- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.961
burberry 30ml orjinal takastaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/UOTE]saç maşası Philips beauty Stylist
avon raregold var elimde yarısından biraz fazla kullanıllmış güz saç maşası ile birlikte gönderebilirm.
bide victoris secret bikinisi var 1 kez giydim nişanlıma üstü açık geldi ki ben çok beğenmiştim onu da ayrı takasa koyabiliirim. yalnız çıkarılabilen askıları var düüşmesindiye o kadar sıktıkı nişanlım askının takıldığı yer biraz zarar gördü :) ama sorun olacak bişi değil zaten içten gözükmüyor. bikini üstü s altı m bedendir. 38 beden için uygundur arkadaşlar.
isteyen özel mesaj ile bildirirse sevinir.
Eki Görüntüle 51877
delphines , büyük ihtimalle flowerbomb sahtedir çünkü çok pahalı bir parfüm onu takas etmezler diye düşünüyorum birde bildiğim kadarıyla inanılmaz kalıcı bir parfüm sende kalıcı olmadı mı o nedenle sahte olduğunu düşünüyorsun? bu arada bikiniyle takas düşünür müsün diğer parfümlerden sadece 1 kez giymiştim diğer mesajlarıma bakarsan resimleri de var...
kızlar ben parfümlerin fotosunu koymaya çalışıyorum bi türlü olmuyo siz nasıl koyuyosunuz.kocasınatapıto escada var bende hepsiburdadan aldım onuda ama sende başka parfüm yok mu?
bide şu resimleri nasıl koyucam lütfen yardım.
bu arada elimde
50 ml coco mademoiselle bi kaç defa sıktım ama
90 ml addict
45 ml marc jacobs lola
30 ml si lolita var
birde hypnotic poisonım var ama daha önce arkadaşla görüştük işte resim yükleyebilsem belki yapabilcez takası ama yükleyemiyorum
sen hangi parfümleri istiyosun ..orjinal dimi?
fotoları yükleyemedim en kötü face yüklerim.
belli bi parfüm belirlemedim kendim için sadece özendim burdakilere ve tabiki orjinal bendekiler dedim yaa uzun zamandır bakıyorum bu konuya eninde sonunda yalancıların başına ne geliyor biliyorum yanialsanaalsanasmile
arteria addict mavi şişe miakannehir
bendekilerden beğendiğin olursa
kesinlikle talibim:lepi:
85 ml marc jacobs-daisy
75 ml aqualina-pink sugar
45 ml rush2
daisy olabilir:) sendekinin şişesi ne renk
bide benim addict lacivert şişede tester parfüm 3 şişe alınca bir tester hediye verdiler resmini yüklerim ben ona göre karar veririz olur mu?
tabi başaabilirsemeyvahedigeldismile
bendeki daisy şeffaf şişe canım
bu arada resim bekliyorumboshayallersmile