- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
Dolar bir çıkıyor bir iniyor altın da öyle. Bir kaç yıl bozdurulmayacaksa iyi yatırım araçlarıBen genelde biriktirip dolar aliyorum
Bozdurmadıgım için sıkıntı olmuyor uzun vadeli yatırım TL de durmasından iyidirDolar bir çıkıyor bir iniyor altın da öyle. Bir kaç yıl bozdurulmayacaksa iyi yatırım araçları
Ohh Allah bereket versin canımBugün 100 dolar daha aldım Allah bereket versin
Benim 700 tl zararım var borsada. Kurtarınca bir kısmıyla dolar altın alacağımBugün 100 dolar daha aldım Allah bereket versin
Ben borsaya guvenemedim acıkcasıBenim 700 tl zararım var borsada. Kurtarınca bir kısmıyla dolar altın alacağım
Bilmeyen girmesin zaten. Şirketleri tanımak lazım hergün takip etmek lazım ekranı.zamanında alıp satmak lazım. Kolay değildirBen borsaya guvenemedim acıkcası
Takıp edecek kadar boș zamana sahip degilim malesefBilmeyen girmesin zaten. Şirketleri tanımak lazım hergün takip etmek lazım ekranı.zamanında alıp satmak lazım. Kolay değildir
Benim cocuklarimin var 1.5 senedir acmadık 2 dev kumbara oldu bayram harclıkları vs biriktiriyor lar okul acılınca acip kendi malzemelerini alacaklarmıs bu sene :) tutumlu olmayı birikimi aşılamak gelecekleri icin onemliÇocuklara da birikim aşılayın. Benim kız kumbarasında biriktiriyor. Oynamadığı oyuncağı küçülen kıyafet vs.de satıp onların parasını da çocuğa veriyorum. Satın alanlar mutlu benim kız da mutlu
Sağolasın canımBozdurmadıgım için sıkıntı olmuyor uzun vadeli yatırım TL de durmasından iyidir
Ohh Allah bereket versin canım
Düştükçe nasipse almaya devam inşaallahBenim 700 tl zararım var borsada. Kurtarınca bir kısmıyla dolar altın alacağım
Hangi birikim postuna baksam sen varsınTl olarak mı biriktiriyorsunuz?hisse senedi dolar da alabilirsiniz bankadan.
napayımm her yerde sevdiğim arkadaşlarım varHangi birikim postuna baksam sen varsın
Bereketli olsun. Birikim yapacak param yok 2 ay. Hisselerimi takip ediyorum sadeceYeniden kumbara yaptım içine bozukluk attım.
Dedeleri kumbara yapmış 350 lira çıktı. Üstüne ekleyip çeyrek alırım yine
Bende bugün 5 lot Ereğli aldım hiç yoktan iyidirBereketli olsun. Birikim yapacak param yok 2 ay. Hisselerimi takip ediyorum sadece
Allah bereket versinKaç gündür bakıyorum postlara aktif bi birikim postu göremedim her gün kumbara ya attigim miktarı yazarak not alıp 1 ay sonunda gram altın almak istiyorum
Hadi BİSMİLLAH
Kendime yeni bir hedef belirledim
ARALIK ayina kadar 9000 lira biriktirmek istiyorum
Bunu altin ve demir kumbarama dokunmadan ayri bir kumbarda yapacagm
Hadi Bismillah
Baslangic olark 50 tl ekliyorum bakalim
Tarih= 07.06.2021
Acilis tarihi = 07.12.2021
Kontrolmatik aldım ben de dün tavan yaptı. YtdBende bugün 5 lot Ereğli aldım hiç yoktan iyidir
Çocuklar için de 100 tl lik altın, 200 tl lik gümüş aldım