• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Bizi bilgiilendireceklermiş ...Bekliyoruz bakalım. ..ürünler birikti..Güzel şeyler yapacak yönetim;)

Yeni farkettim başlığı. 25 sayfa yazılmış .Tamamını okuyamadım haliyle. Belki aralarda yazılmıştır. Ama yazılmamışsa diye ben diyorum ki:

Satış yapan üye, sattığı ya da satıştan çektiği ürünü silebilsin. Böylece hem satıcı, hem sayfayı inceleyenler için görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş olur.

Satıldığını belirtseniz bile bu bilgi gözden kaçabiliyor. Ve sürekli 'şu satıldı mı?, bu duruyor mu ?' gibi karşılıklı zaman kaybına neden olan yazışmalar yapılıyor. Ürünün resmini sildiğiniz taktirde bu durum otomatikman ortadan kalkar.

Yeni farkettim başlığı. 25 sayfa yazılmış .Tamamını okuyamadım haliyle. Belki aralarda yazılmıştır. Ama yazılmamışsa diye ben diyorum ki:

Satış yapan üye, sattığı ya da satıştan çektiği ürünü silebilsin. Böylece hem satıcı, hem sayfayı inceleyenler için görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş olur.

Satıldığını belirtseniz bile bu bilgi gözden kaçabiliyor. Ve sürekli 'şu satıldı mı?, bu duruyor mu ?' gibi karşılıklı zaman kaybına neden olan yazışmalar yapılıyor. Ürünün resmini sildiğiniz taktirde bu durum otomatikman ortadan kalkar.
aynen katılıyorum canım sana en azından böyle bir sistem yapılırsa yeni konu açmak zorunda da kalmayız en fazla bir arıyorum konusu ve bir satıyorum konusu açılır

Uygulama için çalışma yapılıyor araya arşiv sorunu çıktı biraz ciddi oldupğu için önceliği ona veridk farkındaysanız siteye giremedim dahi 1 haftadır.

lütfen sabır düzene girecek herşey

Merhaba,
Uygulamayı bulduk fakat firma uyguylamayı uzun süredir güncellememiş. Bu sebeple bu riske giremedik şimdilik.

İlk gelen yenilik

Konulara ön ek ekleyebiliyorsunuz; Satıyorum, Arıyorum ve Takas.

Kategori konusunda kararsız kaldım. Kategori kırılımı yaparsak çok fazla kırılım olacak

Giyim
Kozmetik
Ayakkabi
Aksesuar
Ev Dekorasyon
Canta, Kemer
Abiye

Bu kırılımı yapmaktansa kişi adına konu açıp örnek ;

Kazen'in Butiği....

Bu başlık altında dilediği 25 ürünü sergileyebilsin. Ayakkabı arayan olaki burada hoşuna gidin ürün vars aonu da alabilsin.

Merhaba,
Uygulamayı bulduk fakat firma uyguylamayı uzun süredir güncellememiş. Bu sebeple bu riske giremedik şimdilik.

İlk gelen yenilik

Konulara ön ek ekleyebiliyorsunuz; Satıyorum, Arıyorum ve Takas.

Peki bu ön ekleme yeni açılacak olan konular da geçerli sanırım hali hazırda var olan konularimız için ön ekleyebilir miyiz ?

Peki bu ön ekleme yeni açılacak olan konular da geçerli sanırım hali hazırda var olan konularimız için ön ekleyebilir miyiz ?

Bence tüm konularınızı kapatalım. Yeni konu açarken ;

Evanesta'nın Butiği diye yeni konu açalım.

Kategori konusunda kararsız kaldım. Kategori kırılımı yaparsak çok fazla kırılım olacak

Giyim
Kozmetik
Ayakkabi
Aksesuar
Ev Dekorasyon
Canta, Kemer
Abiye

Bu kırılımı yapmaktansa kişi adına konu açıp örnek ;

Kazen'in Butiği....

Bu başlık altında dilediği 25 ürünü sergileyebilsin. Ayakkabı arayan olaki burada hoşuna gidin ürün vars aonu da alabilsin.

Evet kazen çok mantıklı..Kategorilere ayırmak bir sürü iş demek bizim için de..
25 i azcık yükseltsen olmaz mı :KK23:

Bence tüm konularınızı kapatalım. Yeni konu açarken ;

Evanesta'nın Butiği diye yeni konu açalım.

Böyle bir şey tabi daha güzel olur bizler için 25 adet ürün de ilk sayfa için güzel bir rakam emeginize sağlık

Bu arada 3 başlık açma hakkınız var biri satıyorum biri arıyorum 1 tane de takas

Back