- Konu Sahibi drbeauty123
Nasıl oldunuz, bir gelişme var mı?
Umarım herşey sizin için iyi olur.
Umarım herşey sizin için iyi olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlarımız niye kendine bunları reva görüyor hiç anlamıyorumYine banlanicam ama ablacim sen miktiret bu adami
Kendi issiz gucsuz belesci herif hem senin sirtindan geciniyor, hem de finansal konularda size akil mi veriyor?? Belesci, kene biti herif bir de dovmeye mi kalkti?? Hemmen bosanin hemmen.
terk sebebi bilgisayarımdan instagrama girmem. gizli iş çevirdiğimi düşünüyor biriyle yattı vs birine yazdın diyor defalarca yemin ettim yazmadığıma ama nafile
Nasıl yakızlar merhaba. uzun bir süre ev hapsindeydim. telefonum yok banka kartlarım yok dısarı cıkmadım sadece bilgisayarım vardı. eşim bugün sabah memlekete gidecektik. evi terk etti. ben şimdi ne yapmalıyım sizce
bu suç kimse sizin telefonunuza kartlarınıza el koyamazkızlar merhaba. uzun bir süre ev hapsindeydim. telefonum yok banka kartlarım yok dısarı cıkmadım sadece bilgisayarım vardı. eşim bugün sabah memlekete gidecektik. evi terk etti. ben şimdi ne yapmalıyım sizce
o avukatla konusmus kumar oynadıgını kanıtlarsan tek celsede boşanırsın demiş. ne darp raporu alabildim ne birşey. şuan aklım saglıklı çalışmıyor. dün gece odasını kitleyerek uyudu. sanki ona saldırıyorum
O kadar büyük bir borcunuz yok 9 binlira maaş ile 1 yıl dolmadan bitirirsiniz borcunuzu ve bu arada kararlı olup o illeti de bırakmalısınız dünyanın sonu gelmiş gibi konuşuyorsunuz insanlar ne dertlerle uğraşıyor.Arkadaşlar sizden ricam kınamadan okuyum.. bir sıkıntım var.. yıllar önce dolandırıldım (kumarbaz bir adam tarafından ) öteledim düşünmek istemedim erteledim meslegimi elime almayı bekledim.. meslegimi aldıktan sonra ailemin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri( her ay 6bin₺ onlara para gönderdim) 1 senede araba aldım üzerine nişanlandım. Ailemin tüm düğün masraflarını benden beklemesi üzerine kayıplarımı telafi edebilecegimi sandım. İnternet üzerinden oynanan bir oyuna kapıldım(iddia) başlarda bin ₺ ile başladım tam 140bin lira kazandım.. parayla ne yapacagımı bilemedim borçlarımı kapattım ama haram para ya, verdigi huzursuzluk sonucu geldigi yere geri gitti tekrar yatırdım ve tekrar kaybettim. Tövbe edip herşeyi sıfırladım Kuran üzerine yemin ettim.. Annemin benden abiye elbise istemesi üzerine kumar tekrar tetikledi tekrar kazanmak için tekrar oynadım kaybettim tekrar tekrar.. kredi çekip borç batagına sürüklendim. Şuan o kadar çok borcum var ki.. 2 ay içinde ödemem gereken 5 adet bilezik.. her ay 3bin₺ kredi borcum var. Maaşım 9bin ama borcum 80bin.. intihar etmeyi düşünüyorum ölçtüm biçtim olmuyor ben evlenecegim bu yuvaya haram katmak istemiyorum bir adamın hayatını karartmak istemiyorum. Ailem ve nişanlımın haberi yok.. ne yana dönsem zarar borclarımı ödeyemez hale geldim evlenince eşimden saklayamam ama söyleyemem de kim kumarcı bir kadınla evlenir Bana akıl verin ne olur hergün tövbe etmekten parasızlıktan bıktım. Yolumun sonunu göremiyorum anne olacagım bu yalanlarla bu dertle yaşayamıyorum
Lütfen boyle söylemeyin, şu lafınız içimi dağladı. Tövbe kapısı daha daha büyük günah isleyenler için bile acıkken. Bu durum sizle Allah arasında, esinizi bile alakadar etmez. Şu an oynuyor olsaydiniz ayri ama gecmisteki bir hata için size yaşattıklarını hak etmiyorsunuz. Bir an önce kurtulun size para olarak bakan bu adamdan..muhtemelen paraniz var diye evlenmiş biri var karşınızda. Sirf bu sebeple bile def edilmeyi hak ediyor ki size el kaldirma cesaretinde bulunmuş adi herif.Sor saklamak öyle kötü birşey ki. Keşke masu bi eş olabilseydim anneliği bile yakıstıramıyorum kendime