- 12 Temmuz 2006
- 56.568
- 217.226
- 1.223
- 52
Bence de yeni ürün ekleme veya satış-takas olmadan güncelleme olmasın, hem güncelleme olmazsa konular sürekli arkaya düşmez. Ayrıca yeni sistemde yeni konu açılıp bitpazarı biraz temizlenirse eski konulardan bütün konulara bakmak da mümkün olur. Ama keşke bir sonuca bağlansa artık yeni konularımız açılsa da başlasak düzenlemelere :)
Ah bunu defalarca izah etmeye çalıştım, her sayfada toplam 20 konu bulunuyor, 2. sayfadaki 20 konuyu açan üyeler birer kere güncellese ilk sayfaya gelirler, 2. sayfaya düşenlerde güncellense bu sefer 3.,4. sayfadakiler iyice geri sayfalara düşüyor, eh onlarda güncellemek zorunda kalıyor, sanılıyor ki güncelleme serbest olsa bu sorun çözülecek, aksine herkes 1. sayfada kalmak için hergün en az 7-8 defa Güncelleme yapmak zorunda kalacak ve adım kadar eminim 1. sayfada kalmak için konu güncelleyenler kavga edecek, özelden bize şikayetler gelecek, ben Mune'ysem ve 10 yıldır bu sitede birçok olayla karşılaşan biri olarak %100 kavga çıkacağını biliyorum, bundan önce sarı sayfalar vardı, etekler, takılar vb gibi kategorilere ayrılmıştı, neden kapatıldı Kazen'e bir sorun anlatsın.
Konularını devamlı önde tutmak isteyen 3-5 kişi yüzünden burda birçok kişi mağdur olur bunu bilir bunu söylerim.