• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Bence de yeni ürün ekleme veya satış-takas olmadan güncelleme olmasın, hem güncelleme olmazsa konular sürekli arkaya düşmez. Ayrıca yeni sistemde yeni konu açılıp bitpazarı biraz temizlenirse eski konulardan bütün konulara bakmak da mümkün olur. Ama keşke bir sonuca bağlansa artık yeni konularımız açılsa da başlasak düzenlemelere :)

Ah bunu defalarca izah etmeye çalıştım, her sayfada toplam 20 konu bulunuyor, 2. sayfadaki 20 konuyu açan üyeler birer kere güncellese ilk sayfaya gelirler, 2. sayfaya düşenlerde güncellense bu sefer 3.,4. sayfadakiler iyice geri sayfalara düşüyor, eh onlarda güncellemek zorunda kalıyor, sanılıyor ki güncelleme serbest olsa bu sorun çözülecek, aksine herkes 1. sayfada kalmak için hergün en az 7-8 defa Güncelleme yapmak zorunda kalacak ve adım kadar eminim 1. sayfada kalmak için konu güncelleyenler kavga edecek, özelden bize şikayetler gelecek, ben Mune'ysem ve 10 yıldır bu sitede birçok olayla karşılaşan biri olarak %100 kavga çıkacağını biliyorum, bundan önce sarı sayfalar vardı, etekler, takılar vb gibi kategorilere ayrılmıştı, neden kapatıldı Kazen'e bir sorun anlatsın.

Konularını devamlı önde tutmak isteyen 3-5 kişi yüzünden burda birçok kişi mağdur olur bunu bilir bunu söylerim.

Ah bunu defalarca izah etmeye çalıştım, her sayfada toplam 20 konu bulunuyor, 2. sayfadaki 20 konuyu açan üyeler birer kere güncellese ilk sayfaya gelirler, 2. sayfaya düşenlerde güncellense bu sefer 3.,4. sayfadakiler iyice geri sayfalara düşüyor, eh onlarda güncellemek zorunda kalıyor, sanılıyor ki güncelleme serbest olsa bu sorun çözülecek, aksine herkes 1. sayfada kalmak için hergün en az 7-8 defa Güncelleme yapmak zorunda kalacak ve adım kadar eminim 1. sayfada kalmak için konu güncelleyenler kavga edecek, özelden bize şikayetler gelecek, ben Mune'ysem ve 10 yıldır bu sitede birçok olayla karşılaşan biri olarak %100 kavga çıkacağını biliyorum, bundan önce sarı sayfalar vardı, etekler, takılar vb gibi kategorilere ayrılmıştı, neden kapatıldı Kazen'e bir sorun anlatsın.

Konularını devamlı önde tutmak isteyen 3-5 kişi yüzünden burda birçok kişi mağdur olur bunu bilir bunu söylerim.
Arıyorum ve satıyorum konularının ayrı olması da satış konularının görülebilirliğini artırır diye düşünüyorum.

Sayın editörüm;
Gün de 2 güncellemeye izin verilse bir sabah bir akşam ondan sonra dediğiniz gibi daha fazla oluyorsa o zaman 5 uyaridan sonra 15 gün süreyle uzaklaştırma alınsa daha iyi olmaz mı ? Ki ben inanıyorum ben ve burada ki diğer arkadaslarım bu gün de 2 güncelleme sınırını ihlal etmeyeceğiz tabi son karar yine sizlerin :110:

Ben fikir beyan ettim yalnızca, o 1-2'lerde bir etiketli ürün mevzuna döner Med, eminim çok tecrübe ettim çünkü.
Arkadaşıyla topikte paslaşıyorlar, uyarı verilince de nesi Güncelleme diyorlar, yani yasakları delmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Sırf güncelleme olduğu çakılmasın diye sattığı ürünleri defalarca ekleyerek hatta her yoruma bir ürün ekleyerek yazanları biliyorum, ürünler zaten ekli neden ekliyorlar?

