Katibin Ruhu Fazla bakma bana öyle yanarsın. ♨️ Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 46.310 207.135 Cuma 14:05 Konu Sahibi PersephoneFlowers #121 PersephoneFlowers .!.: Yooo laf sokmuyorum temenni ediyorum sana güzel güzel daha güzel emojiler de var da burası kaldırmaz Genişletmek için tıkla... Tabi benim iradem senin temennine kalmıştı. Kendi hayatına kullan o temennilerini, boşa harcama.
PersephoneFlowers .!.: Yooo laf sokmuyorum temenni ediyorum sana güzel güzel daha güzel emojiler de var da burası kaldırmaz Genişletmek için tıkla... Tabi benim iradem senin temennine kalmıştı. Kendi hayatına kullan o temennilerini, boşa harcama.
P PersephoneFlowers Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 46 -6 33 Cuma 16:34 Konu Sahibi PersephoneFlowers #122 Katibin Ruhu .!.: Tabi benim iradem senin temennine kalmıştı. Kendi hayatına kullan o temennilerini, boşa harcama. Genişletmek için tıkla... O zaman o güzel aklını benim hayatıma müdahil olmak için kullanma yorma kendini hadi uzatma
Katibin Ruhu .!.: Tabi benim iradem senin temennine kalmıştı. Kendi hayatına kullan o temennilerini, boşa harcama. Genişletmek için tıkla... O zaman o güzel aklını benim hayatıma müdahil olmak için kullanma yorma kendini hadi uzatma
Katibin Ruhu Fazla bakma bana öyle yanarsın. ♨️ Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 46.310 207.135 Cuma 16:42 Konu Sahibi PersephoneFlowers #123 PersephoneFlowers .!.: O zaman o güzel aklını benim hayatıma müdahil olmak için kullanma yorma kendini hadi uzatma Genişletmek için tıkla... Açma hayatını olmayalım müdahil?
PersephoneFlowers .!.: O zaman o güzel aklını benim hayatıma müdahil olmak için kullanma yorma kendini hadi uzatma Genişletmek için tıkla... Açma hayatını olmayalım müdahil?
P PersephoneFlowers Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 46 -6 33 Cuma 17:31 Konu Sahibi PersephoneFlowers #124 Katibin Ruhu .!.: Açma hayatını olmayalım müdahil? Genişletmek için tıkla... Sana mı sorucaktım ben ve keyfimin kahyası düzgün yorum yapacaksan yap yoksa kaybol
Katibin Ruhu .!.: Açma hayatını olmayalım müdahil? Genişletmek için tıkla... Sana mı sorucaktım ben ve keyfimin kahyası düzgün yorum yapacaksan yap yoksa kaybol
H Hshmyr Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2021 342 210 34 Cumartesi 00:11 Konu Sahibi PersephoneFlowers #125 Başlıkta yeni bir yol deyince adam kumarı bıraktı yeni bir hayat kuracağız sıfırdan başlama vs beklerken başka biriyle görüşen kişiyi okumam şoku. Bu evlilik gözünüz dışarı kaydığı an bitmiş. Birliktelik olmasa ne yazar
Başlıkta yeni bir yol deyince adam kumarı bıraktı yeni bir hayat kuracağız sıfırdan başlama vs beklerken başka biriyle görüşen kişiyi okumam şoku. Bu evlilik gözünüz dışarı kaydığı an bitmiş. Birliktelik olmasa ne yazar
Bissunicole Nirvana Kayıtlı Üye 30 Kasım 2019 11.808 37.420 Cumartesi 16:42 Konu Sahibi PersephoneFlowers #126 Bir beladan kurtulup başka belaya koşmaya meraklısınız. Bazı insanlar böyle seviyor demek ki.
Meloo___ insan sevmeye basladimi yasamaya da baslar Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Nisan 2023 956 3.689 Cumartesi 17:01 Konu Sahibi PersephoneFlowers #127 Sen önce bir evliliğini bitir çocuğuna sahip çık sonra bunları düşünüyorsun