Bende iki gram kenara koysam ohh diyip keyifleniyirumAh eskiden her ay 15-20 gram altin alirdim simdi 5 grama seviniyorum.
5 gram alabilsem sevineceğimmmmAh eskiden her ay 15-20 gram altin alirdim simdi 5 grama seviniyorum.
Hadi hadi köşeyi döndüz demiEkonomi ortada yetiştiremiyoruz ki biriktirelim
köşeyi dönen varsa saklamasınn lütfen.zenginn bir arkadaşımız olur fena mı?Hadi hadi köşeyi döndüz demibugün 4.5 TL attim da bı bakayım kızlar ne yapmış diye
Bence grubu açan arkadaş kesin zengin oldu. Hiç sesi yok baksanaköşeyi dönen varsa saklamasınn lütfen.zenginn bir arkadaşımız olur fena mı?
Ahhh keşkeHadi hadi köşeyi döndüz demibugün 4.5 TL attim da bı bakayım kızlar ne yapmış diye
Cidden çoktan yok iyi midir acepBence grubu açan arkadaş kesin zengin oldu. Hiç sesi yok baksana
tüm hisse senetlerim batışa geçti son gazz.yaşasın fakirlikkkkAhhh keşke
Amaa no noo no kesinlikle bırak köşeyi dönmeyi öyle batmışmki köşeye varamıyorum. Sen bugün zenginsn 4.5 az değil daha da bereketli olsn boş olsun
olmaz olsun fakirliktüm hisse senetlerim batışa geçti son gazz.yaşasın fakirlikkkk
ne alsak düşüyor almasak o yükseliyor.kandırmamız lazım yatırım araçlarını.seni alacağımm diye kandırıp diğerini alırsak belki kazanırızolmaz olsun fakirlikBende en son bi Bilezik aldım altın o zaman tavandı bi aldım baktım düştü sonra gene düştü sonra gene düştü o günden sonra yatırıma küstüm
Mantıklı aslında. Bizden hızlı davranıyor nasıl kandırabilcezne alsak düşüyor almasak o yükseliyor.kandırmamız lazım yatırım araçlarını.seni alacağımm diye kandırıp diğerini alırsak belki kazanırız
Merhaba canım geçmiş olsunMerhaba kızlar bayaga dır yazamadım amelıyat oldum bayaga yorgundum son 2 2.5 aydır hayırlısıyla yarın tekrar kumbara alıp baslıyorum az cok demeden biriktirmek lazım oyle bir zamanda derman oluyorki o kenardaki para
Merhabalar çok geçmiş olsun şimdi iyisiniz umarımMerhaba kızlar bayaga dır yazamadım amelıyat oldum bayaga yorgundum son 2 2.5 aydır hayırlısıyla yarın tekrar kumbara alıp baslıyorum az cok demeden biriktirmek lazım oyle bir zamanda derman oluyorki o kenardaki para
Merhaba canım geçmiş olsun
Saolun kızlar Hamdolsun ıyımMerhabalar çok geçmiş olsun şimdi iyisiniz umarım
Tl olarak mı biriktiriyorsunuz?hisse senedi dolar da alabilirsiniz bankadan.Hayırlı sabahlar kızlar bugun kendime yeni 2 tane kumbara alacagım bırı 1 TL ve 5 TL atmak için di geride kagit paralar için
Ben genelde biriktirip dolar aliyorumTl olarak mı biriktiriyorsunuz?hisse senedi dolar da alabilirsiniz bankadan.