• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o avukatla konusmus kumar oynadıgını kanıtlarsan tek celsede boşanırsın demiş. ne darp raporu alabildim ne birşey. şuan aklım saglıklı çalışmıyor. dün gece odasını kitleyerek uyudu. sanki ona saldırıyorum

Valla tek celsede bosanirsaniz süper olur zaten. Gerçi kumar borcun senin bekarligindan. Bu onu ilgilendirmez ama yeter ki boşasin kurtul ondan

İki ay vermesem o bilezikleri yerine koyabilirim ama ne zaman param yok desem bana küsüyor kızıyorlae. İnanın doktorum ama çeyizinde adam gibi birşey yok hiçbirşey alamadım :KK43:
Bırakın babanız küssün, anneniz masa alamıyor diye ağlasın. Nişanliniza "bir daha kumarbaz lafını ağzına alırsan bu ilişki biter" deyin ve gerekirse bitirin.
Insanlarin üzerinizde bu kadar baskı kurmasına izin vermeyin, okurken ruhum sıkıldı.
Bircok insan sizin yerinizde olmak ister maddi yönden, silkelenin ve kendi hayatınızın yönetimini elinize alın.
Başaramıyorsaniz, 6 aylık tedaviye bakar.
Bence kendinizi bir uzmanın eline bırakın biran önce, sadece kumar degil mesele, sömürülmeye çok açık bir insansiniz, en başta bunu düzeltmelisiniz.
Aileniz durmayı bilmiyorsa, siz durduracaksınız. Yoksa bugün anne baba, yarın koca sömürür iliğinizi. ( nişanlım paraya önem vermez kısmını dikkate almıyorum, evlenmeden anlamaniz imkansız)
Son olarak eşim mühendislik sirketi kurdu ve battı.
2 evimizi, 3 arabamızı satip borc ödedik.
Hala 100 binden fazla borcumuz var.
Eşim 6 aydır iş bulamıyor, ben asgari ücretin altında bir para kazaniyorum. Kiramızı zar zor duyoruz ve şuan sularımız kesik fatura odeyemedigimiz için.
Ortada ikide çocuk var.
Intihar işini bize bırakın ve ayağa kalkın :)

terk sebebi bilgisayarımdan instagrama girmem. gizli iş çevirdiğimi düşünüyor biriyle yattı vs birine yazdın diyor defalarca yemin ettim yazmadığıma ama nafile

Sizin için asla söylemiyorum sakın yanlış almayın, ama burda konu açan kişiler konuları tamamen kendi leyherine uygun anlatıyorlar, hLbuki burası sanal ben açtığım konularda kendi hatalarımı fazla fazla anlatmışlığım var..hiç unutmam burda konu açan bir üye tanıdığım bir kişi çıkmıştı sözde sözüm ona kocası paranoyakmış, onu aldattığını sanıyormuş!! Halbuki evden dışarı adım atmıyormuş... Gerçekte olan ise, kocasının yiğenine kadar basılan bir kadındı kocası affetmişti rahat durmuyordu yine...

yemin ederim ne ihanet ettim ne aldattım. gizli insatagram açtım diye kardeşiyle memlekete gitti. şuan babamın evindeyim. herşeyi anlattım. hepsi bana öfkeli kinli... babam yüzüme tükürdü evime gelme dedi. annem tutup kızımsın seni sokağa bırakmam anneyim ben dedi. ne yapayım söyleyin ne olur akıl saglıgım yok yürü derlerse yürüyorum dur derlerse duruyorum

bunu yapan kişi facebookda kızın birine cinsel organını atmıştı. kızken o bana ait degil dedi inandım. evlenince acaba diyorum o baksır onun muydu bilmem ne. ben ne aptalmışım

yemin ederim ne ihanet ettim ne aldattım. gizli insatagram açtım diye kardeşiyle memlekete gitti. şuan babamın evindeyim. herşeyi anlattım. hepsi bana öfkeli kinli... babam yüzüme tükürdü evime gelme dedi. annem tutup kızımsın seni sokağa bırakmam anneyim ben dedi. ne yapayım söyleyin ne olur akıl saglıgım yok yürü derlerse yürüyorum dur derlerse duruyorum

Yahu birak evine git o zaman.Kocan olacak adam da insallah tek celsede bosanir.Tek basina parani kazanip borclarini odeyeceksin ve duzluge cikacaksin.Bunu yapabilirsin.Koca kadinsin adam seni kitlemis ya.Boyle bir sacmalik olabilir mi ?

