Kumarbaz eş ve yeni bir yol ?

Beraber olmadığımızı söyleyemedim linçlenecem diye yememişsinizdir zaten

Kardeş hemen boşanıp ötekiyle mi evlenicem o kadar aymadın daha durun bi yaa

Kumarbazlar şöyle oluyor sanırım oyunda kazanınca aşırı özgüvenli neşeli ama kaybedince düşüşlerde morali bozuk sessizleri oynuyor evde.Ve bu cinsel hayata da yansıyor değil mi ? ben anlamazdım kusur arardım kendimde bana yaklaşmıyor haftada 1 10 günde bir e düşüyordu uzunca bir süre cinsel münasebetimiz.Ara ara düzelirdi bu.Sizin de mi aynı ???

Evet ama sizin ki gibi normal bir evlilik ten çıkmıyum ben ağır sıklet benimki fikkst et
Aman ne güzel her kötü evlilik yapan rahatını bozup boşanmak yerine çatır çutur aldatsın. Bahane aramaktan da yorulun mesela.

Boşanın ötekiyle evlenin. Kumarbaz da olsa çocuğunuzun babasını aldatmış olmayın

Hepsine katılıyorum...

Benım ki tamamen bitikti..Bende Mahmut abiye bağlamıştım..

Benım ki tamamen bitikti..Bende Mahmut abiye bağlamıştır
Aman ne güzel her kötü evlilik yapan rahatını bozup boşanmak yerine çatır çutur aldatsın. Bahane aramaktan da yorulun mesela.

Aman ne güzel her kötü evlilik yapan rahatını bozup boşanmak yerine çatır çutur aldatsın. Bahane aramaktan da yorulun mesela
Gereksiz yorumunuzu kendinize saklayın gidip kocanıza sarma filan sarın ne bilim üstüne köpüklü türk kahvesi ohhh benim derdim bana yeter Allah sana benden kötü dert vermesin

Gereksiz yorumunuzu kendinize saklayın gidip kocanıza sarma filan sarın ne bilim üstüne köpüklü türk kahvesi ohhh benim derdim bana yeter Allah sana benden kötü dert vermesin
Yemin ederim o sondaki emoji kaldırılsın ya, akşam akşam hayattan soğudum. Hala kullanan varmış güya laf sokuyonuz ahahahah çok komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…