- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.881
benim motorum soğukta seninki şüpheli
kız yaklaşma ona aman deyim bak ben ugraşmıorum artık teyze deyip:)))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim motorum soğukta seninki şüpheli
ben cevahırde sordum yoktu senınkıleri deneyemedım yaaabenneyaptımki
al birini vur ötekine
neyse artık olacak böyle bikaç irinli çıban.burda önemli oln güvenilirlik.kim güvenilir kim değl öğreniyoruz işte gelen mesajlardan.'iyikide...' dediğim günlerden biri bu gün.
Chanel Change ile takas yapmak istiyorum :kedi:
o teyzen varya sana bi..... o zaman feleğin şaşar.artık yazmıcam size.iyiki gndermemişim parfümü.oh çatla da patla.artık yorum yok.siz yazışı kokoşla.tam tarzınız uyuyo.nasıl da koydu sana.
lanvin rumeur 90ml
burberry 30ml
--------------------------------------------------------------------------------
40ML GIVENCHY BE (türkiyede yok ve gelmeyecek usa dan aldım)
90ML WİSH PURE (normal vıshın gündüz versiyonu türkiyede bu da yok gene usa dan aldım)
30ML BURBERRY WEEKEND
90ML MAYFAİR - FLEUR(türkiyede yookk acayip kalıcı süper bı parfum en az iki gün kalıyo ve mukemmel bı çiçşek buketı)
--------------------------------------------------------------------------------
GIVENCHY BE::::::::::2009 yılında gıvenchy tarafından 50ml olarak piyasaya sürülmüş üst notalarını kıraz ekşi zencefil kalp çiçeği ve hanımelı olusturur orta notası yasemın portakal kehribar olusur bitişi ise misk ve sedir oluşturuyor odunsu bır okadarda yumuşak bır parfumdur
WİSH PURE WİSH:::::::: Chopard tarafından kadınlar için üretilmiş muhteşem bır parfumdur üst notalarını üzüm mandalina kırmızı armut olusturur orta notalarını vadı yapragı sıklamen paçuli yenıbahar ve lily-of olusturur alt bitis notasını ise karamel sandal agazcı vanılya ve sedir olusturur chopard tarafından kadınlara sunulmuş oryantel vanılyalı bır parfumdur
BURBERRY WEEKEND::::::burberry tarafından sunulmuş ilk notalarını mandalına coskusu orta notalarını gül şeftali çiçeği iris sıklamen ve meyva çiçeği alt notalrını ise sandal ağacı sedir alt notalarını ise sandal ağacı sedir ağacı ve misk oluşturmustur
MAYFAİR - FLEUR:::::::yumuşak bir çiçek buketi ve tatlı meyvelerın karışımından oluşmuş bir çiçek bahçesıdır
canımcm sen karşılığnda ne istiosun??
elinde brıt olan yokmu kızlar benim parfümlerim orjinal birini hepsiburdadan birida durty free den ikisinide faturaları bile duruyo...BURBERRY BRIT :))))