- Konu Sahibi incirlibitter
- #1.841
yavas yavas gelmeye basladınız kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi dedin ne guzel bı iş ya aslında al 5 tl ye en gözde parfümleri getir burda 100 tl lık parfümlerle takas et tuhh keske önce bn akıl etseydim :):) ya insanlar bizleriaptalmıı zannedıyo hıc anlasılmayacak mı zannedıyo nedır ben anlamadım vallaha şimdi yeni bir üyelık alıp gelir nasılsa onda parfum bol burdada bol değiştirir değiştirir dururKızlaarr kİm haklı Çıktı ben sİze ne dedİmmm![]()
maskeler düştü bileben ona takas teklıf etmıstım ıyıkı kabul etmemıs yoksa gıdecektı hatta demiştimkı gıvenchy be yı al vıktor rolfu ver sonra bende vısh ın gunduz versıyonu var o da türkiyede yok onu al clasıc vısh le takas edelım demıstım o da 2 ye 2 olmaz 2sıne 1 parfum gondderıırım demıstı ııyıkıde demıs yagnı yoksa turkıyede bulamayacagı 2 tane parfume sahıp olacaktı 5 tl lık parfüm ile :umursamaz:
evet kızlar banada chanele karşılık hypnotic poison ve viktor rolf önerdi boshayallersmile neyse bide kendisi özellikle bi kahve içelim vaktin varmı falan diye sordu :sm_confused:
bencde ama şimdi iyimi oldu bu kadar insanın ahını aldı bnce hıc ıyı olmadı hakkatten parfüme üzülmezdim canımdan degerlı degılya nasıl boylebı aptallık yptım dıye kndıme kızardım zaten bız en basından berı mneslı ile konuşuyoduk onun parfümleri hakkındaverilmiş sadakan varmış canım,bana da aynısı oldu iyi ki takas yapmamışızkaydirigubbakcemile3