Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kredimin bi kısmunı ödeyemedin 2.000 lira gibi bi para altınlardan aldım onu görmüş

Tövbe bir kere edilir ve bir daha o tövbe edilen olaya dönülmez ama maalesef siz bunu başaramamışsınız. Son kez gerçek manada tövbe edip bu beladan uzak durun kesinlikle. Gerekiyorsa psikolojik destek alın.

Sor saklamak öyle kötü birşey ki. Keşke masu bi eş olabilseydim anneliği bile yakıstıramıyorum kendime

Kızlar cesaretimi toplayıp eşime anlattım. İyi bir dövdü..yabenim anneme ya kaymakamlıga yada size gidecegiz dedi. Şimdi babamla konusacak. Bana dua edin ne olur
Dövdü mü? Konuşursa konuşsun. Ne korkuyorsunuz. Düşmez kalkmaz bir Allah herkes hata yapabilir. Bundan sonra bu evlilik iflah olmaz. Sizdeki bu suçluluk psikolojisiyle de şiddetin devamı gelir. O dayağı yedikten sonra o adamın yanında durmanız en büyük hata.

Biraz sakinles hemen oyle olmek falan. Tovbe et bir daha harama bulasma. Esinizle iliskiniz hakkindada senin ona yalan soylemen onun seni dovmesini hakli yapmiyor hicbir sekilde. Simdi mi gidiyorsunuz babana?

Babamların evindeyiz. Lonuşacak birazdan. Tekmeleye tekmeleye dövdü. Kendi işsiz kuzenini 60 milyar borc verdi konusamadım

Babamların evindeyiz. Lonuşacak birazdan. Tekmeleye tekmeleye dövdü. Kendi işsiz kuzenini 60 milyar borc verdi konusamadım
Doktor hanım siz hiç iyi değilsiniz. Defedin adamı o evden. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Hiçbir şey şiddeti haklı kılmaz. Beyin kimyanız bozulmuş herhalde sizde hakkettim modunda hala adamı ailenizin evine sokmuş, kurbanlık koyun gibi babanızla konuşmasını bekliyorsunuz. Ne olacak konuşunca bir posta da babadan dayak yemeyi mi bekleyeceksiniz?

Kendi dagitiuor sizin paraniza mi karisiyor?
Ayrica konusursa konussun herkes hata yapar basinizi dik tutun. Hala calisiyorsunuz degil mi?

Babam da döverse kendi basımı alıp gidecegim ki öyle de olacak
Bu adam sizin paranıza güvenip evlenmiş besbelli. Yazık siz okumuşsunuz ama yaptığınız hatadan dolayı psikolojiniz bozulmuş. Böyle eğitimli bir kadının şu an katlandıklarına inanamıyorum.

Hala calısıyorum. Kendime fazla fazla yeterim. Ben evdeyken babama benim çıkmam lazım deyip çıkmış. Şimdi babamın evindeyim tek basıma

Henüz anlatmamaış kafam cok karısık düşünemiyorum bıktım hayattan. Elime kemeri aldım yapamadım asacak yer bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…