• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuralları koyduk beğenmiyorsunuz buyrun sizlerden öneri alalım ....

Canım başlık değişimi için 3-4 gün beklediğinizi sanmıyorum bana gelen mesajlara gün içinde mutlaka cevaplıyorum.. Değiştiriyorum ve hiç ters çevirdiğim değiştirmediğim başlık olmadı.
örnek olarak ben :)) 2debir başlık değiştirmiş biri olarak uyarı bile aldm ama hep değişildi yinede :)))

O zaman şimdi hali hazırda açık olan başlıklarımızı özellikle fazlaca sayfa olanları silip sıfırdan mı başlık açacağız.
Ki sanırım en doğru olanı bu gözüküyor ve ilk sayfaya resimleri ekleyip satılan ürün oldukça ilk sayfada güncelleme yapacağız.
Mesaj düzeltme yetkimiz olacak mı?? Bir de başlık adı değiştirme yetkisi bir ara vardı o yeniden gelecek mi??
Bir de lütfen Arıyorum başlıkları ayrı bir kategoride olsun satış başlıkları ile arıyorum başlıkları aynı yerde olunca çok karışık bir görüntü ortaya çıkıyor.

biliyorum kızlar konu farklı ama yazamadan edemıyeceğim gecen yıl botu 35 tl ye kaktıran ve yırtık pırtık bır bot gören ben, bırde ne ıstıyosun soyle ! dıye yazan üyeye sesleniyorum....
haram zıkkım olsun sana...
bu kadar düşmeseydın keşke.

biliyorum kızlar konu farklı ama yazamadan edemıyeceğim gecen yıl botu 35 tl ye kaktıran ve yırtık pırtık bır bot gören ben, bırde ne ıstıyosun soyle ! dıye yazan üyeye sesleniyorum....
haram zıkkım olsun sana...
bu kadar düşmeseydın keşke.

Bunun icin memnuniyetsizlik topigi var ;)

Canım başlık değişimi için 3-4 gün beklediğinizi sanmıyorum bana gelen mesajlara gün içinde mutlaka cevaplıyorum.. Değiştiriyorum ve hiç ters çevirdiğim değiştirmediğim başlık olmadı.
Eminim dediğin doğrudur canim fakat benim mesaji görmedin sanırım konu basligi degisimi için. Birkac gun oluyor,yineleyecektim mesaji. Burda gorunce yazayim dedim.. bi el ativer:) simdiden tesekkurler

Eminim dediğin doğrudur canim fakat benim mesaji görmedin sanırım konu basligi degisimi için. Birkac gun oluyor,yineleyecektim mesaji. Burda gorunce yazayim dedim.. bi el ativer:) simdiden tesekkurler
Bana daha önce yazistigimiz bir mesajdan yazdiysaniz gormem mümkün degil ben mesajları bir süre sonra siliyorum.Sildidigim mesaj bana gelmiyor. Lutfen her defasinda yeni mesaj yazin yoksa cevap alamazsınız :(
Onun dışında tüm mesajları kontrol ediyorum degismemesi mümkün değil: )

Bana daha önce yazistigimiz bir mesajdan yazdiysaniz gormem mümkün degil ben mesajları bir süre sonra siliyorum.Sildidigim mesaj bana gelmiyor. Lutfen her defasinda yeni mesaj yazin yoksa cevap alamazsınız :KK43:
Onun dışında tüm mesajları kontrol ediyorum degismemesi mümkün değil: )
Yok yeni mesajdi kesinlikle..

