- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.901
bendekı gıvenchy be aynı bebek pudrası gıbı kokuya eğer dusunursen gucci ile takas edebılrıız we bu parfum türkiyede yok we gelmeyecek limited bi parfumhaha britimi sevmesemde canım çktı bitiricem diye :))) bakkala pazara çıkarken sürdüm sürüştürdüm her seferinde ne gereksiz bi koku dedim :)) arkadaşlar bende de gucci klasik var çok az kullanılmış 75lik edp 2.şişeyi sipariş vermiştim...sonra ona benzeyen bi sürü parfüm alınca kullanmadım bende kalıcı durmuyo gibi geliyo..ten kokumla aynı gibi kaliteli pudralı sabunsu temiz bi kokuyla değişebilirim..
bendekı gıvenchy be aynı bebek pudrası gıbı kokuya eğer dusunursen gucci ile takas edebılrıız we bu parfum türkiyede yok we gelmeyecek limited bi parfum
anladım canım..arsız gibi bunu aldıktan sonra narcisco rodriguez ve agant provacatour matress almıştım 3üde birbirine inanılmaz yakın kokular..o yüzden givency be fikri hoşuma gitti, hoş o parfüm benimkinden bayağı ucuz kalıyor ama :) umarım gerçekten orjinaldir ve az kullanmışsındır 50 ml miydi ? ayrıca yanında hediye edebileciğin başka bir şey varmı :)
v.secret very sexy 50 ml
s.t dupontt essence 30ml
cacharel lou lou 95 ml
avon indencenses 50 ml
eğer orjınalse sana fleur dıye türkiyede olmayan muhetesm bı cıcek kokusu gönderebılırım turkıyede kensınlıkle yok aradım ama bulamadım yagnıarkadaşlar herkese meraba ben siteye yeni üye oldum bu parfum takas olayı super bende estee lauder ın sensuous 100ml ( % 10 kullanılmıs) parfumu var acaba THEIRY MUGLER ALIEN parfumu olan varmı aranızda
Eki Görüntüle 54029
PERFUME JEWELS
made in france
BLACKBERRY
Vücut Losyonu 236ml
Naturel Perfüme Jewels Blackberry vücut losyonu ile hipnotize olacaksınız.Üst notlardaki tatlı böğürtlen kokularının ,meyveler ve miskler ile zenginleştirilmesiyle oluşan bu koku kendini güzel ve dişi hissetmek isteyen tüm kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Duş aldıktan sonra yada dilediğiniz zaman kullanabilir ,taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkartabilirsiniz.Ürünü tüm vücudunuza hassas bir şekilde uygulayınız.
Vücut Parfümü 236ml
Naturel Perfüme Jewels Blackberry vücut parfümü ile hipnotize olacaksınız.Üst notlardaki tatlı böğürtlen kokularının ,meyveler ve miskler ile zenginleştirilmesiyle oluşan bu koku kendini güzel ve dişi hissetmek isteyen tüm kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Duş aldıktan sonra yada dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 54030
HERBALİFE WOMAN
Hafif bir narenciye kokusu üzerine yayılan yasemin, nilüfer çiçeği ve şakayık kokuları, bu sade ve modern kokunun özünü oluşturmaktadır.
orjinal ve hiç kullanılmamıştır
Eki Görüntüle 54033 [/FONT][/B]
KOKU ÖZELLIKLERI
Gucci Rush, İtalyan moda markasının başarısından sonra Gucci Rush 2 sunar. Bu koku yapısı, ancak yatay, bu yüzden aynı anda tüm bitkisel bileşimi kokusunu klasik ağaç düzeyinde piramit anlamına gelmez. Bu taze ve çiçeksi parfüm, frezya gül ve misk ile açılır. Palmiye, meşe yosunu ve nergis yeşil notları ile woodsy anlaşmaları şehvetli izi oluşturur. Gucci Rush 2 Michel Almairac tarafından 2001 yılında oluşturuldu
Britney Spears 50ml şişede ----|>> 45 ml (açık parfüm )
Givenchy Absolutely Irresistible 50 ml şidede ( bihter parfümü olarak geçer) ---|>> 35 ml (Açık Parfüm)
bayanssulusmilebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?