- 20 Eylül 2024
- 7
- 16
- 17
Bende onu çözemedim ya çok emin benim gelip gel arabayı satalım bu işi çözelim devam edelim diyeceğimden emin ya da gidece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu çözemedim ya çok emin benim gelip gel arabayı satalım bu işi çözelim devam edelim diyeceğimden emin ya da gidece
Asla taviz vermeyinBende onu çözemedim ya çok emin benim gelip gel arabayı satalım bu işi çözelim devam edelim diyeceğimden emin ya da gideceğimden emin
Bende bir süre sonra tamamen bu durumu bana karşı kullandıgını fark ettim. Değişmeyeceğini biliyorum değişse bile ben artık istemiyorumGunescim açıkçası o intihar ederim sözlerinede kanma pek çünkü bir psikologun videosunu izlemiştim ve orada şey diyordu bir insan eğer gerçekten intihar edecekse zaten çoktandır kafasında planlanmıştır onu yoldan döndürmekte çok zor olur fakat sizin eşiniz anlattığınız kadarıyla sadece anlık ortamın gerginliğini alıp konuyu değiştirmek için söylüyor o yüzden lütfen kanmayın arabanizida satmayın o ne kadar degisecegim dese bile değişmeyecek çünkü bilirsiniz can çıkar huy çıkmaz.
Bir anda insanların hayatları nasıl değişiyorBende bir süre sonra tamamen bu durumu bana karşı kullandıgını fark ettim. Değişmeyeceğini biliyorum değişse bile ben artık istemiyorum
Çok değil iki yılda tüm hayatımı değiştirdi, yaşam koşullarımdan tutun duygularıma kadar.Bir anda insanların hayatları nasıl değişiyor
Çok sevindim sizin adınıza yorumlarınızda bir özgüven artışı da gözlemledim . eminim bu arada da oynuyordur .ben artık sormuyorum düşünmüyorum bile .aynı evde misiniz ? Bu durum biraz benim için can sıkıcı ve beni yoruyor duygusal anlamda . Anlaşmalıya imza atana kadar evleri ayırma imkanımız yok .Çok değil iki yılda tüm hayatımı değiştirdi, yaşam koşullarımdan tutun duygularıma kadar.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?Bende de bitti maalesef..
Ben ayrılmak istediğimi söyledim. Bu şüpheyle yasayamayacagimi söyledim. Son bir şans istedi, bir daha oynarsam beni affetme dedi.Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Evet kendi içimde büyük bir yol katettim ama duyar duymaz harekete gectim hemen psikolog annemler avukat vs. Aynı evdeyiz malesef evet evi terk etme dedi avukat. Ama o odadan cıkmıyor genel olarak bende okulda vakit geçirip biraz gec gidiyorum eve. Son konusmayı da yaparsam bi sıkıntı çıkmazsa salı günü avukat imzayı alır dava gününü alırız dediÇok sevindim sizin adınıza yorumlarınızda bir özgüven artışı da gözlemledim . eminim bu arada da oynuyordur .ben artık sormuyorum düşünmüyorum bile .aynı evde misiniz ? Bu durum biraz benim için can sıkıcı ve beni yoruyor duygusal anlamda . Anlaşmalıya imza atana kadar evleri ayırma imkanımız yok .
Anladım .hakkımızda hayırlısı olsun .inşallah akıllanır diyeceğim ama pek akıllananı ne gördüm ne de işittim …bir daha oynarsam affetme diyorlar ama tekrar şans istiyorlar o ne olacak ???Ben ayrılmak istediğimi söyledim. Bu şüpheyle yasayamayacagimi söyledim. Son bir şans istedi, bir daha oynarsam beni affetme dedi.
Şimdi telefonundan şifreleri alicam, son kozum bu. Kafamda her şeyi bitirdim. O da biraz toparlasin kendini psikolojik olarak oturup konusucam tekrar.
