evinin ve topiğimizin çiçeğiii hoşgeldiinn
evet yenilenelim dedik şekerim nasıl olmuşş
hoşbulduk canım benim.ne güzel yazmışsın sağ olçok güzel olmuş.bendimahi neylerse güzel eyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evinin ve topiğimizin çiçeğiii hoşgeldiinn
evet yenilenelim dedik şekerim nasıl olmuşş
kanda baktırdım cnm negatıf cıktı baaklım doktor ne dıcek
ayy ne zaman biri bu ay benden iş çıkmaz diyosa hamile kalıyo nasıl işse:)valla zeynepcim ben de hiç bir şey yok.eşimin işleri çok yoğun şu ara.o nedenle adamcağızın hiç birşeye hali yok.bu ay benden bişey çıkmaz:)))
Hoşbulduk:)
Kafaya takmadan tez vakitte hamile kalalım artık kızlar ya. Millet çat diye ne ilaç, ne Dr, ne yumurta takibi, ne test o bu hiçbir şey kullanmadan bi gece de denk getiriyor. Benim de denk getireceğim diye yapmadığım şey kalmadı resmen:)
son 1 gün kaldııı.. ama şiddetli karın ağrım ve kahverengi lekelenmem devam ediyor.. dua edinn kızlarrr..:))
ayy ne zaman biri bu ay benden iş çıkmaz diyosa hamile kalıyo nasıl işse:)
belli olmaz canım sen umudunu kaybetme.
mitral kapak hastalığım var. Henüz çocuk sahibi olmadığım için daha kapak değiştirme ameliyatını şimdilik erteledik. Ayrıca daha önceki kontrollerimde çift rahim olduğu tespit edildi. Yok yok yani anlayacağın :))
hoşgeldinn:)
ayy haklısın şekerim,şekilden şekile giriyorum valla tutsun diye yok anacım tutmuyo...
milet şak diye hamile kalıyo nasıl oluyo anlamıyorum yahuu...
hoşbulduk canım benim.ne güzel yazmışsın sağ olçok güzel olmuş.bendimahi neylerse güzel eyler
valla kardeş kardeş uyumakla oluyorsa bilemem::))))
son 1 gün kaldııı.. ama şiddetli karın ağrım ve kahverengi lekelenmem devam ediyor.. dua edinn kızlarrr..:))
iş yoğunluğundan anca sizleri buldummmm
bat son 9gün.. :) beklemek çok zorrr hadi hayırlısı inşallah tüm anne adaylarımızaaaa
insallah canım stresi azaltmak bizim elimizde :)evet evet stressiz olsun lütfen bi de istekli olsun cimbomum
kanda baktırdım cnm negatıf cıktı baaklım doktor ne dıcek
aa çift rahim mi sübhanallah