• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumar problemim ve intihar düşüncelerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşimde psıkıatrıse gıtmıstı ama o sırada da oynuyormus..Bizi kandırmak ıcın gıtmıs..Eger su an cozmezsenız bu sorunu yasayacaklarınızı hayal edemezsınız...

merhaba uzun zamandır yazamadım. tedavi görüyorum. ilaç ve psikoterapi ile.. bu süreçte annemin cok faydası oldu. evlendim yeni bir hayat kurdum. ama kendimi suclamalarım geçmiyor. bıraktım ama özgüvenimi kaybettim. yaşama sevincimi kaybettim. donuk donuk bakıyorum hayata.

en büyük hatam eşimle paylaşmamak oldu. benden birşey sakladıgını duysam bitiririm bu evliliği diyor. kendisi şuan işsiz.. bende onun rahatlıgı var biraz acıkcası. hesap sorarsa git iş bul demeyi düşünüyorum. benim derdim niye bitmiyor ki Allahım. ben ondan bıorcumu sakladım nasıl söylerim diye düşünürken o işten atılmış söyleyememiş

merhaba uzun zamandır yazamadım. tedavi görüyorum. ilaç ve psikoterapi ile.. bu süreçte annemin cok faydası oldu. evlendim yeni bir hayat kurdum. ama kendimi suclamalarım geçmiyor. bıraktım ama özgüvenimi kaybettim. yaşama sevincimi kaybettim. donuk donuk bakıyorum hayata.
Belki ilaçların yan yetkisini görüyorsunuz. Zamanla adapte olursunuz.Biraz sabır her şey çok güzel olacak buna inan.

en büyük hatam eşimle paylaşmamak oldu. benden birşey sakladıgını duysam bitiririm bu evliliği diyor. kendisi şuan işsiz.. bende onun rahatlıgı var biraz acıkcası. hesap sorarsa git iş bul demeyi düşünüyorum. benim derdim niye bitmiyor ki Allahım. ben ondan bıorcumu sakladım nasıl söylerim diye düşünürken o işten atılmış söyleyememiş
Söylemediyseniz bu saatten sonra söylemeyin. Bitirin borçlarınızı. Eşiniz ne iş yapıyordu?

Söylemediyseniz bu saatten sonra söylemeyin. Bitirin borçlarınızı. Eşiniz ne iş yapıyordu?
Ortaya çıkana kadar söylememeyi düşünüyorum.. ama saklamak cok zormuş ☹️ Kendime yakıştıramıyorum yaptıklarımı. Eşim inşaat mühendisi 3.000₺ye calısıyordu şimdi o da yok

Ortaya çıkana kadar söylememeyi düşünüyorum.. ama saklamak cok zormuş ☹ Kendime yakıştıramıyorum yaptıklarımı. Eşim inşaat mühendisi 3.000₺ye calısıyordu şimdi o da yok
Bir kapı kapanır bir'i açılır. .Kriz bütün sektörleri etkiledi.Dilerim hemen işe girer tekrar.
Sizin toplam ne kadar borcunuz kaldı?

70 bine düşürebildim sadece
Ödersiniz sıkmayın canınızı çok bir şey kalmamış.
Bir kere olmuş artık.Tedavinizi mutlaka devam ettirin.İlaçları bırakmayın.
Yaşadığınız farklılıkları doktorunuzla mutlaka paylaşın ki..Gerekirse ilacı değiştirsin.

Sağlığınız her şeyden değerli. Her şey yoluna mutlaka girecek .Vazgeçmeyin sakın.

Sıkmayın canınızı 70 bin bir şey değil ödenir yeter ki aynı illete bukaşmayın 💙💙 evlenmişsiniz tebrikler mutluluklar dilerim. İnşallah eşiniz de güzel bir yerde iş bulur kısa zamanda.

70 bini bir doktor çok rahat öder, moralinizi bozmayın. eşiniz de kpss ye hazırlansın bence inşaat sektörü şuan bitik. ama iş ararsa bulacağını düşünüyorum.
eşinizle kumar borcunuzu bence de paylaşmayın ve bu konuda içiniz rahat olsun çünkü ödeyebileceğiniz bir borç para, şuan kumar oynamıyorsunuz ve öğrense de elinden bir şey gelmeyecek. yani bir şekilde o para sizden çıktı diye düşünün. ödemeniz gerekiyordu ödüyorsunuz. o para çok daha farklı ve üzücü bir şekilde de sizden çıkabilirdi, sağlık sıhhatiniz yerinde sonuçta.

Dr hanım. Siz psikiyatri dersini bizden(hemşire) çok daha detaylı gördünüz. Şu durumunuz, bağimlilik sonrasi yerine birşey koyamamadan kaynakli bir proplem gibi geldi bana. Psikolog/Psikiyatristinizle iletişiminizi sıkı tutup ve kendi durumunuzu bir guzel tahlil edince işin içinden cikma ihtimaliniz çok kuvvetli görünüyor bence. Psikolog/psikiyatristinizlede konusup yerine koyma metodu üzerine çalışın bence.

Psikiatris bir tanıdığim;dünyada çeşit çeşit duygu var..Aşk,sevgi;adrenalin;korku;endişe;heyecan;merak;sex; vss..Belli şeyleri yaparken bunların tekini yada 2.ni aynı anda yada geçişler de hıssedersin..Ama kumarda aynı anda veya arka arkaya tüm duyguları deneyimlersin..Ve kumar bagımlısı bu yuzden yoksunluk çeker..Boşluk tarıfınız bu dıye dusunuyorum...Bu sefaleti getirir..Vazgeçmeyin

gidin tedavi olun...
okurken derdim aklıma geldi...
babam da ciddi borç altında iflas etti ve intihar edicem falan diyordu..
hala öyle mi bilmiyorum..
çünkü anneme sorunca iyi diyor..
büyük ihtimalle hamileyim diye...

70 bine düşürebildim sadece

Evlenmişsin mutluluklar dilerim. Tedaviyi bırakmadan devam edersen refaha çıkacaksın eminim. Hayat böyle bir şey. Eşinin isten çıkarılması bir bakıma seni rahatlatan bir şey olmuş. Kimse işsiz kalmaz. O da bulur. Sen de çalışır kalan borcunu ödersin yavaş yavaş. Allah sağlık versin de geriye kalan her şey hallolur. Tek önerim eşine manevi olarak destek olmaya çalışman. En ufak bir sözde parlarsan evliliğin de temellerini oturtamazsiniz.

Kızlar eşim biraz şüphelendi. Sizce anlatmalı mıyım artık? Onu üzmek agırıma gidiyor ondan birleyler saklamak beni mahvediyor. Düzelemiyormuşum gibi geliyor. Bana bir akıl verin ☹️

Kızlar eşim biraz şüphelendi. Sizce anlatmalı mıyım artık? Onu üzmek agırıma gidiyor ondan birleyler saklamak beni mahvediyor. Düzelemiyormuşum gibi geliyor. Bana bir akıl verin ☹
Şimdiye kadar söylemeniz gerekirdi
Evlendikten sonra kocam bana böyle bir durum olduğunu söylerse onu boşardım. Kumar problemi olduğu için değil beni insan yerine koyup anlatmadığı için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back