Bereketli olsun canım13 lira attım kumbaraya
1.5 tl daha gıttı bakalım
Köfte&patates çorba10 TL attım kumbaraya. Neler yapiyosunuz kızlar akşam menüde neler var
Sağol canımBereketli olsun canım
Mis gibi menü eline sağlık, esim patetesi sevmez ben çok severim.cirba içmez ben çok severim.bazen kendime özel yemek yapıyorum eşime ayrı.tavuk but haşlama ve plav istedi.kendime ne yapsam diye düşünüyorum.Köfte&patates çorba
Teşekkür ederimMis gibi menü eline sağlık, esim patetesi sevmez ben çok severim.cirba içmez ben çok severim.bazen kendime özel yemek yapıyorum eşime ayrı.tavuk but haşlama ve plav istedi.kendime ne yapsam diye düşünüyorum.
Bereketli olsun canim13 lira attım kumbaraya
Bereketli olsun canım şuan cay içiyorum sonra da spor yapacağım menude ev mantasi et sote ezogelin çorba var bizde10 TL attım kumbaraya. Neler yapiyosunuz kızlar akşam menüde neler var
Ellerine sağlık Afiyet olsun canimKöfte&patates çorba
Bereketli olsunBugün dedemiz kumbaramiza 40 tl ekledi
Ev mantısı mi.ken din mi açıyorsun yoksaBugün dedemiz kumbaramiza 40 tl ekledi
Bereketli olsun
Sağol canımEv mantısı mi.ken din mi açıyorsun yoksa
Maşallah ben hiç becerikli değilim çok da severim mantıyı.Sağol canım
Evet kendim açtım canım
Bereketli olsun canım bende 4,5tl attım kumbaraya. Yemek çok yedim midem spazm geçirerekBugün atdim ama saymayi unuttumBayaga demir parayla 50 lira civarında kağıt para vardı ya
Nie canım.Yaklaşk 1 senedir büyük kumbaraya atıyorum. 1 hafta sonra kadar açacağım ama 1000 tl bile çıkmaz bence :)
Ah geçim derdi zor canım ya bizdede 4 küçük kuzu var ucundan kiyisindan ne atarsak kenara kar vallahaYetişemiyoruz be kuzum. Her şey masraf. 2 çocuk,kira vs derken yetişmiyor.
Bereketli olsun bakalım canimİyi geceler hanımlar . bu topiği okuduktan sonra bende heveslendim kumbaraya biriktirmeye karar verdim ama, hep böyle deyıp iki güne açanlardanım umarım bu sefer uzun vadede birikim yaparım her gün atamasamdabugun 16 lira attım