- 21 Şubat 2015
- 775
- 546
- 103
- 46
- Konu Sahibi drbeauty123
Benim eşimde psıkıatrıse gıtmıstı ama o sırada da oynuyormus..Bizi kandırmak ıcın gıtmıs..Eger su an cozmezsenız bu sorunu yasayacaklarınızı hayal edemezsınız...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki ilaçların yan yetkisini görüyorsunuz. Zamanla adapte olursunuz.Biraz sabır her şey çok güzel olacak buna inan.merhaba uzun zamandır yazamadım. tedavi görüyorum. ilaç ve psikoterapi ile.. bu süreçte annemin cok faydası oldu. evlendim yeni bir hayat kurdum. ama kendimi suclamalarım geçmiyor. bıraktım ama özgüvenimi kaybettim. yaşama sevincimi kaybettim. donuk donuk bakıyorum hayata.
Söylemediyseniz bu saatten sonra söylemeyin. Bitirin borçlarınızı. Eşiniz ne iş yapıyordu?en büyük hatam eşimle paylaşmamak oldu. benden birşey sakladıgını duysam bitiririm bu evliliği diyor. kendisi şuan işsiz.. bende onun rahatlıgı var biraz acıkcası. hesap sorarsa git iş bul demeyi düşünüyorum. benim derdim niye bitmiyor ki Allahım. ben ondan bıorcumu sakladım nasıl söylerim diye düşünürken o işten atılmış söyleyememiş
Ortaya çıkana kadar söylememeyi düşünüyorum.. ama saklamak cok zormuş Kendime yakıştıramıyorum yaptıklarımı. Eşim inşaat mühendisi 3.000₺ye calısıyordu şimdi o da yokSöylemediyseniz bu saatten sonra söylemeyin. Bitirin borçlarınızı. Eşiniz ne iş yapıyordu?
Bir kapı kapanır bir'i açılır. .Kriz bütün sektörleri etkiledi.Dilerim hemen işe girer tekrar.Ortaya çıkana kadar söylememeyi düşünüyorum.. ama saklamak cok zormuş ☹ Kendime yakıştıramıyorum yaptıklarımı. Eşim inşaat mühendisi 3.000₺ye calısıyordu şimdi o da yok
70 bine düşürebildim sadeceBir kapı kapanır bir'i açılır. .Kriz bütün sektörleri etkiledi.Dilerim hemen işe girer tekrar.
Sizin toplam ne kadar borcunuz kaldı?
Ödersiniz sıkmayın canınızı çok bir şey kalmamış.70 bine düşürebildim sadece
Dr hanım. Siz psikiyatri dersini bizden(hemşire) çok daha detaylı gördünüz. Şu durumunuz, bağimlilik sonrasi yerine birşey koyamamadan kaynakli bir proplem gibi geldi bana. Psikolog/Psikiyatristinizle iletişiminizi sıkı tutup ve kendi durumunuzu bir guzel tahlil edince işin içinden cikma ihtimaliniz çok kuvvetli görünüyor bence. Psikolog/psikiyatristinizlede konusup yerine koyma metodu üzerine çalışın bence.merhaba uzun zamandır yazamadım. tedavi görüyorum. ilaç ve psikoterapi ile.. bu süreçte annemin cok faydası oldu. evlendim yeni bir hayat kurdum. ama kendimi suclamalarım geçmiyor. bıraktım ama özgüvenimi kaybettim. yaşama sevincimi kaybettim. donuk donuk bakıyorum hayata.
Psikiatris bir tanıdığim;dünyada çeşit çeşit duygu var..Aşk,sevgi;adrenalin;korku;endişe;heyecan;merak;sex; vss..Belli şeyleri yaparken bunların tekini yada 2.ni aynı anda yada geçişler de hıssedersin..Ama kumarda aynı anda veya arka arkaya tüm duyguları deneyimlersin..Ve kumar bagımlısı bu yuzden yoksunluk çeker..Boşluk tarıfınız bu dıye dusunuyorum...Bu sefaleti getirir..Vazgeçmeyinmerhaba uzun zamandır yazamadım. tedavi görüyorum. ilaç ve psikoterapi ile.. bu süreçte annemin cok faydası oldu. evlendim yeni bir hayat kurdum. ama kendimi suclamalarım geçmiyor. bıraktım ama özgüvenimi kaybettim. yaşama sevincimi kaybettim. donuk donuk bakıyorum hayata.
70 bine düşürebildim sadece
Şimdiye kadar söylemeniz gerekirdiKızlar eşim biraz şüphelendi. Sizce anlatmalı mıyım artık? Onu üzmek agırıma gidiyor ondan birleyler saklamak beni mahvediyor. Düzelemiyormuşum gibi geliyor. Bana bir akıl verin ☹