yaptır valla en kötü sonuç belirsizlikten iyidir.en azından Allah korusun negatifse,daha fazla ümitlenmeden sonucu öğrenmiş olursun.canlarr bugün adete beş gün vardı, yarın 4e düşmüş olacak...
bugün itibarıyla şüphelerim arttı, çünkü bugün feci belim ağrıyor heleki eğilmeyegöreyim kopuyor sanki, karnım gesmegergin olmuş arada yumurtalıklar da batıyor...ama şu bel ağrısı yok mu görmedim böyle bişey sırtıma çıkıyor...
göğüsler gergin ve çok ağrıyor bugün ağrısı arttı, gerçi adet öncesi de olur böyle benim...
yarın kan testi yaptırsam mı acabaa
benide cagırmıştı 3 gunu gittim altan muyane etti 3 gun olmasa 4 günde gidebilirsin
Sen benim yerime herseyi yazmışsın ben olacam belli 7 ay olacak evleneli hiç korunmadım heray aynı dert:))
yaptır valla en kötü sonuç belirsizlikten iyidir.en azından Allah korusun negatifse,daha fazla ümitlenmeden sonucu öğrenmiş olursun.
kan testinde kesin çıkar tatlış:)4 gün kala kesin çıkar mı ki şekercimm
yakaladım seniii:))nerelerdesin?nasılsın?konuşamıyoruz epeydir.
canlarr bugün adete beş gün vardı, yarın 4e düşmüş olacak...
bugün itibarıyla şüphelerim arttı, çünkü bugün feci belim ağrıyor heleki eğilmeyegöreyim kopuyor sanki, karnım gesmegergin olmuş arada yumurtalıklar da batıyor...ama şu bel ağrısı yok mu görmedim böyle bişey sırtıma çıkıyor...
göğüsler gergin ve çok ağrıyor bugün ağrısı arttı, gerçi adet öncesi de olur böyle benim...
yarın kan testi yaptırsam mı acabaa
vallahi canım ya bende özledim senii:)bebeğimmmmmmmmm özledim kız seni.yoğun günler geçirdim.bayram öncesi ya:)memlekete gidecem gün sayıyorum.aklımdaydınız hep.ben de adet oldum canım hem de erken oldum.27 sin de geldi:)sen nasılsın ne var ne yok
vallahi canım ya bende özledim senii:)
hay Allah sende mi adet oldun offff(
bayram telaşı başladı sende yani :) baklava börek mi açıyon kız erkenden yoksa:))
amaann ne olsun işte bende 27 sinde gece regl oldum maalesef
dün gittigidiyor dan ovulasyon testide aldımm ohh rahatladım :))
hahaaayyy:))) kızz üşenmee çocuk yapmaya üşenilir mii töbeee:))ben kim baklava börek yapmak kimmm:)aynı gün olduk desene.bu gidişle aynı anda hamile kalacaz inşallahhhhh:)ben bu ay bekliyordum adet olamayı zaten.kız derler ya üşenenin çocuğu olmaz diye aynen öyle:)))))
Ben de bu ay çok umutluydum ama umutlarım Ekim ayına kaldıStres yapmama kararı aldım tabi kararımı uygulayabilirsem. Gebelik belirtileri nedir ne değildir diye araştırmayacağım. Öyle ki stresten hem regli dönemim düzensizleşiyor hem de sancı çekiyorum. Strese son, duaya devam. Allah, bebiş isteyen herkese hayırlı zamanda ve sağlıkla nasip etsin. En önemlisi sağlık :)
hahaaayyy:))) kızz üşenmee çocuk yapmaya üşenilir mii töbeee:))
aayy valla ağzın bal yesin kızz inşallah aynı ay hamile kalalımda,takip edelim birbirimizin hamileliğini inşallahhh:)
evet yaaa resmen çocuk yapmaya üşeniyorum:)))ay çok güldüm Zeynep.inşallah canım adet günümüz bile bir darısı hamişliğe:)
inşallah cnm inşallah.hayırlısı olsun hakkımızda.
tamam canım çift çizgiyi görünce hemen msj atarım sana özelden :)ovulasyon testinin sonucunu bana da söyle merak ederim:)bende kıyısından köşesinden yararlanırım belki.aynı gün adet olduk bak:)
vallahi canım ya bende özledim senii:)
hay Allah sende mi adet oldun offff(
bayram telaşı başladı sende yani :) baklava börek mi açıyon kız erkenden yoksa:))
amaann ne olsun işte bende 27 sinde gece regl oldum maalesef
dün gittigidiyor dan ovulasyon testide aldımm ohh rahatladım :))
benim verdiğim adresten almadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?