Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

olabilir canım. :) ne tarz bir koku?
sende body shoptan gidip bendeki kokuya bakabilirsin beyaz renkli şişesi..

Çiçeksi yeşil bitkilerin tazeliği ve enerjisi ile. Günümüz modern kadınına özel, tazeleyici bir koku.

hafif bi koku cnm :)) senin kokunnu biliyorumm beğendiğim bi koku

ahnina hayatım nasılsın?bilmiyorumkismile ben durum nasıl diye sorucaktım aldın mı geri parfümünü tatlım:uhm:bu arada özelden msj atiim dedim ama posta kutun dolmuş...

Yeni gördüm mesajını. Çok teşekkür ederim ilgine. Tahmin edileceği üzere alamadım parfümümü. Allaha havale ettim, ne yapayım. Neyseki çok fazla insan mağdur olmadan çıktı kendisinin foyası. Ankara' da yaşamıyor olsam gerçekten peşine düşerdim olayın...Bir insanın bir başkasının samimiyeti ve iyi niyetiyle kendisine rant sağlaması, ne kadar düzeysiz olduğunun bir kanıtı. Allah böylelerinden korusun. Seertmece arkadaşıma da söylemiştim, size iyi takaslar. Birkaç orijinal parfümüm de var, biraz kullanayım, uğrarım buralara. Ama şimdi tahmin edileceği üzere azıcık canım sıkkınbenneyaptımki

ne kadar saysan sövsen haklısın valla:sinifsinif:bundan sonra artık herkes adımını daha sağlam atarlmaz:sen de sıkma tatlı canını eminim o parfümden ona hayır gelmez

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..Bir parfüm delisi olarak bu başlığı gördüm ve çok mutlu oldum.Çok güzel bir paylaşım başlığı olmuş hihoyyyt Bende aldığım 50 ML Lolita lempicka ve 50 ML Aquolina pink sugar ı takasa sunuyorum pink sugar yarıdan biraz az,Lolita lempicka da yarısında..Takasa açığım

evet kızlar
40ML ESTEE LAUDER BRASıL DERAM MEN
35ML BURBERRY WEEKAND
40ML GIVENCHY BE (HENÜZ TÜRKıYEDE YOK BU KOKU)
90ML CHOPART WıSH PURE (BUDA TÜRKıYEDE YOIK ARKDASLAR NORMAL WISH IN GÜNDÜZ VERSıYONU)

arkadaşlar uzun süredir yazılanlar var ve okumadım ancak bu madame sanırım bikaç kişiyi kandırmış ben de dahil olmak üzere.eden bulur ne diyim.bana da beni suçlar tarzda falan söylüyodu ben o yüzden dedim takastan aldım diye.neyse olan olmuş yapacak bişey yok.giden bi parfüm olsun.insan namusu şerefiyle yaşar.ne olcak parfüm alınır yine.neyse arkadaşlar bende de dediğim gibi bi erkek parfümü var lanvin aprage pour homme 95-100 ml.bi de lancome cyclades 45-50 ml arası

israil in yardım gemimize saldırması gibi.. ne yazıkki bu hayatta vicdansızlar var.. ama iyiler güzel şeyler de var... umut hep var olsun..
ahnina şuan kullandığın parfümler hangileri.. merak ettimolumunekankayizsmile

Arkadaşlar foruma yeni üye olduğum için güvensizlik sorunu yaşayabilirsiniz ama güven açısından eğer parfümlerimden takasa isteyen olursa ilk ben gönderirim:kedi:

trendygirl hoşgeldin aramıza canım...iyi niyetli çözümün için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

Hoşbulduk marsmellow Lolita lempicka 50 ML ve Aquolina pink sugar 50 ML var.Lolita lempicka yarısında,Pink sugar da yarısından biraz az:kedi: Mesaj sayımdan dolayı resimlerini ekleyemiyorum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…