- 8 Mayıs 2024
- 48
- 15
- 32
-
- Konu Sahibi Bebiszelis
Çocuklara hayrını görme,Allah canlarını alsın diyor öyle mi? Adi , vicdansız herif! Bağımlılar vazgeçemiyor maalesef. Kumarbaz ve iddiacilarin yalan söyleme ve narsistlik, üste çıkma, manipülasyon etme huyları var ne yazıkki. Hem kendin hem çocukların için koşarak uzaklaşman, boşanman daha iyi. Ne güzel ailen de arkanda. Eşinin tehditlerine aldırma hiç bir b.k yapamaz. Uzaklaştırma da alsın mutlaka. Senin ve çocuğunun her gün kavga çıkacak diye bakıp korkması mı, yoksa böyle vicdansız, bağımlı,ilgisiz bir baba, eş ile yaşamak mı? Çocuklar babasız kalmasın diye yuttum diyorsun ama söylediklerine göre babasız kalmaları daha iyi olacak gibi.Merhaba arkadaşlar. Ben 8 yıllık evliyim biri 6 biri 5 aylık erkek çocukların var. Eşimle evlendiğim günden beri iddia oynarmis ama ben ilk çocuk doğduktan sonra öğrendim. Her sene bir araba aldık ve kumar için sattı. Krediler çekti hep bıraktım dedi ama. Yok benim moralimiz bozdunuz o yüzden tekrar başladım vay annemle tartıştım o yüzden başladım diye beni sürekli kandırdı. Bu kumar yüzünden hiç huzur yok evde büyük oğlum korkuyla yaşıyor kavga çıkacak diye gözümüze bakar oldu çocuk. Ailem arkamda nakafani alırsın evimizde var bizle yaşarsın yeterki boşan diyolar. Eşim sürekli tehdit ediyo öldürürüm diye ailenden birini vururum falan diyo oğlumun yaninda bana oğlum senin annen tam bir o... Diyo artık çok bıktım herşeyden ne güzel düzenim vardı yeni bir hayata başlamak cesaret işi başından geçenler bana akıl verebilirmi. Zaten eşim ailemle de küs onlarada saygısı yok onlarada küfürler ediyor ama çocuklar babasız kalmasın diye herşeyi yuttum ama o çocuklara bile hayrını görme Allah canlarını alsın dedi. Ben şuan evi terk ettim davayı hemen acmalimiyim narsist bı adamla toksik bı ilişki bu işi ne düşüneceğimi bile şaşmış durumdayım.
Vallahi kaç senedir ne yapacağımı şaşırdım hep vicdanima yenik düştüm tabi bide aileme pisliği bulaştırmak istemedim çünkü kendim severek evlendim ailem baştan beri istemedi bende kendim ettim kendim buldum diye bu kadar her lafı çektim ama dayanacak gücüm kalmadı her ihtiyacimizi.aliyo ama köşe bir birikim bile yok memur kendisi ama hiç bişey imiz yok arabamizda yok hamileyken de yaptı kumar borcunu beni arabasız koydu üstelik yatarak geçirmek zorundaydım hamileliği babamlar getir götür yaptı beni herkesin gözüne bakar hale getirdi ama arsız hala babamlara onların yüzünden bozuldu bu iş diye iftira atıyor. Akşam oğlum uykusundan korkarak uyaniyo bu gece iki sefer uyandı birinde ağlayarak kalktı anne sen ölmüştun diyeÇocuklara hayrını görme,Allah canlarını alsın diyor öyle mi? Adi , vicdansız herif! Bağımlılar vazgeçemiyor maalesef. Kumarbaz ve iddiacilarin yalan söyleme ve narsistlik, üste çıkma, manipülasyon etme huyları var ne yazıkki. Hem kendin hem çocukların için koşarak uzaklaşman, boşanman daha iyi. Ne güzel ailen de arkanda. Eşinin tehditlerine aldırma hiç bir b.k yapamaz. Uzaklaştırma da alsın mutlaka. Senin ve çocuğunun her gün kavga çıkacak diye bakıp korkması mı, yoksa böyle vicdansız, bağımlı,ilgisiz bir baba, eş ile yaşamak mı? Çocuklar babasız kalmasın diye yuttum diyorsun ama söylediklerine göre babasız kalmaları daha iyi olacak
