- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.861
Takas isleri çok vasat uzun zamandır... Tugibu. Marshmellow bize bizden hayır var yine...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takas isleri çok vasat uzun zamandır... Tugibu. Marshmellow bize bizden hayır var yine...
zemuszemus
dolce gabbana the one rose ve lacoste touch of sun takas edelim miii
takas yapmak için konuştuğumuz arkadaşlar galiba bizi çocuk sanıyor,yok ben tatile gidicem gelince bakarız falan diye kendini ağırdan satmalar,çocuk yalanlarıyla oyalamalar,burada takas yapıyoruz,herkez işine gelirse takas yapar,sonuçta benim parfümümde çok değerli,su vermiyoz burada,o bahsettiğim arkadaş kendisini biliyor.
ayrıca ben sana takas yapalım demedim.eğer ben takas yapmak istersem seninle sana dönerim dedim.sendekilerin de bana uymadığını söylemiştim.üzgünüm.
:roflol: eheheh bugün denedim sendeki iki parfümü naomi ve dioru :1rolleyes: gerçi naomi kalmamış şişeden baktım ama güzeldi kaydirigubbakcemile2 diorda farklı bi koku gamyoncuiremsu sen denedin mi??
teşekkürler istemem artık zaten,hem düşündümde sizin 30 ml parfümünüz benim parfümüme eşdeğer değil,siz istemem demediniz evet o parfümü istiyorum ama komşuma söz verdim size tatilden sonra haber veririm dediniz,kaldıki ben tabiiki sizi falan beklemedim ama böyle saçma bahaneler hoş olmuyor,üstelik sizin keyfinizimi bekliycem,bide üzgünmüşsünüz sanki ben yalvardımda,ne kadar komiksinizsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iyi de ben hala tatildeyim.belki başkasından istediğim bi teklif gelcek.ben sana tamam gönderirim demedim ki.neyse canım takıl sen.bulursun muhakkak akas yapacak birini.alışacaksın yavaş yavaş
neyse senin de motorun soğuyacak elbet
lanvin rumeur 90 ml
burberry 30ml