Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Bunu düşünelim Kategori açıp belki altında bu etiketi farklı kullanabiliriz.

Kişi adına butik açıp günde 2 güncelleme mesajına izin verelim. İlk sayfaya sattığı ürünü silip 20 adet ürün fotosu koysun.
ürün fotoları silinemiyoo..yada ben mi yapamıyorum..benim konumun sayfa sayısı 65i geçti..yinede satılan veya takaslanan ürünleri gördükleri için soruyorlar...

ürün fotoları silinemiyoo..yada ben mi yapamıyorum..benim konumun sayfa sayısı 65i geçti..yinede satılan veya takaslanan ürünleri gördükleri için soruyorlar...

canım konular kapatılıp yeni düzene göre açılacakmış zaten neden silmeye çalışıyorsun ki?

canım konular kapatılıp yeni düzene göre açılacakmış zaten neden silmeye çalışıyorsun ki?
şimdi yapmak için sormadım..normalde yapamıyorumda..kazen yapılabiliyormuş gibi yazınca bende ben yapamıyorum sandım..

Fikrim tam olarak şöyle ana kategoriler olsun mesela; ayakkabı-herkes ayakkabılarını o kategoriye eklesin
bluz-kazak herkes üst grubunu o kategoriye eklesin böyle bir kaç ana kategori ama msj yazmaya kapalı sadece fotolar ve ürünlerin özellikleri yazsın.Ayrıca kişilerin bir adet sayfa açma hakkı olsun o sayfaya bütün satıştaki ürünlerini eklesin yine msj yazmaya kapalı olsun sadece fotolar bulunsun.
mesela ayakkabı kategorisi ;ayakkabılarımı ekledim özelliklerini yazdım sayfanın alt kısmında sadece benim ürünlerimin bulunduğu sayfanın linkini ekleyip çıkıyım isteyen o sayfaya girip bütün ürünlerimi görebilsin.mesajlaşma pazarlık herşey özelden yapılsın.

böylelikle çanta alacaksam herkesin açmış olduğu çanta kategorilerine bakmak yada herkesin sayfasına bakmak zorunda kalmam.bütün çantalar tek başlıkta olur.beğendiğim çantanın yanında bişeylerde almak istersem sahibinin özel satış sayfasına bakarım.

Son düzenleme:
kanbersiz düğün, 4justicesiz bit pazarı olmaz ben de geldiiim

varan 1 = eski konuların tamamen kapatılıp yeni kurallarla yeni konu açma fikri güzel çünkü aşırı karıştı artık konular

varan 2 = her kategori de 20 ürün satma fikrini sevmedim. ben hep kıyafet satıyorum, ayakkabı çanta aksesuar makyaj ürünleri satmıyorum dolayısıyla kıyafetler 20den fazla var bende ama diyosanız ki burası satış sitesi değil işine gelirse bizde ortam böyleeeee yapcak bişi yok 20 ürün koyarız

varan 3 = güncelleme olayı için ne değişcek bu düzenlemelerle hiç anlamadım. sadece konu daha düzenli toplu olcak. konuyu açtık diyelim yine arkalara düşecek yani başkaları konu açtıkça ee yine güncellemek gerekecek zaten tüm mesele de bu

3 ayrı kategori 60 ürün olacağına, tek bir kategoride maximum 60 yada 100 ürün eklenilse daha iyi olurdu.
Atıyorum 1 çanta 2 ayakkabı satacak üye ayakkabı & çanta kategorisine ekleyecek başka bir ürünü yok, sadece 3 ürün için konu açtırmış olacak. Diğer taraftan giyim kategorisinde ürünü fazla olduğunu düşünün (20den fazla) bir kategoride 20 ürün engeline takılacak

valla ben neye karar verildiğini anlamadım henüz...hali hazırdaki konularımız ne olacak??

sonuç ne kızlar bekliycekmiyiz ben anlamadım bişey bütün herkesin konuları silinsin baştan açalım bari yeni kurallara göre ayrıca silmek olsun günde 2 kere güncelleme yetkimiz olsun bitti gitti ph miss gibi
bence de konular silinsin ya da bu kısımdan kaldırılsın. Ulaşılmasın çünkü satılan ürünler oluyor silemediğimiz için soranlar oluyor

bu msjıma ek olarak, yeni gördüm şimdi Kazen günde iki kere güncelleyebilirsiniz yazmış.
tamamdır sevdim ben uygulamayı
sadece 20 ürün koyma sınırı yerine 40 falan olsa tadından yenmez

Sizde 2 üyelik ile sitede aktif olmayı verin...
Kizlar ben beyaz krizantem. Kazen banladi. Ben ikinci uyeligi tamamen ozel bir sebeple almistim ama yonetimin haberi yoktu,haber vermem lazimdi vermemistim evet. Kazene cok sert uslubunuz var deyince aciklama yapmak yerine acigimi arayip buldu ve aldigim uyeligi kapatti. Ben ikinci veya ilk uyeligimle hicbir uygunsuz davranista bulunmadım bunu herkes arastirip gorebilir. Kendi kendine cevap veya begeni gondermek icin uye olanlar oluyormus, boyle birseyi yapmaya benim ahlakim musaade etmez. Oyle bir uygunsuz hareketim olsaydi zaten aciklamazdim burda,kapanan hesap beyaz krizantem benimdi diye.
Cok tatsiz bir gündü. Yonetici olmak, insanlari kirmak anlamina gelmez kazen hanima anlatamadim. Ben sert, kirici uslubunuz var diyorum,hanimefendi aciklama yapmak yerine oyle dedim diye bana sinirlenip açığımı ariyor ve yanlisimi buluyor. Evet ikinci uyeligim vardi ama bu baska bir mevzuuydu.
Ben Allahtan korkarim, benle alisveris yapanlar bilir. Ne okulumdaki amirimden ne Kazen'den ne herhangi bir yoneticiden korkarim aciklama yapmam gerekiyorsa yaparım.
Burayi mesgul ettim kusura bakmayin arkadaşlar.

Ikinci uyelik almayi savunmuyorum yanlus anlaşılmasın. Mevzu başkayken,gelmis buraya ikinci uyelikten bahsetmis,sorun o. Onu bana yazabilirdi ayrica. Ve cezami da verirdi.

Kazen hanım mı ?
Ne çektiiiin be Kazen çok çektin çook

Valla erkek oldugunu biliyorum ama hep hanimefendi ya da hsnim diyorum nevresteye falan attigim mesajlardan aliskanlik:)))))
Gulmekten yazamiyorum yaaa.. oh olsun işte.. ben de hanim yaptim onu.bana yaptıklarına karsilik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…