Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm tamam.. artik koyulur kurallar..yemin ederim bıktım ben bu bit pazarından ya adam gibi koyun kuralalrınızı bizde satış yapalım öffff
Bugün bu konuya el atacağım ....
aynen katılıyorum canım sana en azından böyle bir sistem yapılırsa yeni konu açmak zorunda da kalmayız en fazla bir arıyorum konusu ve bir satıyorum konusu açılırYeni farkettim başlığı. 25 sayfa yazılmış .Tamamını okuyamadım haliyle. Belki aralarda yazılmıştır. Ama yazılmamışsa diye ben diyorum ki:
Satış yapan üye, sattığı ya da satıştan çektiği ürünü silebilsin. Böylece hem satıcı, hem sayfayı inceleyenler için görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş olur.
Satıldığını belirtseniz bile bu bilgi gözden kaçabiliyor. Ve sürekli 'şu satıldı mı?, bu duruyor mu ?' gibi karşılıklı zaman kaybına neden olan yazışmalar yapılıyor. Ürünün resmini sildiğiniz taktirde bu durum otomatikman ortadan kalkar.
yemin ederim bıktım ben bu bit pazarından ya adam gibi koyun kuralalrınızı bizde satış yapalım öffff
Bunu bu üye icin hep soylemek istiyordum ama karismayayim diyordum.. agzina saglik canim.. ayni düşünüyorumBence siz bit pazarından men edilmelisiniz.
Yöneticileri göz göre göre saf yerine koyuyorsunuz.
Merhaba,
Uygulamayı bulduk fakat firma uyguylamayı uzun süredir güncellememiş. Bu sebeple bu riske giremedik şimdilik.
İlk gelen yenilik
Konulara ön ek ekleyebiliyorsunuz; Satıyorum, Arıyorum ve Takas.
Peki bu ön ekleme yeni açılacak olan konular da geçerli sanırım hali hazırda var olan konularimız için ön ekleyebilir miyiz ?
Kategori konusunda kararsız kaldım. Kategori kırılımı yaparsak çok fazla kırılım olacak
Giyim
Kozmetik
Ayakkabi
Aksesuar
Ev Dekorasyon
Canta, Kemer
Abiye
Bu kırılımı yapmaktansa kişi adına konu açıp örnek ;
Kazen'in Butiği....
Bu başlık altında dilediği 25 ürünü sergileyebilsin. Ayakkabı arayan olaki burada hoşuna gidin ürün vars aonu da alabilsin.
Bence tüm konularınızı kapatalım. Yeni konu açarken ;
Evanesta'nın Butiği diye yeni konu açalım.
Yenilik : Her Mesaj İçin Maksimum Resim 50 adet olarak değiştirilmiştir.
ohhh süper..ellerinize sağlık![]()