Çocuğun seni kaybetmekten, ölmenden korkuyor. Çok etkilenmiş bu durumdan. Tedavi görmeyi deneyip bir adım atsa şans verilir derdim ama yalan üstüne yalan ve sürekli para harcıyor, arabayı satmış seni de zor duruma sokmuş. Onun tehditlerinin hakkından ancak devlet gelir. Uzaklaştırma alsa ,dava açsanız, hatta gerekirse evin önüne koruma falan gelsin. Bosaninca en azindan kumarbaz bir eşin yükünden kurtulursun. Boşanmak kolay bir süreç değil fakat senin ve çocukların için en sağlıklısı buVallahi kaç senedir ne yapacağımı şaşırdım hep vicdanima yenik düştüm tabi bide aileme pisliği bulaştırmak istemedim çünkü kendim severek evlendim ailem baştan beri istemedi bende kendim ettim kendim buldum diye bu kadar her lafı çektim ama dayanacak gücüm kalmadı her ihtiyacimizi.aliyo ama köşe bir birikim bile yok memur kendisi ama hiç bişey imiz yok arabamizda yok hamileyken de yaptı kumar borcunu beni arabasız koydu üstelik yatarak geçirmek zorundaydım hamileliği babamlar getir götür yaptı beni herkesin gözüne bakar hale getirdi ama arsız hala babamlara onların yüzünden bozuldu bu iş diye iftira atıyor. Akşam oğlum uykusundan korkarak uyaniyo bu gece iki sefer uyandı birinde ağlayarak kalktı anne sen ölmüştun diye
İnşallah aynen büyük oğlumun psikolojisi bozuldu küçükte aynı duruma düşmesin diye ayriliyorumAllah belasını versin bu lanet herifin. Umarım hasarsız bir şekilde kurtulur hayatınıza bakarsınız konu sahibi. Lütfen vazgeçmeyin boşanmaktan o çocuklara yazık günah.
Pazartesi dilekçeyi verecem inşallah sekiz senedir doğru düzgün evim yok bı annemgilde bir evimde gel git yaşamaktan biktik guvencemde kalmadı inşallah tez zamanda boşanır biterÇocuğun seni kaybetmekten, ölmenden korkuyor. Çok etkilenmiş bu durumdan. Tedavi görmeyi deneyip bir adım atsa şans verilir derdim ama yalan üstüne yalan ve sürekli para harcıyor, arabayı satmış seni de zor duruma sokmuş. Onun tehditlerinin hakkından ancak devlet gelir. Uzaklaştırma alsa ,dava açsanız, hatta gerekirse evin önüne koruma falan gelsin. Bosaninca en azindan kumarbaz bir eşin yükünden kurtulursun. Boşanmak kolay bir süreç değil fakat senin ve çocukların için en sağlıklısı bu
Seni öldürmeyecekse boşan..Can güvenliğine saygım sonsuz..Ama böyle bir adama çocuk için katlandığını iddia etmek. Ben bu adama bağımlıyım diye açıkça ititraf edin de o zavallı çocukları alet etmeyin. Çocuklar babasız mı kalacak?? Korkuyla bakan çocuga mı? Bu adama yeni bir çocuk da doğurmuşsun..Büyüyünce de boşanacaktım sizin için katlandım dersin..ı?Şaka mısınız siz???Merhaba arkadaşlar. Ben 8 yıllık evliyim biri 6 biri 5 aylık erkek çocukların var. Eşimle evlendiğim günden beri iddia oynarmis ama ben ilk çocuk doğduktan sonra öğrendim. Her sene bir araba aldık ve kumar için sattı. Krediler çekti hep bıraktım dedi ama. Yok benim moralimiz bozdunuz o yüzden tekrar başladım vay annemle tartıştım o yüzden başladım diye beni sürekli kandırdı. Bu kumar yüzünden hiç huzur yok evde büyük oğlum korkuyla yaşıyor kavga çıkacak diye gözümüze bakar oldu çocuk. Ailem arkamda nakafani alırsın evimizde var bizle yaşarsın yeterki boşan diyolar. Eşim sürekli tehdit ediyo öldürürüm diye ailenden birini vururum falan diyo oğlumun yaninda bana oğlum senin annen tam bir o... Diyo artık çok bıktım herşeyden ne güzel düzenim vardı yeni bir hayata başlamak cesaret işi başından geçenler bana akıl verebilirmi. Zaten eşim ailemle de küs onlarada saygısı yok onlarada küfürler ediyor ama çocuklar babasız kalmasın diye herşeyi yuttum ama o çocuklara bile hayrını görme Allah canlarını alsın dedi. Ben şuan evi terk ettim davayı hemen acmalimiyim narsist bı adamla toksik bı ilişki bu işi ne düşüneceğimi bile şaşmış durumdayım.