Mesaj kutumda sizden gelen mesaj yoko_O
Yok deyince bi de ben baktim,bende de yok gonderdigim mesaj:)))
Ama gondermistim eminim. Belki de cevapla tuşuna iyi basmadim
bilemedim ki cok sasirdim:(
Bidaha gondereyim diycem de nasil olsa basliklarin akibeti belirsiz, kalsin boyle:)

Yok deyince bi de ben baktim,bende de yok gonderdigim mesaj:)))
Ama gondermistim eminim. Belki de cevapla tuşuna iyi basmadim
bilemedim ki cok sasirdim:KK43:
Bidaha gondereyim diycem de nasil olsa basliklarin akibeti belirsiz, kalsin boyle:)
O zaman yollamadınız çünkü ben tüm mesajları kontrol ediyorum ve hepsine gerekli işlemi yapıyorum:)
Bekleyin o zaman:)

Bir dönem ben de çok fazla konubaşlığı değiştirmek için talepte bulundum sağolsun nevreste hanım da elif hanım da hiç karşılıksız bırakmadı karışıklık olmuştur büyük ihtimal
gelelim asıl konuya;
Arkadaşların da söylediği gibi satılan ürünlerin resimlerini kaldırma hakkımız olsun daha doğrusu ekleme hakkımız olduğu gibi resim kaldırma hakkımız da serbest olsun

Gün de en azından 2 kere güncelleme mesajı yazma hakkımız olsun ( 2 kere bu konu da uyarı alan ben:) )

Benim nacizane fikrim 'arıyorum' için ayrı bir kategori olmalı

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar herkes gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum verilecek kararı :)

ayyy gerçekten en matıklı çözüm bencede kimsede dakika başı güncelleme yapmaz zaten kutluyorum cnm bencede kesinlikle güncelleme yasak olmasın bizi kendi halimize bırakın bi yolunu buluruz ki biz :KK48:
Dakika başı Güncelleme yapmaz mısınız? Sizin mesajınızı alıntıladım lakin direkt üstünüze alınmayın, genel için yazıyorum, valla ben bir günde en az 10 güncelleme yazanları biliyorum.

Güncelleme yasağı aynen devam etmeli.

Kazen,
sürekli Güncelleme yapanlara önerim var, 5 güncelleme uyarısı alan üyenin satış konularını 15 gün süreyle kapatalım ve satış yapılan bölümlerde 15 gün süreyle konu açmasına izin vermeyelim.
15 gün sonra konuları aktif olur, bir daha aynını yaparsa süre 1 aya çıksın çünkü gerçekten kurallara uyup güncelleme yapmayan insanlara haksızlık yapıyorlar.

Güncelleme gibi kuralları da biz kendi kafamıza göre koymadık, çoğunluk bu durumdan rahatsızdı, onların taleplerine göre şekillendi herşey, ayrıca Sıfır ürün satanlarda burda satamazlar, farkında değiliz sanmasınlar bazıları etiket söküyor veya etiketi ürün arkasına gizleyip öyle fotoğraflıyor, burası ticarethane değil, vergi kanunlarına göre yaptıkları da illegal, vergi veriyorlar mı? Yok.
Ben evde satış yapıyorum diye bulundukları ilçenin vergi dairesine gidip bildiriyorlar mı? Yok.

Satış maksatlı sitelere üye olsalar yakalanacaklar biliyorlar, burda 2. el gibi gösterip üyelere whatsupp, fb gibi ağlardan ürün aslında sıfır dediklerini bilmiyoruz sanmasınlar, herşeyden haberdarız.

Ki 2. el ürünlerde bile satış süreklilik arz ediyorsa vergiye tabii, biz bunları söylüyoruz, kurallarda bölümde yazıyor buna rağmen kuralları hiçe saymalarını garipsiyorum, burayı kendi haline bıraksak 3 gün sonra herşey birbirine girer.

Dakika başı Güncelleme yapmaz mısınız? Sizin mesajınızı alıntıladım lakin direkt üstünüze alınmayın, genel için yazıyorum, valla ben bir günde en az 10 güncelleme yazanları biliyorum.

Güncelleme yasağı aynen devam etmeli.

Kazen,
sürekli Güncelleme yapanlara önerim var, 5 güncelleme uyarısı alan üyenin satış konularını 15 gün süreyle kapatalım ve satış yapılan bölümlerde 15 gün süreyle konu açmasına izin vermeyelim.
15 gün sonra konuları aktif olur, bir daha aynını yaparsa süre 1 aya çıksın çünkü gerçekten kurallara uyup güncelleme yapmayan insanlara haksızlık yapıyorlar.

