Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bendekı gıvenchy be aynı bebek pudrası gıbı kokuya eğer dusunursen gucci ile takas edebılrıız we bu parfum türkiyede yok we gelmeyecek limited bi parfum

bendekı gıvenchy be aynı bebek pudrası gıbı kokuya eğer dusunursen gucci ile takas edebılrıız we bu parfum türkiyede yok we gelmeyecek limited bi parfum

freeshoptan givenchy dance almıştım muheşem bi kokuydu floral bebeksi bi kokuydu...şimdi netten be ye baktım da floral fruity diyor,meyvelimi kokuyor?sen kullandınmı hiç yada neden kullanmıyorsun :)

ben 2 şişe almıstım 1 şişe bıtırdım diersıseden de 10 ml kullandım sonra sıkıldım kokudan ben o parfumu amerıkadan aldım parfumun meyweyle alakası yok oldugu gıbı pudra kokuyo

anladım canım..arsız gibi bunu aldıktan sonra narcisco rodriguez ve agant provacatour matress almıştım 3üde birbirine inanılmaz yakın kokular..o yüzden givency be fikri hoşuma gitti, hoş o parfüm benimkinden bayağı ucuz kalıyor ama :) umarım gerçekten orjinaldir ve az kullanmışsındır 50 ml miydi ? ayrıca yanında hediye edebileciğin başka bir şey varmı :)

sjp covet edp 95ml
versace crisytal noır edp 35 ml
dior midnıght poıson edp 45ml
narsico rodrigez essence edp 50ml
ysl cinema summer 85 ml
lolita lempica 85 ml

takasta opuyorumnanaktan

arkadaşlar herkese meraba ben siteye yeni üye oldum bu parfum takas olayı super bende estee lauder ın sensuous 100ml ( % 10 kullanılmıs) parfumu var acaba THEIRY MUGLER ALIEN parfumu olan varmı aranızda

wewt 50 ml lık şişede4 40 ml war we orjınal oldugyna emın olabılırsın senın kıde orjınaldı degıl mı eğer olursa takas yapabılırız

arkadaşlar herkese meraba ben siteye yeni üye oldum bu parfum takas olayı super bende estee lauder ın sensuous 100ml ( % 10 kullanılmıs) parfumu var acaba THEIRY MUGLER ALIEN parfumu olan varmı aranızda
eğer orjınalse sana fleur dıye türkiyede olmayan muhetesm bı cıcek kokusu gönderebılırım turkıyede kensınlıkle yok aradım ama bulamadım yagnı
cok yumuşak bı koku kendını cıcek bahcesınde hıssedersın we 90 ml

kesınlıkle orjınal ama benım ıstedıgım parfum hafıf degılkı alıen hem yasemının hafıflıgını hemde vanılyanın yogun kokusunu ıcerıyor ama yınede ılgılendıgın ıcın tesekkurler

ben hafıf derken bunaltıcı olmadıgından bahsettım yoksa acayıp derecede arkasında koku bırakıyo beyencegıne emınım buram buram çiçek kokuyo bı ıncele ıstersen acayıp kalıcı we arkdan kokusunu bırakan bır parfum sıktıgım her zaman herkez tarafından sorulur bu koku

elimde escada marine groove var
100 ml
yurt dışından aldım orjinal
şekerli koku sevenler için ideal
sadece bi iki kez deneme amaçlı sıkılmıştır
sanırım şekerli vişne

Escada Marine Groove EDT 100ML Bayan Parfümü

* Modern bayanlar için çiçeksi ve meyveli bir koku.
* 2009 yılının sonlarında sınırlı sayıda üretildi.
* Şehvetli, büyüleyici, kadınsı.
* İhtiras meyvesi, şakayık notalarını sunar.
* Yasemin ve misk ile harmanlanmıştır.
* Tüm ortamlar için idealdir.
alıntıdır

arada bakınıyorum bu konuya heveslendim bende takas yapmak istiyorum :)

si lolita-lolita lempicka 30 ml

coco mademoiselle- chanel 50 ml

hypnotic poison- dior 60 ml

hadi bakalım :)

hepsi orjinaldir

saç maşası Philips beauty Stylist
avon raregold var elimde yarısından biraz fazla kullanıllmış güz saç maşası ile birlikte gönderebilirm.

bide victoris secret bikinisi var 1 kez giydim nişanlıma üstü açık geldi ki ben çok beğenmiştim onu da ayrı takasa koyabiliirim. yalnız çıkarılabilen askıları var düüşmesindiye o kadar sıktıkı nişanlım askının takıldığı yer biraz zarar gördü :) ama sorun olacak bişi değil zaten içten gözükmüyor. bikini üstü s altı m bedendir. 38 beden için uygundur arkadaşlar.

isteyen özel mesaj ile bildirirse sevinir.

Eki Görüntüle 51877 [/QUOTE]

arkadaşlar kimsede alien yok sanırım peki thıery nın Angel parfumu olan varmı bende Sensuous var 100 ml lık yuzde on kullanılmıs orjınal hatta ıstınye park sevılden alındı.turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…