• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ben hafıf derken bunaltıcı olmadıgından bahsettım yoksa acayıp derecede arkasında koku bırakıyo beyencegıne emınım buram buram çiçek kokuyo bı ıncele ıstersen acayıp kalıcı we arkdan kokusunu bırakan bır parfum sıktıgım her zaman herkez tarafından sorulur bu koku

bu arada yeni gördüm ben arastırdım ama fleur ama hangı markanın ve fleur tek basına hıc bır yerde parfum olarak gecmıyo yada ben bulamadım:kahve:

anladım canım..arsız gibi bunu aldıktan sonra narcisco rodriguez ve agant provacatour matress almıştım 3üde birbirine inanılmaz yakın kokular..o yüzden givency be fikri hoşuma gitti, hoş o parfüm benimkinden bayağı ucuz kalıyor ama :) umarım gerçekten orjinaldir ve az kullanmışsındır 50 ml miydi ? Ayrıca yanında hediye edebileciğin başka bir şey varmı :)
slmm merhab sızden cewap cııkmadı gıvenchy be hakkında tkas dusunuyormusunuz

40ML GIVENCHY BE (türkiyede yok ve gelmeyecek usa dan aldım)
90ML WİSH PURE (normal vıshın gündüz versiyonu türkiyede bu da yok gene usa dan aldım)
30ML BURBERRY WEEKEND
90ML MAYFAİR - FLEUR(türkiyede yookk acayip kalıcı süper bı parfum en az iki gün kalıyo ve mukemmel bı çiçşek buketı)

--------------------------------------------------------------------------------

GIVENCHY BE::::::::::2009 yılında gıvenchy tarafından 50ml olarak piyasaya sürülmüş üst notalarını kıraz ekşi zencefil kalp çiçeği ve hanımelı olusturur orta notası yasemın portakal kehribar olusur bitişi ise misk ve sedir oluşturuyor odunsu bır okadarda yumuşak bır parfumdur

WİSH PURE WİSH:::::::: Chopard tarafından kadınlar için üretilmiş muhteşem bır parfumdur üst notalarını üzüm mandalina kırmızı armut olusturur orta notalarını vadı yapragı sıklamen paçuli yenıbahar ve lily-of olusturur alt bitis notasını ise karamel sandal agazcı vanılya ve sedir olusturur chopard tarafından kadınlara sunulmuş oryantel vanılyalı bır parfumdur

BURBERRY WEEKEND::::::burberry tarafından sunulmuş ilk notalarını mandalına coskusu orta notalarını gül şeftali çiçeği iris sıklamen ve meyva çiçeği alt notalrını ise sandal ağacı sedir alt notalarını ise sandal ağacı sedir ağacı ve misk oluşturmustur

MAYFAİR - FLEUR:::::::yumuşak bir çiçek buketi ve tatlı meyvelerın karışımından oluşmuş bir çiçek bahçesıdır

merhaba kızlar. elimde 30 ml çok az fısfısladığım lolita mor şişe olanından var(orjinal kutusu da duruyo). koku çok ağır geldi sonradan kullanamıyorum.çevremde ağır parfm kullanan ark.ım da yok hediye edebileceğim. ayrıca 2-3 sene önce gittigidiyordan orjinal tester adı altında aldığım hypnotic poisison var 100 ml ama yarım şişe var. şunu söyiyim kesinlikle orjinal değil .ünide dpsini çok kullanmıştım orjinalini bilmiyorum ama koku dpdeki kullandığıma benziyo ama kalıcı değil .kullanılabilir ama artık o koku da bana çok ağır geliyo onu da elimden çıkarmak istiyorum.ikisini birden verip 30 ml herhangi (eğer beğenirsem) bi parfümle takas etmek istiyorum.ilgilineneler msj atsın lütfen.

işte bu da resimleri

Eklentiler

• $100_2988.jpg
    $100_2988.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 40
marsmellow cacharel lou louya karşılık verebileceğim boyutta bi parfümüm yok ama satmayı düşünür müsün onu ?

kızlar ronan keating-hope 50 ml edp isimli parfümü takasa açıyorum ronan keating adlı sanatçının kansere karşı destek için çıkardığı güzel bir parfüm tam yaz kokusu kalıcı çok fresh kalıcı bir çiçek kokusu sdc deneme amaçlı sıkıldı...türkiyede olmayan bir koku...

kızlar elimde guerlain Idyll var
bayılarak aldıgım fakat hamilelikten oturu kullanmaya devam edemediğim hanımeli kokulu parfumum...

öyle dolu değil %30u ancak duruyor
denemek isteyip de onca para veremem diyenlerin işine yarayabilir
ilgilenen olursa goruselim ozelden

zemuszemus
dolce gabbana the one rose ve lacoste touch of sun takas edelim miii

sendekı dolce gabbana the rose kaclık acaba bende estee louder ballı kokusu sensuous 100 ml lık yuzde on kullanılmıs (sevılden aldım orjınal) parfum var degısım yapabılme ıhtımalımız nedır acabaaa??:emir_bebek:

noa 50 cc ye karşı kutusunda sıfır dolce gabbana leu the one var canım değişir misin

aaa sende demı var dolce bende estee louder ın sensuous parfumu var 100 ml lık sadece yuzde on kullanılmıs orjınal.degısım yaparmısın baska parfum ısımlerı soledım kımsede tık yok bu parfum herkesde var sanırım artık bununla deıgsırım yaparım kabul edersenız?:dance:

yahu dolce gabbanalar gıttımı barı onu bulayım ıstedıgım parfumlerın hıcbırını bulmaıyorum ıstanbuldayım ben dırek elden vercem ve hem karsımdakının guvenı hemde sevılden aldıgımı takas yaptıgım ınsanında gormesı ıcın lutfeeen en azından bırısı cıksın ve dolce gabbanam var desın senağlama

marsmellow lou lou ya karşılık hemen hemen aynı ml de ck euphoria ya ne dersin.
kokuyu çok seviyorum ama benim tenimde kalıcı olmadı. lou lou çok özlediğim bir koku

cnm özelden yazdım ama mesaj kutun doluymus neyse bana uyar mesajlarını sil goruselım canımolumunekankayizsmile

Guess marka (37.5 no) spor ayakkabı. mini etekle / şortla filan harika duruyor.. zemuszemus

parfümle takas edebilirim.. bayanssulusmile

(kesinlikle kullanılmamıştır ve ykm den alınma - orjinaldir)

.

Eklentiler

• $guess kutuda.jpg
    $guess kutuda.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $Guess 1.jpg
    $Guess 1.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $Guess 2.jpg
    $Guess 2.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 72
Back