• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar haydi takasa geliiin.. delikafadulden

1-restorelite fototerapi cihazı, (24 ayar altın kaplamadır, boyalılardan değil..)
2-guess marka (37.5 no) spor ayakkabı. (kullanılmamıştır.)
3-beyaz deri converse 38 no (giyilmedi)
4-kinetix bayan babet 38 no (bunları da hiç giymedim)

parfümle takas edebilirim.. bayanssulusmile

.

Eklentiler

• $DSC00824.jpg
    $DSC00824.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC00825.jpg
    $DSC00825.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC00826.jpg
    $DSC00826.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
kızlar... uzzacığımla güzel bir takas yaptık. Ondan kalın aç maşasını aldım :) bende de ince saç maşası var isteyen olursa takas yapmak isterim.

saç maşası Philips beauty Stylist
avon raregold var elimde yarısından biraz fazla kullanıllmış güz saç maşası ile birlikte gönderebilirm.

bide victoris secret bikinisi var 1 kez giydim nişanlıma üstü açık geldi ki ben çok beğenmiştim onu da ayrı takasa koyabiliirim. yalnız çıkarılabilen askıları var düüşmesindiye o kadar sıktıkı nişanlım askının takıldığı yer biraz zarar gördü :) ama sorun olacak bişi değil zaten içten gözükmüyor. bikini üstü s altı m bedendir. 38 beden için uygundur arkadaşlar.

isteyen özel mesaj ile bildirirse sevinir.

Eki Görüntüle 51877

:sm_cool:
takastaaaaa

kızlar elimde lancome treson ve avon be kissable var sadece denemek için bi kere falan sıkıldı takas yapabilirim ilgilenenler özelden ulaşabilir :)

hu huuuugamyoncuiremsu
hadi kızlar takasa :icecream:

isteyene parfüm,isteyene vibroshape,isteyene saç şekillendirici set
hepsi takasta kızlarlülülülülülü

85ml marc jacobs-daisy
75 ml pink sugar
bayanssulusmile

Philips marka 10 parça set
tost aparatı,düzleştirici aparat,kalın ve ince maşa seçenekleri daha neler neler

Uploaded with ImageShack.us

Vibro Shape Masaj Kemeri Masaj amaçlı titreşim yapar incelmenize ve kilo vermenize yardımcı olur.
Çift taraflı darbe sayesinde güçlü titreşim sağlar.

DKNY Be Delicious Shine 95ml EDP
Givenchy Very Very Irresistible 75ml EDP (tester parfüm, arkasında tester/demonstration /not for sale yazısı basılıdır:) normal parfümünden daha da kalıcı bi parfüm=)
takasta=)

Benetton - Funtastic Girl 100 ml EDT
Tatlı turunçgil kokuları, genç ve dinamik bir koku.

Avon Celebre - meyvemsi çiçek kokuları

Avon Far Away Dreams turunçgil kokuları

merhaba arkadaşlar, cheapsmells den benetton funtastic girl edt 100 ml parfüm istemiştim bugün elime ulaştı fakat benim tarzıma daha çok uyacak olan bir parfümle takasa açığım. sengözlerimebaksanab

onun dışında avon celebre var elimde yarısını kullandım yani bi 25-30 ml kaldı ama isteyen biriyle takas yapabilirim yine.

ve aynı şekilde avon far away dreams var onun da bi 15 ml si kullanıldı yani 35-40 ml kaldı.
hihoyyyt

Eklentiler

• $DSC00020.jpg
    $DSC00020.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSC00021.jpg
    $DSC00021.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 50
  • $celebre.jpg
    $celebre.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $farawaydreams.jpg