- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi incirlibitter
- #1.861
özel ders vermeye başladım kazandığım paralarla bol bol parfüm alıcam kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm bazılarının maskeleri düşüyor mu ne ? yerimseniben
nemida sana avon meadow dew i öneriyorum var mısın takasa?
olabilir canım. :) ne tarz bir koku?
sende body shoptan gidip bendeki kokuya bakabilirsin beyaz renkli şişesi..
özel ders vermeye başladım kazandığım paralarla bol bol parfüm alıcam kaydirigubbakcemile3
ahnina hayatım nasılsın?bilmiyorumkismile ben durum nasıl diye sorucaktım aldın mı geri parfümünü tatlım:uhm:bu arada özelden msj atiim dedim ama posta kutun dolmuş...
Yeni gördüm mesajını. Çok teşekkür ederim ilgine. Tahmin edileceği üzere alamadım parfümümü. Allaha havale ettim, ne yapayım. Neyseki çok fazla insan mağdur olmadan çıktı kendisinin foyası. Ankara' da yaşamıyor olsam gerçekten peşine düşerdim olayın...Bir insanın bir başkasının samimiyeti ve iyi niyetiyle kendisine rant sağlaması, ne kadar düzeysiz olduğunun bir kanıtı. Allah böylelerinden korusun. Seertmece arkadaşıma da söylemiştim, size iyi takaslar. Birkaç orijinal parfümüm de var, biraz kullanayım, uğrarım buralara. Ama şimdi tahmin edileceği üzere azıcık canım sıkkınbenneyaptımki
kız başımıza 2. madame vakası olma-tatlicadiarzu-
Yeni gördüm mesajını. Çok teşekkür ederim ilgine. Tahmin edileceği üzere alamadım parfümümü. Allaha havale ettim, ne yapayım. Neyseki çok fazla insan mağdur olmadan çıktı kendisinin foyası. Ankara' da yaşamıyor olsam gerçekten peşine düşerdim olayın...Bir insanın bir başkasının samimiyeti ve iyi niyetiyle kendisine rant sağlaması, ne kadar düzeysiz olduğunun bir kanıtı. Allah böylelerinden korusun. Seertmece arkadaşıma da söylemiştim, size iyi takaslar. Birkaç orijinal parfümüm de var, biraz kullanayım, uğrarım buralara. Ama şimdi tahmin edileceği üzere azıcık canım sıkkınbenneyaptımki