- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.881
o zaman sana ya bndekı vısh ı yada gıvenchy b e önerıyuorum sabah sğr akşam halen aynı kokuyoDertliyim yahu! Benim şu an kullandıklarım nedense 1 saat üzerimde sonra kokuyu içime kadar sokulmadan kimse duyamıyor((((( offff bilmiyorumkismile Sanırım Yeni bi kaç parfüm alacağım yine!
Dertliyim yahu! Benim şu an kullandıklarım nedense 1 saat üzerimde sonra kokuyu içime kadar sokulmadan kimse duyamıyor((((( offff bilmiyorumkismile Sanırım Yeni bi kaç parfüm alacağım yine!
Dertliyim yahu! Benim şu an kullandıklarım nedense 1 saat üzerimde sonra kokuyu içime kadar sokulmadan kimse duyamıyor((((( offff bilmiyorumkismile Sanırım Yeni bi kaç parfüm alacağım yine!
vanilya kalmıyomu o çok kalıcı normalde hemde cok cok kalıcı ben sürdüğüm zaman saatlerce akşama kadar kokuyodu hemde kokusunda hıc eksılme olmadanaynı dertten muzdaribiz hayatım bana şimdiye kadar bir ck-eternity 10 gün kadar bayanssulusmiledurdu inanılmaz bişi onu almayı planlıyorum en kısa zmnda...
önemlı degılKocasinatapıyo mesaj sayımdan dolayı mesajına cevap yazamadım kusura bakma canımÇok üzgünüm çoook Mesajın için teşekkür ederim canım ama şuan için fazla geldi:kedi:
Bir çakma parfüm vakası daha yaşandı bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?