Güncelleme gibi kuralları da biz kendi kafamıza göre koymadık, çoğunluk bu durumdan rahatsızdı, onların taleplerine göre şekillendi herşey, ayrıca Sıfır ürün satanlarda burda satamazlar, farkında değiliz sanmasınlar bazıları etiket söküyor veya etiketi ürün arkasına gizleyip öyle fotoğraflıyor, burası ticarethane değil, vergi kanunlarına göre yaptıkları da illegal, vergi veriyorlar mı? Yok.
Ben evde satış yapıyorum diye bulundukları ilçenin vergi dairesine gidip bildiriyorlar mı? Yok.

Satış maksatlı sitelere üye olsalar yakalanacaklar biliyorlar, burda 2. el gibi gösterip üyelere whatsupp, fb gibi ağlardan ürün aslında sıfır dediklerini bilmiyoruz sanmasınlar, herşeyden haberdarız.

Ki 2. el ürünlerde bile satış süreklilik arz ediyorsa vergiye tabii, biz bunları söylüyoruz, kurallarda bölümde yazıyor buna rağmen kuralları hiçe saymalarını garipsiyorum, burayı kendi haline bıraksak 3 gün sonra herşey birbirine girer.

Günde 1 ya da 2 kez de mi olmasın müdürümo_O

Bilgilendirme mesajları olacak mı peki?

Günde 1 ya da 2 kez de mi olmasın müdürümo_O

Bilgilendirme mesajları olacak mı peki?
Ben fikir beyan ettim yalnızca, o 1-2'lerde bir etiketli ürün mevzuna döner Med, eminim çok tecrübe ettim çünkü.
Arkadaşıyla topikte paslaşıyorlar, uyarı verilince de nesi Güncelleme diyorlar, yani yasakları delmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Sırf güncelleme olduğu çakılmasın diye sattığı ürünleri defalarca ekleyerek hatta her yoruma bir ürün ekleyerek yazanları biliyorum, ürünler zaten ekli neden ekliyorlar?

Kurallarda ilgilendirmiyor bazılarını, hadi onu geçtim satış yapan diğer insanların haklarını hiçe saymaları da umurlarında değil.

Tek dert benim konum önde olsun, ben satayım ama başkasının topiği öne geçince hemen kibliyorlar, ben kuralları, hakları umursamam fakat benim haklarım kollanacak mantığı olduğu sürece bu bölüm belki bugün değil ama ilerde aynı sarı sayfalar başlıklı bit pazarının eski versiyonu gibi kapanmaya mahkum.

Ben fikir beyan ettim yalnızca, o 1-2'lerde bir etiketli ürün mevzuna döner Med, eminim çok tecrübe ettim çünkü.
Arkadaşıyla topikte paslaşıyorlar, uyarı verilince de nesi Güncelleme diyorlar, yani yasakları delmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Sırf güncelleme olduğu çakılmasın diye sattığı ürünleri defalarca ekleyerek hatta her yoruma bir ürün ekleyerek yazanları biliyorum, ürünler zaten ekli neden ekliyorlar?

Kurallarda ilgilendirmiyor bazılarını, hadi onu geçtim satış yapan diğer insanların haklarını hiçe saymaları da umurlarında değil.

Tek dert benim konum önde olsun, ben satayım ama başkasının topiği öne geçince hemen kibliyorlar, ben kuralları, hakları umursamam fakat benim haklarım kollanacak mantığı olduğu sürece bu bölüm belki bugün değil ama ilerde aynı sarı sayfalar başlıklı bit pazarının eski versiyonu gibi kapanmaya mahkum.
Bence de yeni ürün ekleme veya satış-takas olmadan güncelleme olmasın, hem güncelleme olmazsa konular sürekli arkaya düşmez. Ayrıca yeni sistemde yeni konu açılıp bitpazarı biraz temizlenirse eski konulardan bütün konulara bakmak da mümkün olur. Ama keşke bir sonuca bağlansa artık yeni konularımız açılsa da başlasak düzenlemelere :)

Back