Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Dertliyim yahu! Benim şu an kullandıklarım nedense 1 saat üzerimde sonra kokuyu içime kadar sokulmadan kimse duyamıyor((((( offff bilmiyorumkismile Sanırım Yeni bi kaç parfüm alacağım yine!

Son düzenleme:
Dertliyim yahu! Benim şu an kullandıklarım nedense 1 saat üzerimde sonra kokuyu içime kadar sokulmadan kimse duyamıyor((((( offff bilmiyorumkismile Sanırım Yeni bi kaç parfüm alacağım yine!

hangi parfüm kullanıyosun bayanssulusmile tenine mi gitmiyor acep mnesliboshayallersmile bende tüm gün kalan addct arkadaşımda 1-2 saat kalıyo sempatiksalakcinni

aynı dertten muzdaribiz hayatım bana şimdiye kadar bir ck-eternity 10 gün kadar bayanssulusmiledurdu inanılmaz bişi onu almayı planlıyorum en kısa zmnda...

aynı dertten muzdaribiz hayatım bana şimdiye kadar bir ck-eternity 10 gün kadar bayanssulusmiledurdu inanılmaz bişi onu almayı planlıyorum en kısa zmnda...
vanilya kalmıyomu o çok kalıcı normalde hemde cok cok kalıcı ben sürdüğüm zaman saatlerce akşama kadar kokuyodu hemde kokusunda hıc eksılme olmadan

kocasinatapiyo sendeki chopard wısh pure ü çok merak ediyorum,daha önce chopard wısh kullanmıştım ağır gelmişti kayınvalideme vermiştim:kedi: Sen eğer sendekini satarsan ne kadar olur fiyatı?mirmirmirmir

Kocasinatapıyo mesaj sayımdan dolayı mesajına cevap yazamadım kusura bakma canımÇok üzgünüm çoook Mesajın için teşekkür ederim canım ama şuan için fazla geldi:kedi:

kaydirigubbakcemile3

kız bu benim listenin azalmış halii sen ne diosun töbeee ben madame gibi listeleyemem nerdeeeeeeeeeeee ama kararlıyım en kısa zamanda reklam ajansına kapak atacam,sempatiksalakcinni bi dünya parfümüm olur benimde bakarsın

çok sevdiğim bir parfüm ;amour! ama kenzonun kokuları sanırım genelde böyle(
bir de xs (
o da kalıcı değil. amaaa
kokular süper tatlı .yiyesim geliyor parfümleri:) tam benlik ama her saat başı tazelemem gerekli sanırım. bayanssulusmile

Son düzenleme:
escada magnetism edp 40ml
v.secret very sexy edp 50 ml
v.secret vanilla 250 ml
cacharel amor amor 90 ml
tom ford black orc. 20 ml
v.secret blacberry 200 ml
pink sugar body lotion 200 ml
soft musk sprey+pudra

buda fotoları...

Uploaded with ImageShack.us

ya bütün hayallerim suya düştüü
darkangel bana ange ou demonu yollamıştı ben de onu mnesli ile takas yapacaktım
mnesli aradı bu gün etiketinden şiişesinden belli dedi bir de kokusundan.
ben gerçeğini denemediğim için anlamadım ve şişeden falan da anlamıyorum
kendisine msj attım bakalım ne dicek

geçmiş olsun canım olan olmuş inşallah mesajına cevap alırsınCADIARZU
bu bahsettıgın arkadas sureklı takılmıyo sanırım bu topiğe karsılasmadım hiç :S yada dıkkat etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…