• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar haydi takasa..

guess marka (37.5 no) spor ayakkabı. (kullanılmamıştır.) mini etekle veya şortla harika duruyor.. yerimseniben

parfümle takas edebilirim..
.

Eklentiler

• $guess kutuda.jpg
    $guess kutuda.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 40
bende varr bebemm lülülülülülü

akannehiryawlum sende ne zaman oldu :uhm:neden benim haberim yok kötükedihüsosüle bakam vay hain vayyyy.madem sende var aramama gerek yok hemencecik paketliosun ve bana göndereysun oni tamammı kujummmmyerimseniben sefiom seni :)opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kzlar strawda parfümlere bakıyodum.dkny delicious nighta tıkladm resmine bakarken kapağı varya parfümün onun üzerine dikkatlice bakınca laptopun yansımasıın olduğunu fakettim.yani laptopun entegre kamerası ile çekilmiş.ilginç geldi ban bu kadar satış yapan bi site parfümün resmini neden laptopun kamerası ile çeksin ki?
bu arada hypnotic poisonu denedim allhım o nasıl kötü bi kokudur başıma ağrılar girdi resmen.bi sitede paris hiltonun parfümü için ralp louren ralpha çok benzediğini yazmışlar ben de ralphı denedim güzel geldi sanırım alcam ondan.ve addict2yi denedim ve çok hoşuma gitti ve aldım tabiki açığını:)
ve ayrıca bendeki takastaki parfümler:
lanvin rumeur 90ml
burberry burberry 30ml

kızlar, ben bunu arıyoruuum.. gören, bilen, duyan var mı? opuyorumnanaktan

Lancome Aroma Fit

Eklentiler

• $nd_177.jpg
    $nd_177.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 65
kzlar strawda parfümlere bakıyodum.dkny delicious nighta tıkladm resmine bakarken kapağı varya parfümün onun üzerine dikkatlice bakınca laptopun yansımasıın olduğunu fakettim.yani laptopun entegre kamerası ile çekilmiş.ilginç geldi ban bu kadar satış yapan bi site parfümün resmini neden laptopun kamerası ile çeksin ki?

tekin acar'ın sitesinde de aynı teknikle çekilmiş fotograflar.. liaptop kamerası ile o netliği nasıl sağlıyorlar? ben de istiyorum o laptoptan.. delikafadulden

herzaman söylüyorum hypnotic poisonu özel kişiler kullanabilir...sen kokuyu değil o seni seçer zaten herkez kullansaydı ayrıcalıgı kalmazdı diye düüşünüyorum..

birde o laptop kamerası degil bilmeyenler için bilgilendirmek isterim özel teknik le sadece ürünler için kullanılmış olan bir camera ama siz görüp te sandıgınız şey degil ama ona benziyor sadece .....................

h.poison başağısından başka bişey deilll.valla kokuyu bilmiyodum daha doğrusu bu kokunn h.poison olduğunu bilmiyodum.kimde olursa olsun başımı ağrıtan bi koku.kokshcum senin kazancın mı var bu kokudan hayret yani.neyse takasa dönelim bence.
lanvin rumeur 90ml
burberry 30ml

bunlar hala takasta kızlarr:3:

isteyene parfüm,isteyene vibroshape,isteyene saç şekillendirici set
hepsi takasta kızlarlülülülülülü

85ml marc jacobs-daisy
75 ml pink sugar
bayanssulusmile

Philips marka 10 parça set
tost aparatı,düzleştirici aparat,kalın ve ince maşa seçenekleri daha neler neler

Uploaded with ImageShack.us

Vibro Shape Masaj Kemeri Masaj amaçlı titreşim yapar incelmenize ve kilo vermenize yardımcı olur.
Çift taraflı darbe sayesinde güçlü titreşim sağlar.

kız deydey şu kemer varya onla takas düşünürmüsün benle bi parfümü
denemek istiyorum da kemeri. ya göbek var bende az bişi.onu eritir mi dersin

Back