Boşanmak gerçekten zor bir olay , sizi çok iyi anlıyorum ama size şu kadar diyebilirim, boşanma konusunda şuan hissettiğiniz üzüntü ve gelecek korkusu, bebeğiniz olduktan sonra 1000 kat fazlası oluyor. O zaman çekip gittiğinde çocuktan dolayı bağı da koparamıyorsun. Bir daha yeni bir hayata ( evlilik adına) başlayamıyorsun büyük ihtimalle.
Bu nedenle ben size yolun başında ayrılmayı tavsiye ederim. Ancak sizden aldığım enerjiye göre boşanacağınıza kanaat getirmedim. O yüzden size tavsiyem, kesinlikle çocuk düşünmeyin. Hani öyle bir iki sene kumar işine girmedi diye bebek düşünmeyin yani. Çünkü illa ki o dürtü bir yerde yeniden gelecektir ona. Şuan sizlere mahcup olduğundan değil, sizlere mecbur olduğundan manipülasyon yapıyor, yok öldürürüm kendimi vs diye. Bu kadar borcu tek başına ödeyemeyeceği için böyle yapıyor, buna eminim. Üç beş gün sonra size bile suç atmaya başlar. "Sen şunu alalim dedin, paramız yetmiyordu, onu almak için - sana daha güzel yaşam sunmak için - sen idare edelim demiştin, parayı çoğaltmak için " gibi binlerce şey sıralar. Normalleştirir. Borç ödeme durumu düzene girince de ilerde ödemek zoruna gidip, borcu kapatmak için yeniden kumara girişir. O yüzden evliliğe devam edecekseniz aman diyeyim çocuk yapmayın. İkinci tavsiyem ise mutlaka gizli birikim yapın. Çünkü boşanırsanız lazım olur. Boşanmazsanız da, eşiniz haybeye yiyor paraları zaten, sizin de emeğiniz boşa gitmesin.