Kumbara gunlugu💰💰💰

Yazamadim.yogunlultan toplamda 370 lira koydum kenara

20 dolar aldim 25 krslari tumletip

Çocukların bozuk kumbarasini açtım 100 tl çıktı onu hesaplarına yatırdım yarın gümüş alacağım.
Benim hesapta gecen ay aldığım ödemeden kalan parayla 0.5 gr altın, 20 usd aldım.
Market alisverisinden kalan 30 tl yi cüzdan banka koydum.
Hafta içi cüzdan banktaki parayi toparlayıp hesaba atar onunla da gram alırım. Temmuz yatırımlarına başladım.
Allah güzel günlerde harcamayı nasip eder inşallah

Bereketli olsunn kizlar

Dun 100 tl atdim bugunde aksam yine 100 atarim bir kac gun daha biriksin gidip dolar alcam yine

Altın şu aralar benim için yüksek o nedenle Tl olarak biriktiriyorum
Cüzdan kumbarada biriken 8750 tl ve 50 euro

Dun 100 tl atdim bugunde aksam yine 100 atarim bir kac gun daha biriksin gidip dolar alcam yine
Ayrı bir kenarda biriktirdiğim parayı üzerini tamamlayarak 510 tl olarak hesaba attım. Yarın 1 gr alacagim. Bayram sonrasına kadar pek birsey biriktiremem sanırım.
Altın şu aralar benim için yüksek o nedenle Tl olarak biriktiriyorum
Cüzdan kumbarada biriken 8750 tl ve 50 euro
Maşallah kızlar bereketli olsun birikimleriniz bende 5 TL attım kumbaraya

Selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum. Bu sabah süt aldım. Para üstünü direk kumbaraya 20 küsur du

20 tl attım cüzdan banka. Hafta içi öncekilerle 1 gr almistim. Simdi yenide başladım. (4 gr da bozdurup bir yakimina borç verdim.) Geri gelirse yine altın alıp hesapta tutarım, gelmezse de canları sagolsun derim

20 tl attım cüzdan banka. Hafta içi öncekilerle 1 gr almistim. Simdi yenide başladım. (4 gr da bozdurup bir yakimina borç verdim.) Geri gelirse yine altın alıp hesapta tutarım, gelmezse de canları sagolsun derim
Bereketli olsun umarım geri gelir.bende 4 bileziğimi vermiştim.uc sene önce ama geri gelmedicanlari sağ olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…