Kurallarda ilgilendirmiyor bazılarını, hadi onu geçtim satış yapan diğer insanların haklarını hiçe saymaları da umurlarında değil.

Tek dert benim konum önde olsun, ben satayım ama başkasının topiği öne geçince hemen kibliyorlar, ben kuralları, hakları umursamam fakat benim haklarım kollanacak mantığı olduğu sürece bu bölüm belki bugün değil ama ilerde aynı sarı sayfalar başlıklı bit pazarının eski versiyonu gibi kapanmaya mahkum.

Hak veriyorum bu konuda..bazı arkadaslar ipin ucunu kacırıyor
.valla ben yeni urunleri ilk sayfaya ekleyebilme taraftarıyım..konuya da yeni urunler eklendi diye bilgi paylasılabilir..

Satılanlar oldukca kalanları guncellemekten bıktım. Silelim satılanları yenileri ilk sayfaya ekleyebilelim..bir de satılanlar ve yeni eklenenler konusunda bilgi versek yeter..

Ebrunun dedigi gibi zırt pırt guncelleme olmadıgında konular arkaya da dusmez..

sonuç olarak net bi şekilde bilgilendirirseniz çok iyi olur mune hanım madde şeklindede olabilir ve lütfen çok kişinin isteği olarak eklediğimiz ürünlerden satılanları silebilme imkanı verirseniz çok iyi olur güncelleme yapmak zorundada kalmayız

evet örnek veriyorum şuan sayfam 3. 4. sayfalarda ekliycek ürünümde yok ben nasıl güncelliycem yardım edermisiniz net bişey söylerseniz ona göre davranalım kalanları güncellemem gerek oda yasak sanırım bilemedim ki şimdi napsam :/ bence maddeler şeklinde açıklama yaparsanız yada özetle napmamız gerekiyo beklemedeyiz bizi unutmayınnnn :)

evet örnek veriyorum şuan sayfam 3. 4. sayfalarda ekliycek ürünümde yok ben nasıl güncelliycem yardım edermisiniz net bişey söylerseniz ona göre davranalım kalanları güncellemem gerek oda yasak sanırım bilemedim ki şimdi napsam :/ bence maddeler şeklinde açıklama yaparsanız yada özetle napmamız gerekiyo beklemedeyiz bizi unutmayınnnn :)

Canım kalanları guncelleyebiliyoruz ki zaten..yani satılanlar varsa kalanları guncelleyebiliyosun..yoksa nasıl basedicez..

Ben satılanlar fazlaysa guncelliyorum sahsen kalanları..

Yasak degil ki o..yani degil heralde ?

Canım kalanları guncelleyebiliyoruz ki zaten..yani satılanlar varsa kalanları guncelleyebiliyosun..yoksa nasıl basedicez..

Ben satılanlar fazlaysa guncelliyorum sahsen kalanları..

Yasak degil ki o..yani degil heralde ?
canım ne bileyim konular kapatılıcak başlıklar değişicek vs falanda denildi ya bende bi haber bekliyorum o zaman eskisi gibi devam edelim sanırım bu şekilde devam edicek...

Burada güncel yazdı diye ceza alanlar oldu ne değişti hiç birşey !

Yeni trend ;
- Günaydın
- Fiyatlar düştü
- Ücretsiz kargo
- sözde yeni ürün eleme (oysa ilk sayfaya eklenebiliyor yeni ürün)

en can alıcısı ise yakın arkadaşlar birbirlerine canım şu kaça olur diye konuyu yukarı çekmeler.

Buyrun siz söyleyin kuralları oluşturalım.

Konuyu sohbete çevirip yukarı da tutanları da unutmayalım.

Ciddi bir adaletsizlik var.

Burada sıralamayı en çok okunana göre yaparsam inanın 1. milyon mesaj da yazsanız arka sayfada kalmaktan kurtulamazsınız. O zamanda yeni konu açanahaksızlık olur.

