- 15 Eylül 2018
- 2.553
- 7.539
Bereketli olsun çok istikrarlısın maşallahBende bugün 5 lot Ereğli aldım hiç yoktan iyidir
Çocuklar için de 100 tl lik altın, 200 tl lik gümüş aldım
Ben bşr işe girebilirsem aynı istikrarı bekliyorum kendimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun çok istikrarlısın maşallahBende bugün 5 lot Ereğli aldım hiç yoktan iyidir
Çocuklar için de 100 tl lik altın, 200 tl lik gümüş aldım
Sizde yaparsınız inşallahBereketli olsun çok istikrarlısın maşallah
Ben bşr işe girebilirsem aynı istikrarı bekliyorum kendimden
bu zamanda iyi para :)13 lira attım kumbaraya
İyiyiz şükür siz nasılsınızMerhaba kızlar nasılsınız birikimleriniz ne durumda
Bende iyiyim sağolasın.bwn eşimin cebindeki bozuklukları hep alıp kumbaraya atıyorum.3 _ 5 ne çıkarsa.yilbasinda kumbarayı açarız. Masraf hep çıkar, heleki çoluk çocuk varsa.İyiyiz şükür siz nasılsınız
Hiç birikmiyor malesf ama masraflar nasıl dersen sayarız
İyi yapıyorsunuz başka türlü birikmez zaten. Bizimde taşınma işleri var bitsin sizin gibi yaparım büyük ihtimalle kocanın cebindekileri pazardan marketten kalan kuruşlar kumaraya atarımBende iyiyim sağolasın.bwn eşimin cebindeki bozuklukları hep alıp kumbaraya atıyorum.3 _ 5 ne çıkarsa.yilbasinda kumbarayı açarız. Masraf hep çıkar, heleki çoluk çocuk varsa.
İyi yapıyorsunuz başka türlü birikmez zaten. Bizimde taşınma işleri var bitsin sizin gibi yaparım büyük ihtimalle kocanın cebindekileri pazardan marketten kalan kuruşlar kumaraya atarım
Bizde çoluk çocuk yok bile masraf çok olanları düşünemiyorum bile Allh yardımcıları olsun
Çok şükür kendine adıma iyiyim canımMerhaba kızlar nasılsınız birikimleriniz ne durumda
Hayırlı olsun ve maşallah canım hayırlı olsun. Bol kazançların olur inşallahÇok şükür kendine adıma iyiyim canım
Gözüme kestirdiğim bir dükkan vardı ,bu hafta biriktirdiğim altınları bozdurup onu aldım .Allah bereket versin
Amin ,Allah razı olsun canımHayırlı olsun ve maşallah canım hayırlı olsun. Bol kazançların olur inşallah
Allah senden de razı olsunAmin ,Allah razı olsun canım
Merhaba bu sene kızım 1 sınıfa başladı tum gun onun dersleri okumalarıyla geciyor girmeye fırsat bulamamıştımDenp baya aktiftin uzun zamandır yoksun inşallah iyisindir merak ettim valla
Hadi hayırlısı bakalımMerhaba bu sene kızım 1 sınıfa başladı tum gun onun dersleri okumalarıyla geciyor girmeye fırsat bulamamıştım
Maşallah daha da bereketlensinBurayı yeniden aktif edeyim
Burda olmadigim donemde 6000 lira kadar ancak biriktire bildim malum 2 ogrencı olunca okul masrafları vs ihtiyaç bitmiyor
Hamdolsun iyim canım sizler nasılsınız neler yaptınızHadi hayırlısı bakalım
Uzun süre olmayınca merak ettim doğrusu iyiSin çocuklarla ilgileniyorsn sıkıntı yok