• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abartacak bir şey yok sen bir hata edip pişman olmuşsun. O karaktersiz eşinden boşan o ne hakla seni dövüyor.

Yapma Allah aşkına kim o hayvan ya?
Hesap vermek zorunda mısın sen ona? Kendi işsiz güçsüz kuzenine 60 bin borç vermeyi biliyor öküz.
Çok sinirlendim. Topla kendini borç yaptıysan yaptın ya.
Ödersin ne olacak? O öküze neden boyun eğiyorsun?
Aklını başına al. Özelden yazıyorum sana bak lütfen.

Ozelden yazacaktim ama burdan da sorayim, nasilsiniz, neler oldu, neler yaptiniz?

Aylar önce konu ilk açıldığında da okudum yazmadım. Ama artık duramadım,sen böyle ezik ezik dolaşmaya, kim ne dese yapmaya devam edersen çok ağlarsın daha. Hiç kızma kırılma o şerefsiz kim oluyorda seni dövüyor sen buna nasıl izin veriyorsun? Birine borç verdim alamadım borç benim maaş benim öderim sana ne diyemedinmi? Allah aşkına boşa o şerefsizi tut kendine bir ev ne o aileden sana hayır var nede o adamdan. O maaşla hem borç öder hem yer içer gezersin. Hayat kısa elinde kemerle dolaşacağına aklını başına al. Hem 2 rekat namaz kıldın diye hayatına mucize gelecek değil Allah akıl vermiş kullan diyor sana,herşey zamanla olur isyan etme..

Yine banlanicam ama ablacim sen miktiret bu adami
Kendi issiz gucsuz belesci herif hem senin sirtindan geciniyor, hem de finansal konularda size akil mi veriyor?? Belesci, kene biti herif bir de dovmeye mi kalkti?? Hemmen bosanin hemmen.
Kadınlarımız niye kendine bunları reva görüyor hiç anlamıyorum
Doktor kadının işsiz güçsüz beleşçi ciğeri beş para etmez adamla işi ne
Hiç anlamayacağım

ya sen koskoca tıp okumussun hekim olmuşsun nedır bu hallerın .
o kocayı nasıl hala tutarsın .
borc senın para senın ..
kurbanlık koyun gıbı bırırlerının senın hayatına laf soylemesını neden beklıyorsun.
yaptım bır hata destek olun dıyeceksın.
bnce hepsını cıkar hayatından sen kendıne yetersın yeter kı guven.

bu halde bu psıkılojı ıle hala goreve devam edıyor musun ..
yanı bır kendıne gel .

kızlar merhaba. uzun bir süre ev hapsindeydim. telefonum yok banka kartlarım yok dısarı cıkmadım sadece bilgisayarım vardı. eşim bugün sabah memlekete gidecektik. evi terk etti. ben şimdi ne yapmalıyım sizce

terk sebebi bilgisayarımdan instagrama girmem. gizli iş çevirdiğimi düşünüyor biriyle yattı vs birine yazdın diyor defalarca yemin ettim yazmadığıma ama nafile

terk sebebi bilgisayarımdan instagrama girmem. gizli iş çevirdiğimi düşünüyor biriyle yattı vs birine yazdın diyor defalarca yemin ettim yazmadığıma ama nafile

O adamla hala aynı evde misin? Bayramdan sonra ilk iş boşanma davası aç lütfen. Şiddet uygulamıştı şimdi de özgürlüğünü mu ekinden aldı? Ne demek banka kartlarına da el koymak? Ne olur kendine inan biraz. Onunla bu evlilik yürümeyecek daha fazla kendini yıpratmadan yol ver gitsin

evi terk etti biraz önce zaten. nereye yerleşsem nasıl yapsam. henüz 2 aylık evliyiz. şimdi ailemi aradım. ne olacak bilmiyorum

o avukatla konusmus kumar oynadıgını kanıtlarsan tek celsede boşanırsın demiş. ne darp raporu alabildim ne birşey. şuan aklım saglıklı çalışmıyor. dün gece odasını kitleyerek uyudu. sanki ona saldırıyorum

kızlar merhaba. uzun bir süre ev hapsindeydim. telefonum yok banka kartlarım yok dısarı cıkmadım sadece bilgisayarım vardı. eşim bugün sabah memlekete gidecektik. evi terk etti. ben şimdi ne yapmalıyım sizce
Nasıl ya
Nasıl işe gidiyorsun
Defolsun gitsin senin onun yanında durmam hata

bu suç kimse sizin telefonunuza kartlarınıza el koyamaz

o avukatla konusmus kumar oynadıgını kanıtlarsan tek celsede boşanırsın demiş. ne darp raporu alabildim ne birşey. şuan aklım saglıklı çalışmıyor. dün gece odasını kitleyerek uyudu. sanki ona saldırıyorum

Siz onu kumar borcuna sokmadınız etmediniz, ne yaptıysanız kendinize yaptınız zaten. Üstelik bu bağımlılığınızın tüm psikolojik yükünü de tek başınıza omuzladınız. Evi terk ettiyse kapının kilidini değiştirin ve boşanmak için bir adım atın.

Atın sırtınızdaki şu yükleri sorumlulukları. Size daha iyi gelecek böylesi.

Kendinizi de suçlu sorumlu hissetmeyin. Eşiniz sağlıklı bir insan değil hayatınız için tehlike teşkil ediyor.

Arkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenir :KK43: Bana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
O kadar büyük bir borcunuz yok 9 binlira maaş ile 1 yıl dolmadan bitirirsiniz borcunuzu ve bu arada kararlı olup o illeti de bırakmalısınız dünyanın sonu gelmiş gibi konuşuyorsunuz insanlar ne dertlerle uğraşıyor.

Sor saklamak öyle kötü birşey ki. Keşke masu bi eş olabilseydim anneliği bile yakıstıramıyorum kendime
Lütfen boyle söylemeyin, şu lafınız içimi dağladı. Tövbe kapısı daha daha büyük günah isleyenler için bile acıkken. Bu durum sizle Allah arasında, esinizi bile alakadar etmez. Şu an oynuyor olsaydiniz ayri ama gecmisteki bir hata için size yaşattıklarını hak etmiyorsunuz. Bir an önce kurtulun size para olarak bakan bu adamdan..muhtemelen paraniz var diye evlenmiş biri var karşınızda. Sirf bu sebeple bile def edilmeyi hak ediyor ki size el kaldirma cesaretinde bulunmuş adi herif.
Allah bile affediyorken bu insanlardaki kibri, hiç hata yapmayacakmış gibi günahkar olana karşı bu öfkelerini anlayamayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X