ürün fotoları silinemiyoo..yada ben mi yapamıyorum..benim konumun sayfa sayısı 65i geçti..yinede satılan veya takaslanan ürünleri gördükleri için soruyorlar...Kişi adına butik açıp günde 2 güncelleme mesajına izin verelim. İlk sayfaya sattığı ürünü silip 20 adet ürün fotosu koysun.
ürün fotoları silinemiyoo..yada ben mi yapamıyorum..benim konumun sayfa sayısı 65i geçti..yinede satılan veya takaslanan ürünleri gördükleri için soruyorlar...
şimdi yapmak için sormadım..normalde yapamıyorumda..kazen yapılabiliyormuş gibi yazınca bende ben yapamıyorum sandım..canım konular kapatılıp yeni düzene göre açılacakmış zaten neden silmeye çalışıyorsun ki?
bence de konular silinsin ya da bu kısımdan kaldırılsın. Ulaşılmasın çünkü satılan ürünler oluyor silemediğimiz için soranlar oluyorsonuç ne kızlar bekliycekmiyiz ben anlamadım bişey bütün herkesin konuları silinsin baştan açalım bari yeni kurallara göre ayrıca silmek olsun günde 2 kere güncelleme yetkimiz olsun bitti gitti ph miss gibi
bana da soruyorlar hep..silinsin sayfalar..istediğimiz resim ve msjları silelim..o zaman bu kadar uzun sayfalarla uğraşmayız bari...bence de konular silinsin ya da bu kısımdan kaldırılsın. Ulaşılmasın çünkü satılan ürünler oluyor silemediğimiz için soranlar oluyor
kanbersiz düğün, 4justicesiz bit pazarı olmaz ben de geldiiim
varan 1 = eski konuların tamamen kapatılıp yeni kurallarla yeni konu açma fikri güzel çünkü aşırı karıştı artık konular
varan 2 = her kategori de 20 ürün satma fikrini sevmedim. ben hep kıyafet satıyorum, ayakkabı çanta aksesuar makyaj ürünleri satmıyorum dolayısıyla kıyafetler 20den fazla var bende ama diyosanız ki burası satış sitesi değil işine gelirse bizde ortam böyleeeee yapcak bişi yok 20 ürün koyarız
varan 3 = güncelleme olayı için ne değişcek bu düzenlemelerle hiç anlamadım. sadece konu daha düzenli toplu olcak. konuyu açtık diyelim yine arkalara düşecek yani başkaları konu açtıkça ee yine güncellemek gerekecek zaten tüm mesele de bu
Kizlar ben beyaz krizantem. Kazen banladi. Ben ikinci uyeligi tamamen ozel bir sebeple almistim ama yonetimin haberi yoktu,haber vermem lazimdi vermemistim evet. Kazene cok sert uslubunuz var deyince aciklama yapmak yerine acigimi arayip buldu ve aldigim uyeligi kapatti. Ben ikinci veya ilk uyeligimle hicbir uygunsuz davranista bulunmadım bunu herkes arastirip gorebilir. Kendi kendine cevap veya begeni gondermek icin uye olanlar oluyormus, boyle birseyi yapmaya benim ahlakim musaade etmez. Oyle bir uygunsuz hareketim olsaydi zaten aciklamazdim burda,kapanan hesap beyaz krizantem benimdi diye.Sizde 2 üyelik ile sitede aktif olmayı verin...
Ben biraz balık tutup düşüneyim sizlerdefikirlerinizi yazın ...
Kizlar ben beyaz krizantem. Kazen banladi. Ben ikinci uyeligi tamamen ozel bir sebeple almistim ama yonetimin haberi yoktu,haber vermem lazimdi vermemistim evet. Kazene cok sert uslubunuz var deyince aciklama yapmak yerine acigimi arayip buldu ve aldigim uyeligi kapatti. Ben ikinci veya ilk uyeligimle hicbir uygunsuz davranista bulunmadım bunu herkes arastirip gorebilir. Kendi kendine cevap veya begeni gondermek icin uye olanlar oluyormus, boyle birseyi yapmaya benim ahlakim musaade etmez. Oyle bir uygunsuz hareketim olsaydi zaten aciklamazdim burda,kapanan hesap beyaz krizantem benimdi diye.
Cok tatsiz bir gündü. Yonetici olmak, insanlari kirmak anlamina gelmez kazen hanima anlatamadim. Ben sert, kirici uslubunuz var diyorum,hanimefendi aciklama yapmak yerine oyle dedim diye bana sinirlenip açığımı ariyor ve yanlisimi buluyor. Evet ikinci uyeligim vardi ama bu baska bir mevzuuydu.
Ben Allahtan korkarim, benle alisveris yapanlar bilir. Ne okulumdaki amirimden ne Kazen'den ne herhangi bir yoneticiden korkarim aciklama yapmam gerekiyorsa yaparım.
Burayi mesgul ettim kusura bakmayin arkadaşlar.