- 1 Ağustos 2012
- 874
- 145
- 333
inşallah cnm hepimiz kavuşalım bebişlerimize:)
unutma,vazgeçmek yol olacakkkk olacaaakk:)
reglinde gecikme olmadığına göre kullanma derim ben.yine de içim rahat etsin dersen ara sor doktorunu tatlım.niye verdiği konusunda da hiç bi fikrim yok tatlım.evet evet olacak :))) canım bu arada unutmuşum sormayı benim adet sirkülasyonum 25 gün sürer ve hiç şaşmaz yani hiç düzensizlik yaşamadım bu yaşıma kadar.Ama doktor bugün bana tarlusal verdi.netten baktım biraz,adet söktürücü gibi bişey tarlusal..Niye verdi hiç anlamadım ????
evet evet olacak :))) canım bu arada unutmuşum sormayı benim adet sirkülasyonum 25 gün sürer ve hiç şaşmaz yani hiç düzensizlik yaşamadım bu yaşıma kadar.Ama doktor bugün bana tarlusal verdi.netten baktım biraz,adet söktürücü gibi bişey tarlusal..Niye verdi hiç anlamadım ????
kizlar bana yardimci olurmusunuz? (( Ben 1 eylul adet gordum, 17si kasiklarimda agri oldu sanki bishey agirlik verir gibi agriyordu.
1 gun surdu. 29 ise adet gunum idi olmadi. sanki olucakmish gibi agriyordu, ama oda gecti.goguslerimde agri yok. bugun 2 gun gecti adetimden test etdim tek çizgi cikti.hic bir shey anlamiyorum( elim agayim buz gibi oluyor, vucut isim 37.1-37.5 arasi artiyor. yalniz sabahlari 36.5 oluyo.
Kızlar iki gün lahverengi lekem oldu bgnde adet olmam gerekiyodu ne lekem var nede adetim başladın şimdiden tşkler.
kizlar bana yardimci olurmusunuz? (( Ben 1 eylul adet gordum, 17si kasiklarimda agri oldu sanki bishey agirlik verir gibi agriyordu.
1 gun surdu. 29 ise adet gunum idi olmadi. sanki olucakmish gibi agriyordu, ama oda gecti.goguslerimde agri yok. bugun 2 gun gecti adetimden test etdim tek çizgi cikti.hic bir shey anlamiyorum( elim agayim buz gibi oluyor, vucut isim 37.1-37.5 arasi artiyor. yalniz sabahlari 36.5 oluyo.
biraz daha bekle bence .ben de de öyle olmuştu test yaptın mı
biraz daha bekle bence .ben de de öyle olmuştu test yaptın mı
gördün mü şekerrr,, neler var nelerr bizden sana koocamandestekleeeeeer
Canım birde dr şa görüştüm lekeden bahsettim adetin başlicak o zmn dedi konuşmasaydım keşke çok kötü oldum sonra bgnde olmazsam kanda bakalım dedi adet olsam bari rahatlasam sorular son bulsa...
Teshekkur ederim canim Allah razi olsun. test : One step USAhmm test yapmşsın canm okudum msjları ,geç döllenme olabilir .2 gün daha gelmezse kan testi yaptırırsın
Canım birde dr şa görüştüm lekeden bahsettim adetin başlicak o zmn dedi konuşmasaydım keşke çok kötü oldum sonra bgnde olmazsam kanda bakalım dedi adet olsam bari rahatlasam sorular son bulsa...
senindemi baslamadi daha adetin benimde yok bende her adet oncesi olan lekelenmede yok adetten bir hafta once geldi az birsey erken olcam dedim yok 30eyluldu bat ama cok fena agrilarim var gelecek nazlaniyor galiba hatta olsun diye temizlik yaptim agir kaldirdim gecen ayda aynisini yapinca gununden 1gun once gelmisti test yapmayacam her ay her ay sikildim artik zaten nedense test yapmakta icimden gelmiyor nasilsa adetim gelecek hic streste yapmiyorum hamilemiyim aceba diye ama adetim nazlaniyor bide gelsin disciye gitcem cok fena curuk agriyor test yapip gidecektim sonrada dedimki test yapmak icin bahanen var yap hemen yapmayacaksin adet gunu gitcem doktoraben bu adeti cozemedim ya stres yapinca gecikiyor deniliyor ama ben hamile olmadigimi biliyorum test yapmadan eminim insan kendini dinleye dinleye ogreniyor sanirim bana zaten annelik uzak gibi geliyor... sen testi adetin 5gun gecince yenile benim ilk gebelikte 5.gun cikmisti adet gunu yapmistim negatifti test
Allah herkese kismet etsin bebish
Bendede durum aynı testler negatif(
Allah herkese kismet etsin bebish
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?