Hersey aşırı zamlı vallahi zor oluyor kenara 3 5 atmak Allah sonumuzu hayretsinMaşallah daha da bereketlensin
Kendi adıma diyeyim hiç bir Birikim yapamadm bi kumbra kurdum haftası dolmadan açtım ya şu ekonomi de para biriktirmek hiç mantıklı gelmedi bide yetişmiyor masraflar harcanıyor ister istemez
Bende iyiyim teşekkürHamdolsun iyim canım sizler nasılsınız neler yaptınız
Evet canım birikim içinse para önünde yapma ihtimalin olan bir iş yoksa tl de durmanın anlamı yok bence gene de sen bilirsinHanımlar merhaba kazançlarınız bereketli olsun .. benim oğlumla kızımın birer tane kumbarası var 1 ocakta açalım diyorduk 6 aylık .. henüz yarıya kadar doldu çok kararsızım tam dolmasını beklesem mi yok sa açıp altına mı yatırsam sanki TL pul oluyor gibi bari altında dursun diyorum fikirlerniz nedir ?
Bitkin için aslında .Ne çıkarsa altın yapayım en iyisi ben TL de para durdurmak istemez oldumEvet canım birikim içinse para önünde yapma ihtimalin olan bir iş yoksa tl de durmanın anlamı yok bence gene de sen bilirsin
Ne için anlamadım canım?Bitkin için aslında .Ne çıkarsa altın yapayım en iyisi ben TL de para durdurmak istemez oldum
Kumbaradan çıkan TL’leri çocuklar adına altın yapayım demek istedim cnmNe için anlamadım canım?
Bereketli olsun canım kitap candırBende üç aylık kumbara yapmıştım açtım geçen gün. Çıkan parayla Kitap aldım.
Allah acil şifalar versin anneciğine30 ocak programı doğrultusunda Bir 50 daha gitti kumbaraya onun dışında ekmek üstünden 2.5 TL kalmıştı onuda attım demir kumbirike
Annem kovıd olmuş ya canım çok sıkıldı: ( kimsede yok yakınında
Sağol canım neden 52 gün onu merak ettim.Bereketli olsun canım kitap candır
Amin saol cnmAllah acil şifalar versin anneciğine
Bende bılmıyrm vallaha :)Sağol canım neden 52 gün onu merak ettim.
Cok geçmiş olsun. Bol limonlu su tüketsiin canım. Birde aspirin içsin30 ocak programı doğrultusunda Bir 50 daha gitti kumbaraya onun dışında ekmek üstünden 2.5 TL kalmıştı onuda attım demir kumbirike
Annem kovıd olmuş ya canım çok sıkıldı: ( kimsede yok yakınında
Sağol cnm Allahtan aşıları tamda normal grip gibi geciriyorCok geçmiş olsun. Bol limonlu su tüketsiin canım. Birde aspirin içsin