Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Gülcüğüm haklısın yeni kaydolunca msj yazılamıyordu bir an için unutmuşum Atraction tresor veya poeme tarzı mıdır? Bir de nerden almıştın bunları?

Tresor ya da poeme'i bilmiyorum ama benzetmek gerekirse christian dior j'adore ve givenchy organza karışımı diyebiliriz. Attraction hediye geldi doğumgünümde, Diesel'i ve Moschino'yu Şişlide bi kozmetik mağazasından aldım, adı Sunshine Cosmetics

mneslinin yaptığı ayıbı paylaşmak istiyorum.bilginiz olsun.
kendisi bana parfümüme sahte diyip onu geri yolladı,ve diğer parfümümle de davidoff u değiştirdi.ben onun adresine yolladım. 4 bucuk tl aldılar.
o bana kp no.sunu verdi.baktım 3 tl yazıyor.ve adrese teslim olsa bugun gelirdi.o kuşadası ben izmirdeyim.
kendisine sorduğumda bugün gidip şubeden alsaydın ben parfümü yolladım mı yolladım gerisi senin bileceğin iş dedi.bana haber vermedi ki şubeye yolladığını..
ne kadar ayıp,seni kınıyorum mnesli.

O parfümü burdan biriyle takas et buyur ange ou demon'u alan kişi sana ne diyecek. çok saygısız bir kızmışsın.Ben bu yaşıma kadar kaç tane orjinal parfüm kullandım sahteyi mi bana yutturacaktın yapma bunu ya! Dün kargon geldi gelir gelmez sana haber verdim bu sahte geri yolluyorum diye ve 2 saat sonra da KP01075748347 gönderi numarasıyla yollandı diye de bildirdim.Ben ptt ye gitmeden de bari guessi değiştir onu da mı geri yollayacaksın dedin, kokusu ekşi açıkçası sevmedim ama hevesle göndermişsin iyi bari gönlün olsun davidoff yollayayım sana dedim.ben onu ya birine vereceğim ya da odaya sıkacağım çünkü böyle kokular kullanmam ben! bana gelen 20 ml.lik şişesi çizikler içinde bir guess i ne yapayım! bana 2 aydan beri guess ile sendekilerden takas eder misin diye yazıyordun şimdi ben mi kabahatli oldum pes ! ıyilikten maraz doğarmış sahte yollayıp bir de üste çıkmak suçlu psikolojisinin en temel belirtisi. Benim bu takasdan ne karım oldu? gerisin geriye yolladım bir de bana iftira atıyor kınıyormuş istediğini yaz ya...

Son düzenleme:
Sahte dediğin parfümün sahte olduğunu bilmiyordum.Tamam sahte çıkmış olabilir geri yollucaksın.
Ama ben senin evine yolladım.Sen bana hangi şubeye yolladığını söylemiyorsun.Kp no.dan da öğrenilmiyor hangi şubeye gittiği.hatta şubeye yolladığını söylemedin.senin yüzünden bütün gün evde bekledim.

VE ayrıca ptt ye gidince ben hiçbirşey söylemiyorum birşey sormuyorlar çünkü. Adresler gönderi kağıdına zaten yazılıyor paket teslim ediliyor 3 tl veya kilosuna göre kaç tl. tutuyor ise yetkili bana şu kadar ödeyeceksiniz diyor ödüyorum çıkıyorum BU KADAR! Başka da hiçbirşey demiyorum ki ben. Allah iftiradan saklasın! 18 yaşında kızsın ama iftiralara başvurman çok çirkin! Bana sms-tlf ile 2 haziran 12:22 de guessi bari değiştir dedin delilim telefondaki mesajımdır ona göre konuş yalan dolan yazma buralara. Elindeki ange ou demonu da burdaki kızlardan birisine yolla istersen bak bakalım ne cevap alacaksın seni rezil etmesi gereken benim ben yine sana birşey demedim ama sen çamur atmaya kalkıyorsun BRAVO!!!!!!

yani şimdi biz orjinal parfümümüzü gönderdiğimizde bize sahtesi gelirse ve karşımızdaki kişi bizim parfümümüzü geri vermezse nolucak? :gitme: Tartışmalarınızı okudum, bence buna bi çözüm getirmek gerek, herkes emin olduğu, kendi aldığı parfümleri koysun, emin olmadığı parfümleri koymasınlar.

bence emin olmadan kimseye parfüm yollamayın :teselli:

strawberrygirl hoşgeldin canıma.s. Bendeki lolita lempicka ile attraction ı takas düşünür müsün?:kedi: Lolita lempicka 50 ML strawberry den almıştım

Çözümü yok kimseye güven olmuyor takas yapılmıcak bundan böyle bu topik de kapatılsın .. Sevgili Kazen den rica ediyorum.

Teyit ettirsen bile karşıdaki kişinin güveni olmuyor açıkçası benim hiç güvenim kalmadı artık bu topik kapansa iyi olur çok kişinin başı ağrımadan

maix arkadaşım 3-5 kişi birilerini kandırmışsa bunu herkese mal etmek ne denli doğru? Ben takas isteyen arkadaşlara Aras Kargo ile kapıda ödeme sistemi le gönderebilirm sorun değil(yanlış anlaşılmasın kapıda ödeme sistemi derken parfüm ücretli olarak gitmeyecek sadece 4 TL kargo ücreti alınacak)

ptt daha mantıklı değil mi? herkes gönderirken kendisi ödüyor.

Sağol strawberrygirla.s. Canım 50 ML in yarısına yakınını kullandım:kedi: Benim tenimde kalıcı olmadımirmirmirmir Aras kargo daha güvenli geliyor bana çünkü PTT de paketin açıp kontrol etme gibi bir lüksün yok ama Aras kargoda paketini açıp kontrol ettikten sonra o şkeilde kargo ücretini ödersin.Bir de 3 TL lik kargo seçilecğeine 1 TL fazla olsun güvenli olsun

hmmm haklısın aslında, bakın böyle bir uygulama getirebiliriz buraya ama bunun da bir açığı var, varsayalımki birisi sahte parfüm gönderdi, diğer kişide orjinal gönderdi, orjinal gönderen sahte ona geldiğinde geri gönderir, sahte gönderen orjinali kabul eder kargodan, orjinal yollayan yine kazıklanır :1shok:

Haklısın strawberrygirl...Gerçekten çok karışık bir durumCADIARZU Aslında GG de kargo ücretinden listelenerek koyulursa böyle daha güvenli takas olur herhalde...Ya da bilmiyorum ben çıkamadım işin içindenbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…