- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.921
Gülcüğüm haklısın yeni kaydolunca msj yazılamıyordu bir an için unutmuşumAtraction tresor veya poeme tarzı mıdır? Bir de nerden almıştın bunları?
hosgeldın topişe... attraction merak ettıgım bı koku...bilmiyorumkismilezemuszemus
mneslinin yaptığı ayıbı paylaşmak istiyorum.bilginiz olsun.
kendisi bana parfümüme sahte diyip onu geri yolladı,ve diğer parfümümle de davidoff u değiştirdi.ben onun adresine yolladım. 4 bucuk tl aldılar.
o bana kp no.sunu verdi.baktım 3 tl yazıyor.ve adrese teslim olsa bugun gelirdi.o kuşadası ben izmirdeyim.
kendisine sorduğumda bugün gidip şubeden alsaydın ben parfümü yolladım mı yolladım gerisi senin bileceğin iş dedi.bana haber vermedi ki şubeye yolladığını..
ne kadar ayıp,seni kınıyorum mnesli.
Sahte dediğin parfümün sahte olduğunu bilmiyordum.Tamam sahte çıkmış olabilir geri yollucaksın.
Ama ben senin evine yolladım.Sen bana hangi şubeye yolladığını söylemiyorsun.Kp no.dan da öğrenilmiyor hangi şubeye gittiği.hatta şubeye yolladığını söylemedin.senin yüzünden bütün gün evde bekledim.
yani şimdi biz orjinal parfümümüzü gönderdiğimizde bize sahtesi gelirse ve karşımızdaki kişi bizim parfümümüzü geri vermezse nolucak? :gitme: Tartışmalarınızı okudum, bence buna bi çözüm getirmek gerek, herkes emin olduğu, kendi aldığı parfümleri koysun, emin olmadığı parfümleri koymasınlar.
Ben Tekin Acar da orjinalliğini teyid ettirdim.Bugüne kadar bütün parfümlerimi hep Strawberry'den aldım ve hepside orjinal,sorunsuz:lepi:
Teyit ettirsen bile karşıdaki kişinin güveni olmuyor açıkçası benim hiç güvenim kalmadı artık bu topik kapansa iyi olur çok kişinin başı ağrımadan
maix arkadaşım 3-5 kişi birilerini kandırmışsa bunu herkese mal etmek ne denli doğru? Ben takas isteyen arkadaşlara Aras Kargo ile kapıda ödeme sistemi le gönderebilirm sorun değil(yanlış anlaşılmasın kapıda ödeme sistemi derken parfüm ücretli olarak gitmeyecek sadece 4 TL kargo ücreti alınacak)
Sağol strawberrygirla.s. Canım 50 ML in yarısına yakınını kullandım:kedi: Benim tenimde kalıcı olmadımirmirmirmir Aras kargo daha güvenli geliyor bana çünkü PTT de paketin açıp kontrol etme gibi bir lüksün yok ama Aras kargoda paketini açıp kontrol ettikten sonra o şkeilde kargo ücretini ödersin.Bir de 3 TL lik kargo seçilecğeine 1 TL fazla olsun güvenli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?