Diyorumya narirst biri ve toksik bı ilişki bizimki gel gitler bitmedi hep yalvardı yakardı düzeldi dedik tekrar başa döndük ha bide tehditlerden dolayı bazı şeyleri göze alamadım ama artık çocuklarim için ayrılmaya karar verdim gözündeki korkuyu gördükçe dayanamıyorum artık altı yaşındaki çocuğun ayrılıyoz diye seviniyor bunu ben yaşıyorum kendi seçimim diye çekiyorum ama onlarada cektirmem artkSeni öldürmeyecekse boşan..Can güvenliğine saygım sonsuz..Ama böyle bir adama çocuk için katlandığını iddia etmek. Ben bu adama bağımlıyım diye açıkça ititraf edin de o zavallı çocukları alet etmeyin. Çocuklar babasız mı kalacak?? Korkuyla bakan çocuga mı? Bu adama yeni bir çocuk da doğurmuşsun..Büyüyünce de boşanacaktım sizin için katlandım dersin..ı?Şaka mısınız siz???
Önce çocuklarınız sonra da sizin ruhsal sağlığınız ve maddi manevi yönden iyileşmeniz için bir an önce boşanma davası açıp, varsa mal mülk tedbir koydurmanız gerekiyor.Merhaba arkadaşlar. Ben 8 yıllık evliyim biri 6 biri 5 aylık erkek çocukların var. Eşimle evlendiğim günden beri iddia oynarmis ama ben ilk çocuk doğduktan sonra öğrendim. Her sene bir araba aldık ve kumar için sattı. Krediler çekti hep bıraktım dedi ama. Yok benim moralimiz bozdunuz o yüzden tekrar başladım vay annemle tartıştım o yüzden başladım diye beni sürekli kandırdı. Bu kumar yüzünden hiç huzur yok evde büyük oğlum korkuyla yaşıyor kavga çıkacak diye gözümüze bakar oldu çocuk. Ailem arkamda nakafani alırsın evimizde var bizle yaşarsın yeterki boşan diyolar. Eşim sürekli tehdit ediyo öldürürüm diye ailenden birini vururum falan diyo oğlumun yaninda bana oğlum senin annen tam bir o... Diyo artık çok bıktım herşeyden ne güzel düzenim vardı yeni bir hayata başlamak cesaret işi başından geçenler bana akıl verebilirmi. Zaten eşim ailemle de küs onlarada saygısı yok onlarada küfürler ediyor ama çocuklar babasız kalmasın diye herşeyi yuttum ama o çocuklara bile hayrını görme Allah canlarını alsın dedi. Ben şuan evi terk ettim davayı hemen acmalimiyim narsist bı adamla toksik bı ilişki bu işi ne düşüneceğimi bile şaşmış durumdayım.
Teşekkür ederim bunları hep talepte bulunacağım kardeşim de adliyede görevli zaten oda yardımcı olacak. İnşallah sorunsuz kurtuluruz artık bu pislikten yeterince zarar gördük her anlamda.kumarida ispat edebilirim banka hesaplarından yükleme yapıyor iddia sitelerineÖnce çocuklarınız sonra da sizin ruhsal sağlığınız ve maddi manevi yönden iyileşmeniz için bir an önce boşanma davası açıp, varsa mal mülk tedbir koydurmanız gerekiyor.
