Kumar bağımlısı eş ve boşanma

psikiyatriste gidin, belki tedavisi olur.

Süreç benim için çok zor geçiyor ama boşandık. Çok rahat ve inandırıcı yalanlar söylüyor.
Yeni hayatınız hayırlı olsun. Boşanmak için illa sevgisizlik, şiddet, küfür gerekmiyor işte. Üzgün olduğunuzu biliyorum ama emeğinizi , ruh sağlığınızı saçma sapan uygulamalara hibe etmeyip kendinizi kurtardığınız için mutlu oldum.
Siz de en geç 1 sene içinde kendiniz için ne büyük bir iyilik yaptığınızı anlayacaksınız

Aynı durumları yaşadım asla düzelmiyorlar ve ben öğrendiğimde buz gibi soğumuştum , sevgiden ziyade en çok saygım bitmişti siz hala ayrılmama derdindesiniz . Ailesi ya da aileniz ödedikçe o tekrar yapacak . Ömür boyu borç ödemeniz lazım. O altınlarınızı vermeyecektiniz bu işin hep devamı geliyor emin olun . Bi süre ayrı kalmanız en iyisi. Ve zamanla kumarla kalmıyor o borcu ödeyemedikçe öfke problemleri olucak nasıl değiştiğini zamanla anlayacaksınız

Üye boşanmış zaten, son mesajında yazıyor

Ama siz bunların gerçek olmadığını biliyorsunuz. Herkesin ne dediğinin bir önemi yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…