Benim aklıma gelen ürün eklemek dışında hiç bir mesaj yazılmasın, pazarlığınıza özel mesaj ile devam edin.

Varsa öneriniz buyrun yazın .... fakat burada ciddi bir adaletsizlik var kaç kişinin üyeliği yandı hiç yok yere ...

Herhangi bir alışveriş sitesine girdiğimizde, kategorilere ayrılan bölümler vardır hepimiz az çok biliriz..
Kadınlara ve erkeklere ayrı ayrı özel giyim ve aksesuar konularında bu şekilde alt başlıklar açılsa..
-Triko
-Etek
-Tunik
-Şal
-Tulum
-Elbise
-Ceket
-Takı ,saat,gözlük aksesuar vs . gibi..

Neden ayrı başlık diyecek olanlar vardır..
- Bit pazarına ''şunu arıyorum , bunu arıyorum vs. '' gibi konu başlıklarına çok denk geliyoruz..

Aranılan ürünü çabuk bulmak adına , bu alt başıkların olmasının gerektiğini düşünüyorum..

Satış yapmak isteyen üyelere gelince ;
Mesela tunik bölümünde
Ya tek başlık altında ya da ayrı ayrı konular açılarak , tunik olan ürünlerinin bu şekilde satışa sunulması daha iyi olur..

Yeni üye ve bir üye geliyor, bit pazarından ürün olmak için. Tunik arıyorum diyor..
Böyle olursa , gelen üye tunik bölümüne girip , tüm satışta olan tunikleri görme şansına çok kolay sahip olacak ve düzenli hala geleceğini düşünüyorum..

Bence tek başlık altında

Tunik modelleri satış topiği..
Kazak modelleri satış topiği
Kozmetik ürünleri satış topiği
adı altında her bölüme bu genel başlıklar açılsa, tek topik içerisinde satışını yapmak isteyen üye sadece gelip , her ürünün bedeni , numarasını ve fiyatını yazsa..

Almak isteyen üye de , tek başlık altında tüm modelleri inceleyip ,beğendiği modeli koyan kişiye özelden mesaj ya da pazarlığını yapsa..

Ve satıldıktan sonra

Satış Yapan Üyelerin Teslimat bilgileri topiği olsa..
Ve burada x üye ,y kişisene ürün sattığında ..

Ürünüm y kişisine satılmıştır..
Kargo takip numarası özelden yollanmıştır diye bilgilendirme mesajı atsa..

Şikayet için ayrı topikler var zaten ..

Tek başıklar altında yapılırken herkes zorunlu olarak

Beden bilgisi
Kullanış durumu
Fiyatını

Mutlaka her ürünü satışa koyarken yazılmalı ..

Diyeceksiniz ki '' ürünü sattık, e ürün resin topikte kaldı''
Bunun içinde sattığınız ürünün satıldığına dair , ilgili olan yönetici arkadaşlarımıza ben bu sayfadaki şu ürünümü sattım , mesaj düzenlemesinde ''satılmıştır ! '' yazılmasını rica ettikten sonra

bi sorun olmaz herhalde

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Arkadaşlar belki bir modül kuracağız bu sebeple biraz bize izin vermenizi rica ediyorum. Bunalrın hiç birine belki gerek kalmayacak
kazen modül derken neyi kastediyorsun açıkla bari biraz merak içindeyiz bizde amaaaa

Anladığım kadarıyla artık Bit Pazarı bölümünde konu açmak, güncelleme yapmak tarih olacak :)
Forumda farklı biçimde çalışan bir bölüm olacak.

yemin ederim bıktım ben bu bit pazarından ya adam gibi koyun kuralalrınızı bizde satış yapalım öffff

Umarim guzel ve kolay bir uygulama olur simdiden heycanlandik emeklerinize saglik ne zaman belli olur

Back