Onun düzeni değişeceği gibi sonucta benimde düzenim değişecek. Bu süre zarfında bende kendimi yeni hayatıma hazırlayacağım.
O şansı kaybetti artik. Yapacak bir şey yok.Anladım .hakkımızda hayırlısı olsun .inşallah akıllanır diyeceğim ama pek akıllananı ne gördüm ne de işittim …bir daha oynarsam affetme diyorlar ama tekrar şans istiyorlar o ne olacak ???
Gerçekten de öyle oluyor,balkon onların alanı ve girince o telefon kapanıyor ekran kilitleniyor,benim eşim de aynıydı resmen sevgilisiyle yazışırken babasına yakalanan bir kız çocuğu gibi oluyordu suratı ben girince,panik oluyor eli ayağına dolaşıyordu.Fakat hala gözlerime baka baka yalanlarını sıraladıO adam o balkonda sessizce oturmuyordur kumar oynuyordur yine caktirmamak icin sessiz numaralari kesiyordur
Evet öyle ve bana suan abimin evine gittim sen nerdesin kimlesin diyor. Annesiyle konusuyordum telefonda sen kimle konusuyosun diyor erkekle mi konusuyosun falan. Ya ben artık korkmaya basladım napıcam bilmiyorum aptal bi surat bi halde şuan annesine gelin oğlunuzun başında durun diyorum gelip napıcam borcunu ödesem bi daha yaparsa diyor delirmek üzereyim defolup gitmek istiyorum şu evden ama avukat evi terk etme dedi napıcam bilmşyorum her şeyi hızlandırmam lazımGerçekten de öyle oluyor,balkon onların alanı ve girince o telefon kapanıyor ekran kilitleniyor,benim eşim de aynıydı resmen sevgilisiyle yazışırken babasına yakalanan bir kız çocuğu gibi oluyordu suratı ben girince,panik oluyor eli ayağına dolaşıyordu.Fakat hala gözlerime baka baka yalanlarını sıraladı
Annesine bende borcunu odesem bir daha yapar deseydinizEvet öyle ve bana suan abimin evine gittim sen nerdesin kimlesin diyor. Annesiyle konusuyordum telefonda sen kimle konusuyosun diyor erkekle mi konusuyosun falan. Ya ben artık korkmaya basladım napıcam bilmiyorum aptal bi surat bi halde şuan annesine gelin oğlunuzun başında durun diyorum gelip napıcam borcunu ödesem bi daha yaparsa diyor delirmek üzereyim defolup gitmek istiyorum şu evden ama avukat evi terk etme dedi napıcam bilmşyorum her şeyi hızlandırmam lazım
Babasına söylemiyor neymiş yıkılırmış artık gelin ya dedim gelin başında durun yok bende korkmaya basladımAnnesine bende borcunu odesem bir daha yapar deseydiniz
Annesi oğluna güvenmiyor sizin guvenmenizi bekliyor. Babasının hala haberi yok sanirim
Aynı binadasiniz değil mi ?Babasına söylemiyor neymiş yıkılırmış artık gelin ya dedim gelin başında durun yok bende korkmaya basladım
Şuan onlar memlektinde ama aynı binada abisi var tanıdık komşular varAynı binadasiniz değil mi ?
Sabredin, haftaya birşeyler netleşecek sanırım, boşanma durumu.Şuan onlar memlektinde ama aynı binada abisi var tanıdık komşular var
Vay be. Balkon bile ortak özellikmiş bunlarda bu kadarını bilmiyordum bugün bankadan aradılar beni avukat aradı. Dedim o şahıs eski eşim olur kendisini arayın bu numara onun değilGerçekten de öyle oluyor,balkon onların alanı ve girince o telefon kapanıyor ekran kilitleniyor,benim eşim de aynıydı resmen sevgilisiyle yazışırken babasına yakalanan bir kız çocuğu gibi oluyordu suratı ben girince,panik oluyor eli ayağına dolaşıyordu.Fakat hala gözlerime baka baka yalanlarını sıraladı