İki ay vermesem o bilezikleri yerine koyabilirim ama ne zaman param yok desem bana küsüyor kızıyorlae. İnanın doktorum ama çeyizinde adam gibi birşey yok hiçbirşey alamadım
Bırakın babanız küssün, anneniz masa alamıyor diye ağlasın. Nişanliniza "bir daha kumarbaz lafını ağzına alırsan bu ilişki biter" deyin ve gerekirse bitirin.
Insanlarin üzerinizde bu kadar baskı kurmasına izin vermeyin, okurken ruhum sıkıldı.
Bircok insan sizin yerinizde olmak ister maddi yönden, silkelenin ve kendi hayatınızın yönetimini elinize alın.
Başaramıyorsaniz, 6 aylık tedaviye bakar.
Bence kendinizi bir uzmanın eline bırakın biran önce, sadece kumar degil mesele, sömürülmeye çok açık bir insansiniz, en başta bunu düzeltmelisiniz.
Aileniz durmayı bilmiyorsa, siz durduracaksınız. Yoksa bugün anne baba, yarın koca sömürür iliğinizi. ( nişanlım paraya önem vermez kısmını dikkate almıyorum, evlenmeden anlamaniz imkansız)
Son olarak eşim mühendislik sirketi kurdu ve battı.
2 evimizi, 3 arabamızı satip borc ödedik.
Hala 100 binden fazla borcumuz var.
Eşim 6 aydır iş bulamıyor, ben asgari ücretin altında bir para kazaniyorum. Kiramızı zar zor duyoruz ve şuan sularımız kesik fatura odeyemedigimiz için.
Ortada ikide çocuk var.
Intihar işini bize bırakın ve ayağa kalkın :)