Hemen psikolojik bir destek hem siz hem de 6 yaşındaki çocuğunuza almanızı tavsiye ediyorum.
Tehdit şiddet var ise avukatınızla görüşüp uzaklaştırma kararı alın.
Zaten kumar oynadığını vs ispat ederseniz çekişmeli dahi boşanma olsa bile illaki bir yerde boşanırsınız.
Tehdit eder çünkü alışmış sizi korkutup elinin altında tutmaya, kandırmaya da çalışacaktır dikkatli olun.
Çocukları sizden alamaz, yaşları uygun değil. Delilleri de doğru şekilde mahkemeye sunun. Taleplerinizi nafakanızı çocukların bakım sağlık okul masraflarınızı isteklerinizi net şekilde talep edin. Tek tek kalem kalem, sonra bu adamdan bunları alamazsınız.
Teşekkür ederim bunları hep talepte bulunacağım kardeşim de adliyede görevli zaten oda yardımcı olacak. İnşallah sorunsuz kurtuluruz artık bu pislikten yeterince zarar gördük her anlamda. Kumarida ispat edilebilir çünkü banka hesaplarından o iddia sitelerine yükleme yapıyor milyarlari
Biraz zorlu bir süreç ama umarım sonunda siz ve evlatlarınız için güzel bir başlangıç olurTeşekkür ederim bunları hep talepte bulunacağım kardeşim de adliyede görevli zaten oda yardımcı olacak. İnşallah sorunsuz kurtuluruz artık bu pislikten yeterince zarar gördük her anlamda.
Aminnn çok sağolunBiraz zorlu bir süreç ama umarım sonunda siz ve evlatlarınız için güzel bir başlangıç olur
Burda nişanlısı sevgilisi kumar oynayanlara ayrıl diyoruz gidip evleniyorlar yeni evlenene de ayrıl diyoruz çocuk yapıyor tek çocuğu olana ayrıl diyoruz ikinci çocuğu yapıyor. Yani bu hikayeyi okuyunca 5 aylık bebek detayı hiç de gözden kaçmıyor size bunları yapan adamla nasıl sevişip çocuk yapıyorsunuz kadınlar eğitimli ve ozguvenli olmayınca malesef bu tarz adamlar baba oluyor sen bosanmazsin bacı hiç sanmıyorumMerhaba arkadaşlar. Ben 8 yıllık evliyim biri 6 biri 5 aylık erkek çocukların var. Eşimle evlendiğim günden beri iddia oynarmis ama ben ilk çocuk doğduktan sonra öğrendim. Her sene bir araba aldık ve kumar için sattı. Krediler çekti hep bıraktım dedi ama. Yok benim moralimiz bozdunuz o yüzden tekrar başladım vay annemle tartıştım o yüzden başladım diye beni sürekli kandırdı. Bu kumar yüzünden hiç huzur yok evde büyük oğlum korkuyla yaşıyor kavga çıkacak diye gözümüze bakar oldu çocuk. Ailem arkamda nakafani alırsın evimizde var bizle yaşarsın yeterki boşan diyolar. Eşim sürekli tehdit ediyo öldürürüm diye ailenden birini vururum falan diyo oğlumun yaninda bana oğlum senin annen tam bir o... Diyo artık çok bıktım herşeyden ne güzel düzenim vardı yeni bir hayata başlamak cesaret işi başından geçenler bana akıl verebilirmi. Zaten eşim ailemle de küs onlarada saygısı yok onlarada küfürler ediyor ama çocuklar babasız kalmasın diye herşeyi yuttum ama o çocuklara bile hayrını görme Allah canlarını alsın dedi. Ben şuan evi terk ettim davayı hemen acmalimiyim narsist bı adamla toksik bı ilişki bu işi ne düşüneceğimi bile şaşmış durumdayım.