• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

3498.jpg
307.jpg
546.jpg
hiç biri kullanılmadı kızlar parfüm ve saç maşasıyla takas yaparım

hadi kızlar

cacharel lou lou 95 ml
s.dali republis 20 ml
v.secret very sexy 40 ml
v.secret vanilla 200 ml
v.secret blackberry 200 ml
avon indencess 50 ml
avon soft musk sprey ve pudra
pınk sugar body lotion 200 ml
Chanson d'eau deodarat ve edp 95 ml
ve en son yeni bi ürün takasta kızlar

s.t dupont essence pure30 ml:emir_bebek:

cnm, lou lou yu isterdim, ama keşke 100 ml lik olmasaydı.. karşılayacak o boyda parfüm yok bende.. pöfff!.. :delphin:

benim guess lerle takas düşünsen keşke.. hadi düşün, düşün düşün.. olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlar şu eyüp sabri tuncerin sattığı kampanyalı PERFUME JEWELS setlerinden aldım boshayallersmile biri cutti pie diye bi set bu dior addict'e benziyor birde hot kisses aldım buda dior hipnotic poison gibi kokuyor.. bayanssulusmile haberiniz olsun :teytey:

eveeet, aynılarını aldım, bir de cherry pie de çok sevdim ben.. veee silky touch mükemmel.. :sm_cool:

kokoş canım bende poıson var zaten ama onu takas etmeyi hiç düşünmedim düşünmemde çünkü bende çok severim aslada takas düşünmem canım...dolum olarak al sende dpden felan öyle aman aman pahalıda değil sanırım onlarboshayallersmile

cacharel lou lou 95 ml
s.dali republis 20 ml
v.secret very sexy 40 ml
v.secret vanilla 200 ml
avon indencess 50 ml

s.t dupont essence pure30 ml

takasa kızlar hadi canlanın aklinialirimsmile

kokoş canım bende poıson var zaten ama onu takas etmeyi hiç düşünmedim düşünmemde çünkü bende çok severim aslada takas düşünmem canım...dolum olarak al sende dpden felan öyle aman aman pahalıda değil sanırım onlarboshayallersmile

kuzum ben poison istemiyomki bilmiyorumkismile tarzım değil benim o koku. chanel chance , miss dior cherie, cacharel liberte kullanıyorum ben.....dönüp dolaşıp hep aldıklarım bunlar.....gerci chanel de iyice ayak altına düştü, cogu bayan kullanıyo....yakında değiştirebilirim... neyse özetle kokoş arkidiş çok istiyoya poisonu o yüzden takıldım ona ben alıp vercem o olcek diye .... kuzum ööle yanii :1: :1: :1:

kızlar haydi takasa geliiin.. kaydirigubbakcemile4

1-guess marka (37.5 no) spor ayakkabı. (kullanılmamıştır.)
2-beyaz deri converse 38 no (giyilmedi)
3-kinetix bayan babet 38 no (bunları da hiç giymedim)

parfümle takas edebilirim.. bayanssulusmile

.

Eklentiler

• $guess.jpg
    $guess.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $converse.jpg
    $converse.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $kinetix.jpg
    $kinetix.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 58
kuzum ben poison istemiyomki bilmiyorumkismile tarzım değil benim o koku. chanel chance , miss dior cherie, cacharel liberte kullanıyorum ben.....dönüp dolaşıp hep aldıklarım bunlar.....gerci chanel de iyice ayak altına düştü, cogu bayan kullanıyo....yakında değiştirebilirim... neyse özetle kokoş arkidiş çok istiyoya poisonu o yüzden takıldım ona ben alıp vercem o olcek diye .... kuzum ööle yanii :1: :1: :1:

sempatiksalakcinniay yavrum ben sana yazmadımki zaten onu kokoş arkadiş poıson alırsan ve sevmessen takasa ben varım gıbı bısı yazmıstı geri sayfalarda ona yazdım bak başında kokoş diyede yazıo olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ayy allamm yaa :mymeka: su kafama fur bitane böyle de beynim yerime gelsin :mymeka: allah beni netsin bilmem marshmellowum ben onu kuncuk diye okudum iyi mi? bişe daha dicem , benim bide gözlerim bozuk ama gözlük takmıyom, her bilgisayara oturuşumda takıyom iyicene agrımasın diye, ama ona ragmen görememişim, anlaşılan durum iyice kritikleşmiş benim fisfisfis :1: :1:

cacharel lou lou 95 ml
s.dali republis 20 ml
v.secret very sexy 40 ml
v.secret vanilla 200 ml
avon indencess 50 ml

s.t dupont essence pure30 ml bayanssulusmilebayanssulusmile

Back