• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Takas isleri çok vasat uzun zamandır... Tugibu. Marshmellow bize bizden hayır var yine...

:roflol: eheheh bugün denedim sendeki iki parfümü naomi ve dioru :1rolleyes: gerçi naomi kalmamış şişeden baktım ama güzeldi kaydirigubbakcemile2 diorda farklı bi koku gamyoncuiremsu sen denedin mi??

40ML GIVENCHY BE (türkiyede yok ve gelmeyecek usa dan aldım)
90ML WİSH PURE (normal vıshın gündüz versiyonu türkiyede bu da yok gene usa dan aldım)
30ML BURBERRY WEEKEND
90ML MAYFAİR - FLEUR(türkiyede yookk acayip kalıcı süper bı parfum en az iki gün kalıyo ve mukemmel bı çiçşek buketı)

GIVENCHY BE::::::::::2009 yılında gıvenchy tarafından 50ml olarak piyasaya sürülmüş üst notalarını kıraz ekşi zencefil kalp çiçeği ve hanımelı olusturur orta notası yasemın portakal kehribar olusur bitişi ise misk ve sedir oluşturuyor odunsu bır okadarda yumuşak bır parfumdur

WİSH PURE WİSH:::::::: Chopard tarafından kadınlar için üretilmiş muhteşem bır parfumdur üst notalarını üzüm mandalina kırmızı armut olusturur orta notalarını vadı yapragı sıklamen paçuli yenıbahar ve lily-of olusturur alt bitis notasını ise karamel sandal agazcı vanılya ve sedir olusturur chopard tarafından kadınlara sunulmuş oryantel vanılyalı bır parfumdur

BURBERRY WEEKEND::::::burberry tarafından sunulmuş ilk notalarını mandalına coskusu orta notalarını gül şeftali çiçeği iris sıklamen ve meyva çiçeği alt notalrını ise sandal ağacı sedir alt notalarını ise sandal ağacı sedir ağacı ve misk oluşturmustur

MAYFAİR - FLEUR:::::::yumuşak bir çiçek buketi ve tatlı meyvelerın karışımından oluşmuş bir çiçek bahçesıdır

takas yapmak için konuştuğumuz arkadaşlar galiba bizi çocuk sanıyor,yok ben tatile gidicem gelince bakarız falan diye kendini ağırdan satmalar,çocuk yalanlarıyla oyalamalar,burada takas yapıyoruz,herkez işine gelirse takas yapar,sonuçta benim parfümümde çok değerli,su vermiyoz burada,o bahsettiğim arkadaş kendisini biliyor.

sjp covet edp 95ml
versace crisytal noır edp 35 ml
dior midnıght poıson edp 45ml
narsico rodrigez essence edp 50ml
ysl cinema summer 85 ml
lolita lempica 85 ml

takasta kızarrrboshayallersmile birde Perfume Jewels seti var body mist, vücut kremi , vücut ve el kremi 3'lü set hpynotıc poısona benziyor kokusu hot kısses serisi

takas yapmak için konuştuğumuz arkadaşlar galiba bizi çocuk sanıyor,yok ben tatile gidicem gelince bakarız falan diye kendini ağırdan satmalar,çocuk yalanlarıyla oyalamalar,burada takas yapıyoruz,herkez işine gelirse takas yapar,sonuçta benim parfümümde çok değerli,su vermiyoz burada,o bahsettiğim arkadaş kendisini biliyor.

canımcım ben tatildeyim evet ve ekimin 6sında döneceğim.eğer bu arada takas yapmak isteyen olursa ve istediğim birşey olursa ok deyip o güne kadar bekleyeceğiz.htta burberryi komşum satın almak istedi ancak biz o satın almak istedikten 1 gün snra tatile çıktık ve görüşemedik.ama ben onun satın alıp almıcanı bilemiyorum.almazsa takas yapcam ve sanırım almıcak diye düşünüyorum.ama tatildeyim armutludayım.parfümler yanımda değil.dediğim gibi 6 ekimde döneceğiz.sinirleri germeye gerek yok.relaxx

ayrıca ben sana takas yapalım demedim.eğer ben takas yapmak istersem seninle sana dönerim dedim.sendekilerin de bana uymadığını söylemiştim.üzgünüm.

ayrıca ben sana takas yapalım demedim.eğer ben takas yapmak istersem seninle sana dönerim dedim.sendekilerin de bana uymadığını söylemiştim.üzgünüm.

teşekkürler istemem artık zaten,hem düşündümde sizin 30 ml parfümünüz benim parfümüme eşdeğer değil,siz istemem demediniz evet o parfümü istiyorum ama komşuma söz verdim size tatilden sonra haber veririm dediniz,kaldıki ben tabiiki sizi falan beklemedim ama böyle saçma bahaneler hoş olmuyor,üstelik sizin keyfinizimi bekliycem,bide üzgünmüşsünüz sanki ben yalvardımda,ne kadar komiksinizsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: eheheh bugün denedim sendeki iki parfümü naomi ve dioru :1rolleyes: gerçi naomi kalmamış şişeden baktım ama güzeldi kaydirigubbakcemile2 diorda farklı bi koku gamyoncuiremsu sen denedin mi??

ben cevahırde sordum yoktu senınkıleri deneyemedım yaaabenneyaptımki

teşekkürler istemem artık zaten,hem düşündümde sizin 30 ml parfümünüz benim parfümüme eşdeğer değil,siz istemem demediniz evet o parfümü istiyorum ama komşuma söz verdim size tatilden sonra haber veririm dediniz,kaldıki ben tabiiki sizi falan beklemedim ama böyle saçma bahaneler hoş olmuyor,üstelik sizin keyfinizimi bekliycem,bide üzgünmüşsünüz sanki ben yalvardımda,ne kadar komiksinizsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iyi de ben hala tatildeyim.belki başkasından istediğim bi teklif gelcek.ben sana tamam gönderirim demedim ki.neyse canım takıl sen.bulursun muhakkak akas yapacak birini.alışacaksın yavaş yavaş

iyi de ben hala tatildeyim.belki başkasından istediğim bi teklif gelcek.ben sana tamam gönderirim demedim ki.neyse canım takıl sen.bulursun muhakkak akas yapacak birini.alışacaksın yavaş yavaş

beni çok güldürüyorsun,zaten takas yapamam diye derdim yok,heralde senin var,burada sorun takas yapmak değil,ama maalesef anlayamıyorsunuz,ben zaten buralardayım,bence siz alışmakta güçlük çekiyorsunuz,daha öncede başka bir arkadaşla daha burada probleminiz olmuştu,sizin kendinizle alakalı bir sorununuz olmalı.

Back