Anlattığınız kişi tipi tam olarak kadınlara rahatsızlık verip ( en hafif şeklini söylüyorum) daha sonra ama kıyafeti beni tahrik etti diyen bir zihniyet.
Kendinizi kandırmayın yok şu iyi özelliği var. Ailesinde yokmuş namus cinayetleri vs. Kadına değer verirlermiş. Beni hiç bırakmazmış diye... Balık baştan kokar.
Matematikte bir şeyin doğruluğunu ispatlarken 100 tane de sağlayan örnek verseniz o ispat olmaz ama bir aksi örnek verirseniz aksini ispat edebilirsiniz. Bu da bunun gibi bir durum. Kendinizi yakmayın erkek mi yok yahu dışarıda.
Okuduğum kadarıyla o kişinin seninle evleneceğini sanmıyorum. Onlarda çok daha katıdır bu tür şeyler. Seni seviyor beğeniyor olabilir.. Olur da evlenseniz bile kıskançlıkları sürer, artar hatta senin önceki yaşantını yediremeyip başına da kakabilir..
3 ayda ne kadar tanıyıp sevebilirsin ki birini ?
Ben en çok buraya takıldım.
Çok farklısınız zaten ve sizde farkındasınız.
Artık ne yapacağınız size kalmış.
madem rahat bir ailedesiniz yazin bi kac gun tatile gidinİstesem benimle ailesinden uzakta yaşamaya hazır.. ben de zamanla fikirlerini değiştiririm belki diye düşüyordum ama hayal sanırım.. o kadar hasta ruhlu ve takıntılı olsa benimle ilişkiye de başlamazdı diyorum kendi kendime..
Konu sahibi kismen dogulu ve dogulu 10kardesli bir adamla evli olan biri olarak sana soyleceklerim var.Her dogulu kesinlikle bir degil.Benim esimle abisi arasinda dunyalar farki var.Kiskancligin doguyla ilgisi zaten yok.Cinsellikle ilgili soylediklerine bende katiliyorum .Bizim buralarda gerek inanc gerekse yasayisimiz buna zaten izin vermez.Senin bu adamla isin sonu kotu kafalar baska dunya .Ha olmaz mi tabiki olur ama cok cok sevdaliysan.
Nereli mesela inanın o dediğinix aile ortamı geline öyle önem ve değer verirler ki kesinlikle abartılıyor değer saygı hepsini görürsünüz şans verin bi tanıyın belki Çok seversiniz ailesiniMerhaba hoşgeldiniz..
Cinsellikle alakalı o kadar takıntılı olsa benimle ilişkiye başlamazdı diyorum zira aramızda hiçbir şey yaşanmadı henüz ama benim korkum ilerse cicim ayları bitince bu durum değişir mi? Bir de aile çok önemli değil mi onlarda? Yani benim yaşam tarzımı ailesi onaylamaz bana göre.. ‘ben seversem kimse bişey diyemez’ diyor.. peki ailesi beni dışladığında da böyle mi diyecek acaba.. aile büyüğü kavramı beni korkutuyor.. cidden korkulacak birşey mi yoksa dizilerde abartılıyor mu? Hiç bilmiyorum ki çok yabancıyım bu kültüre..
madem rahat bir ailedesiniz yazin bi kac gun tatile gidin
birlikte yasamayi deneyin
illa adamin gercek yuzunu gormek icin evlenmeniz mi lazim
konu fake gibi gelse de.. neyse, neden? sadece neden?
Zor gibi duruyorYani 3 ayda ne kadat sevilebilirse o kadar.. Zaten kendimi kaptırmaya başladığım için böyle bir konu açtım.. Önceden bu kadar takmazken şimdi en ufak bir tartışmamız beni üzüyor hislerim artıyor çünkü.. Mesafe koydum ama eksikliğini çok hissediyorum.. bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?