Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar avonun women of earth,lacoste pink,212 sexy yada burberry classic parfümü olan varmı aranızda,öncelikle bu dördü ama başka parfümlerde olur.kıyafet,makyaj malzemesi takas yapabilirim.

Son düzenleme:
canim bu lanvin rumuer nasil bi parfum ?

lanvin rumeur bence güzel ama ne bileyim ya ben aslında işte bu benim kokum olmalı dediğim parfümü arıyorum.uzun süre bağlanamadım internete zaten.6-7 takas yaptım belki daha fazla..açıkamasını oku bence temiz bi koku.pek de anlatamam ki ben.anlatma özürlüyümdür parfüm konusunda

kızlar avonun women of earth,lacoste pink,212 sexy yada burberry classic parfümü olan varmı aranızda,öncelikle bu dördü ama başka parfümlerde olur.kıyafet,makyaj malzemesi takas yapabilirim.

women of earth benim de bayıldıgım bi kokudur.... vakti zamanında son kez kataloga koyduklarında 3 tane alıp stok yapmıştım....o derece yani..... niye kaldırdılar bilmem güzelim kokuyu....çok farklı karakteristik bi kokuydu , diğer avon parfümleri gibi değildi ...özetle bende cokkk seviyorum bayanssulusmile

yaw şu takas işi nasıl oluyo kızlar ,

bendede c.dior jadore edt parfüm var hemide 100 ml , çok beğenerek aldım ama sevmedim kendi tenimde kokusu şimdi , bir iki fıs sıktım anca okadar , şu cahil arkadaşınızıda bi bilgilendirin ya:asigim:

kızlar şu eyüp sabri tuncerin sattığı kampanyalı PERFUME JEWELS setlerinden aldım boshayallersmile biri cutti pie diye bi set bu dior addict'e benziyor birde hot kisses aldım buda dior hipnotic poison gibi kokuyor.. bayanssulusmile haberiniz olsun :teytey:

evet canım ben o kokuya bayılıyorum ama artık yok ve çoook eskiden beşgen gibi bir şişesi vardı,şimdi şişesi değişti ve zaten katologtanda kalktılmaz:

cacharel lou lou 95 ml
s.dali republis 20 ml
v.secret very sexy 40 ml
v.secret vanilla 200 ml
v.secret blackberry 200 ml
avon indencess 50 ml
avon soft musk sprey ve pudra
pınk sugar body lotion 200 ml
Chanson d'eau deodarat ve edp 95 ml
ve en son yeni bi ürün takasta kızlar

s.t dupont essence pure30 ml

parfüm dükkanı açmayı hiç düşündünmü??boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…