Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canımBereketli olsun canım
Bereketli olsun kıyamam ya ben de hıc sevmıyorum evde balık yapılmasını kokusunu bır yandan pisliği bır yandan on yüzden ben hep folyo ıcınde fırında yapıyorumAkşam da 4 TL attım kumbarayakızlar bugünde eşim balık yaptı bende salata.fakat pek güzel değildi bı on yıl balık yapma dedim evdefırını tizlemekten sırtım. Zonkluyor. abartmogirum gerçekten sızlıyor resmen
Aynen evden çıkmayınca parada olmuyorHafta sonu olunca para atılmıyor
Bereketli olsun canımHayırlı ramzanlar . hayırlı cumalar . bende bugun 5 lira attım kumbaraya evden çıkmayınca parada olmuyo malesef anca bu kadar
Bende atamadım. Akşam eşim gelince bakayım bı parası varmıHafta sonu olunca para atılmıyor
Benimde eşim eve ekmek parası bırakıyo hergün beş lira tabi ben kumbaraya attım diyoki hergun tek başına kaç ekmek alıypsun ama bilmiyo li ben akşamdan kalan ekmeği yıyorum almıyorm sabahBırazdan pide alcam fırından ustunu kumbaraya atcam
Ah super o öyle bilsin boşverBenimde eşim eve ekmek parası bırakıyo hergün beş lira tabi ben kumbaraya attım diyoki hergun tek başına kaç ekmek alıypsun ama bilmiyo li ben akşamdan kalan ekmeği yıyorum almıyorm sabah
Dolar falan nasıl yapıyosunuz ki , zaten ben dolar falan yaptırsam daha 2,3 dolarım var demek5 tl daha gitti kumbara Ya aslında demir paradan ziyade kağıt para atmak daha doğrusu dolar yada euro olarak atmak daha mantikli ben öyle yapıyorum elimde kaç lira varsa onu 10 dolar yada 10 euro a alacak şekilde tamamliyorum sonra h0p dolar yada euro kumbara ya turk lirasının malesef hic değeri kalmadı ya
Mesela 10 dolar 80 lira yapıyor 80 lirayi kumbaraya atmadan kağıt paralarla biriktiriyorum 80 lira olunca 10 dolar alip atiyorum kumbara yaDolar falan nasıl yapıyosunuz ki , zaten ben dolar falan yaptırsam daha 2,3 dolarım var demek
İki canliyim de çok yiycem tabi.arti fazla bırak bazen canım biseyler çekiyor diyip hoop kumbarayaBenimde eşim eve ekmek parası bırakıyo hergün beş lira tabi ben kumbaraya attım diyoki hergun tek başına kaç ekmek alıypsun ama bilmiyo li ben akşamdan kalan ekmeği yıyorum almıyorm sabah
Bereketli olsun canım9.5 lira demir 30 tl de kağıt para atdim
Saol canım seninkide bereketli olsun inşalalhBereketli olsun canım