Esin icin o bahane bence..parani yiyemeyecegini anlayinca insta hikaye yani..zaten orda ne yaptiginizi da görürdü birkaç takip etseydi..o adam icin hic uzulmeyin lutfen. Ah anneniz ne güzel insan cok sevindim..Babaniz ofkeli oldugu icin oyledir, zamanla diner öfkesi su an en cetin anındasınız..gecicek bu da geçicek. Kendiniz kendinize yara bandi olacaksiniz ama. Su adami birakin artik yaptiklariyla ilgilenmeyin size hic iyi gelmiyor bence farkinda değilsiniz.
Sucluluk psikolojisiyle belki hak ettiginizi düşündüğünüz icin bilmiyorum ama bu adamin hakaretlerini cekmek zorunda olmadığınızı bilin lutfen

bunu yapan kişi facebookda kızın birine cinsel organını atmıştı. kızken o bana ait degil dedi inandım. evlenince acaba diyorum o baksır onun muydu bilmem ne. ben ne aptalmışım
Aman Allah'im ait olmasa ne olur , kızın birine bu fotoyu atmış. Her sey daha net simdi kendinden biliyor tabi saniyor ki ben yaptım herkes yapar.

O dayaktan sonra sizin evi terk etmeniz gerekirdi pardonda. Hanimefendi siz kendinizde değilsiniz bence tmm kumar oynadiniz hata ettiniz falan filan .doktor eğitimli güçlü bir kadınsiniz işsiz kocanıza bu kadar ezilmek niye ya neden ?

Borcunuz gelirinizle 1 yılda çok rahat ödenir,boşanma isi de tek celseye bakar.Bagimlilik tedavisi de gene ayni sekilde 1 sene içerisinde sizde ciddi duzelme saglar tabi siz de isterseniz.Çözümü olan dertler bunlar.Evet çok yıpratıcı her biri ama çözümsüz değiller.Senden rica ediyorum ilk olarak kocandan başla temizliğe ve devamda tedavin ,ailenle olan iliskilerin ile mesgul ol.Borc zaten ödenir ayda elinde üç beş kalsa ne olur en fazla bir sene parasizim dersin.Sonrasında zaten bir gün bi bakmissin ne borc kalmis ,ne sorun.Lütfen emek ver kendin icin yok öyle o bana bunu yaptı şu bana bunu dedilerle zihnini oyalamak.Kısacası ablacım çözüm sende çok istemen ve çok cabalaman lazim.

Esin icin o bahane bence..parani yiyemeyecegini anlayinca insta hikaye yani..zaten orda ne yaptiginizi da görürdü birkaç takip etseydi..o adam icin hic uzulmeyin lutfen. Ah anneniz ne güzel insan cok sevindim..Babaniz ofkeli oldugu icin oyledir, zamanla diner öfkesi su an en cetin anındasınız..gecicek bu da geçicek. Kendiniz kendinize yara bandi olacaksiniz ama. Su adami birakin artik yaptiklariyla ilgilenmeyin size hic iyi gelmiyor bence farkinda değilsiniz.
Sucluluk psikolojisiyle belki hak ettiginizi düşündüğünüz icin bilmiyorum ama bu adamin hakaretlerini cekmek zorunda olmadığınızı bilin lutfen
iyi ki varsınız. okudukça güçleniyorum. fake yazanlar kınamayın ne olur kınadıgım herşeyi yaşadım

Tükenmişlik sendromu
yaşam enerjinizi hem çevrenizdekilerin tutumları
hem de kumar bağımlılığınız bitirmiş
çaresi;sıfırdan tek başına hayat kurmak bence

10 üzerinden 10 dert... durumunuz zor gerçekten ama dişardan bakınca çözülebilir gibi duruyor,maaşınız ülke şartlarında çok çok iyi, borcunuz da öyle intiharlık değil bence,arabanızı satın,kalan borcu ailenizden destek alarak yapılandırın,eşiniz de destek olursa 1 yılda biter, vee mutlaka psikolojik destek alın, yoksa tekrar aynı tuzağa düşersiniz.Eşiniz anlayış göstermeyebilir,iliskiniz bitebilir,ailenizle ilişkileriniz bozulabilir bunlar olasilik dahilinde ama hazır olun, bu savaş sizin, tek başiniza da altından kalkabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X