- 24 Eylül 2010
- 5.874
- 18.903
- 448
- Konu Sahibi drbeauty123
-
Nereden şüphelendi? Oynamıyorsun hala değiş mi?Kızlar eşim biraz şüphelendi. Sizce anlatmalı mıyım artık? Onu üzmek agırıma gidiyor ondan birleyler saklamak beni mahvediyor. Düzelemiyormuşum gibi geliyor. Bana bir akıl verin ☹
Kredim vardı dersin. Kumar borcunu hiç karıştırma bence.Kredimin bi kısmunı ödeyemedin 2.000 lira gibi bi para altınlardan aldım onu görmüş
Dövdü mü? Konuşursa konuşsun. Ne korkuyorsunuz. Düşmez kalkmaz bir Allah herkes hata yapabilir. Bundan sonra bu evlilik iflah olmaz. Sizdeki bu suçluluk psikolojisiyle de şiddetin devamı gelir. O dayağı yedikten sonra o adamın yanında durmanız en büyük hata.Kızlarcesaretimi toplayıp eşime anlattım. İyi bir dövdü..yabenim anneme ya kaymakamlıga yada size gidecegiz dedi. Şimdi babamla konusacak. Bana dua edin ne olur
Doktor hanım siz hiç iyi değilsiniz. Defedin adamı o evden. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Hiçbir şey şiddeti haklı kılmaz. Beyin kimyanız bozulmuş herhalde sizde hakkettim modunda hala adamı ailenizin evine sokmuş, kurbanlık koyun gibi babanızla konuşmasını bekliyorsunuz. Ne olacak konuşunca bir posta da babadan dayak yemeyi mi bekleyeceksiniz?Babamların evindeyiz. Lonuşacak birazdan. Tekmeleye tekmeleye dövdü. Kendi işsiz kuzenini 60 milyar borc verdi konusamadım
Bu adam sizin paranıza güvenip evlenmiş besbelli. Yazık siz okumuşsunuz ama yaptığınız hatadan dolayı psikolojiniz bozulmuş. Böyle eğitimli bir kadının şu an katlandıklarına inanamıyorum.Babam da döverse kendi basımı alıp gidecegim ki öyle de olacak
Babam da döverse kendi basımı alıp gidecegim ki öyle de olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?