• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

lanvin rumeur 90ml
burberry 30ml
parfümler orjinaldir bayanlar.tekliflere açığım

rumeur nasıl bir koku sadece cıcek mı kokuyo artık her turlu parfum takasına acıgımbayanssulusmile madem sıtedıklerımı bulamıyorum bendekı sensuous ballı cıceksı guzel bı koku ancak ben sadece cıcek kokusu olsun ıstıyorum 90 ml kaldı 10 ml kullandım sadece ve orjınal.

rumeur nasıl bir koku sadece cıcek mı kokuyo artık her turlu parfum takasına acıgımbayanssulusmile madem sıtedıklerımı bulamıyorum bendekı sensuous ballı cıceksı guzel bı koku ancak ben sadece cıcek kokusu olsun ıstıyorum 90 ml kaldı 10 ml kullandım sadece ve orjınal.

canım çiçek kokusu.şekerli falan değil asla.ferah güzel bi koku.bende parfüm hastalığı olduğu için değişik parfmlerle takas yapmak için koydum takasa.istersen takas ypabiliriz.beğnirsin diye düşünüyorum

rumeur u bende kullanıorum 2.şişem...üzerimde kim koklasa hayran kalıp 90ml liğini almıştır :)) hem gündüz hem gece vazgeçlmezim

evt rumeur çok güzel ben maymun iştahlı olduğum için başka kokular da denemek istiyorum.bu arada da ayda en az 3 parfüm alıyorum.dayanamıyorum.hamilelikte takıntı oldu koku hassasiyeti oldu bende.

evt rumeur çok güzel ben maymun iştahlı olduğum için başka kokular da denemek istiyorum.bu arada da ayda en az 3 parfüm alıyorum.dayanamıyorum.hamilelikte takıntı oldu koku hassasiyeti oldu bende.

o zaman bence bız takas yapalım :D evet gızlıden mesaj atamıyorum sana yenı oldugum ıcın ben ıstanbuldayım ogrencıyım bendekı parfum sensuous bak ıstersen bı kokuya sonra takas yapalımmmm:emir_bebek:

QUOTE=AswangCullen;15475210]Eki Görüntüle 55747

made in france
BLACKBERRY[

Vücut Losyonu 236ml
Naturel Perfüme Jewels Blackberry vücut losyonu ile hipnotize olacaksınız.Üst notlardaki tatlı böğürtlen kokularının ,meyveler ve miskler ile zenginleştirilmesiyle oluşan bu koku kendini güzel ve dişi hissetmek isteyen tüm kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Duş aldıktan sonra yada dilediğiniz zaman kullanabilir ,taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkartabilirsiniz.Ürünü tüm vücudunuza hassas bir şekilde uygulayınız.
Vücut Parfümü 236ml

Naturel Perfüme Jewels Blackberry vücut parfümü ile hipnotize olacaksınız.Üst notlardaki tatlı böğürtlen kokularının ,meyveler ve miskler ile zenginleştirilmesiyle oluşan bu koku kendini güzel ve dişi hissetmek isteyen tüm kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Duş aldıktan sonra yada dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.*****

Eki Görüntüle 55748

HERBALİFE WOMAN
Hafif bir narenciye kokusu üzerine yayılan yasemin, nilüfer çiçeği ve şakayık kokuları, bu sade ve modern kokunun özünü oluşturmaktadır.
orjinal ve hiç kullanılmamıştır

Eki Görüntüle 55749
Gucci Rush, İtalyan moda markasının başarısından sonra Gucci Rush 2 sunar. Bu koku yapısı, ancak yatay, bu yüzden aynı anda tüm bitkisel bileşimi kokusunu klasik ağaç düzeyinde piramit anlamına gelmez. Bu taze ve çiçeksi parfüm, frezya gül ve misk ile açılır. Palmiye, meşe yosunu ve nergis yeşil notları ile woodsy anlaşmaları şehvetli izi oluşturur. Gucci Rush 2 Michel Almairac tarafından 2001 yılında oluşturuldu

Britney Spears 50ml şişede ----|>> 45 ml (açık parfüm )

:hulya:[/QUOTE]

calvın klein edp parfüm spray vaporisateur 50 ml den fazla.. body losyonu hemen hemn dolu çok az kullanılmış
noa 50 ml
avon incandessence
hadi takas yapLIM orjinallerle değişim yapmak isteyenler istanbulda olursa daha iyi olur buluşuruz hem teyit ettiririz ..

kızlar bende de soft musk var,avon temsılcılıgımden kalma alan yada takaslayan olursa cooooooooooookkkkkk memnun olurum,zira benım tarzım deıl..

o zaman bence bız takas yapalım :D evet gızlıden mesaj atamıyorum sana yenı oldugum ıcın ben ıstanbuldayım ogrencıyım bendekı parfum sensuous bak ıstersen bı kokuya sonra takas yapalımmmm:emir_bebek:

sana mail adresimi yolladım özeden ekledin mi.biri eklemiş beni ama mert falan diye.senmisin

blackberry vücut losyonu 236 ml - 5 ml kullanılmıştır
vücut parfümü sprey şeklinde 236 ml yine 5 ml gibi kullanılmış
herbalife women 50 ml
gucci rush 2 büyük şişe ml bilmiorum bir kaç pıs kullanılmış
britney spears 30 ml açık parfüm
mary kay rus parfümü kaç ml bilmiorum az bişey :)

takasta

Son düzenleme:
Daha önce bir kişiyle takas yaptım ondan gelen parfüm de sahte mi yoksa orjinal mi emin olamadım ve takasa tövbe etmiştim, ama elimde parfümler çok birikti..elinde orjinal miracle olan varsa bendekilerle takas yapabiliriz.

estee lauder bali dream 50 ml - bir- iki fıs sıkılmış

ysl parisenne 50 ml- bir- iki fıs sıkılmış

ck obsession night 30 ml- bir- iki fıs sıkılmış

jeniffer lopez deseo parfüm kofre duş jeli ve vücut kremi, hiç kullanmadım

Ha bir de takastan gelen 100 ml flowerbomb var, orjinalliğinden emin olamadım, bir de amor amora benzettim kokusunu, amor amoru da hiç sevmem ondan kullanamıyorum

Back