- Konu Sahibi incirlibitter
- #2.741
kötü niyetli algılamadım canım parfum delisi biri olarak az bile bayanssulusmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç biri kullanılmadı kızlar parfüm ve saç maşasıyla takas yaparım
cacharel lou lou 95 ml
s.dali republis 20 ml
v.secret very sexy 40 ml
v.secret vanilla 200 ml
v.secret blackberry 200 ml
avon indencess 50 ml
avon soft musk sprey ve pudra
pınk sugar body lotion 200 ml
Chanson d'eau deodarat ve edp 95 ml
ve en son yeni bi ürün takasta kızlar
s.t dupont essence pure30 ml
yaw şu takas işi nasıl oluyo kızlar ,
bendede c.dior jadore edt parfüm var hemide 100 ml , çok beğenerek aldım ama sevmedim kendi tenimde kokusu şimdi , bir iki fıs sıktım anca okadar , şu cahil arkadaşınızıda bi bilgilendirin ya:asigim:
kızlar şu eyüp sabri tuncerin sattığı kampanyalı PERFUME JEWELS setlerinden aldım boshayallersmile biri cutti pie diye bi set bu dior addict'e benziyor birde hot kisses aldım buda dior hipnotic poison gibi kokuyor.. bayanssulusmile haberiniz olsun :teytey:
biara hipnotic poison alırsan ve begenmessen bana verebilirsin:jeyyar::dance:
kokoş en sonunda ben sana dp den alıp hediye edecem poisonu ,o olcek yanii :roflol: ama şindilik üstüne bi güzel su iç, buyur getirdim hatta , içelim arkidiş :içelim:
jadore beğenilmez mi ya :asigim:
kokoş canım bende poıson var zaten ama onu takas etmeyi hiç düşünmedim düşünmemde çünkü bende çok severim aslada takas düşünmem canım...dolum olarak al sende dpden felan öyle aman aman pahalıda değil sanırım onlarboshayallersmile
kuzum ben poison istemiyomki bilmiyorumkismile tarzım değil benim o koku. chanel chance , miss dior cherie, cacharel liberte kullanıyorum ben.....dönüp dolaşıp hep aldıklarım bunlar.....gerci chanel de iyice ayak altına düştü, cogu bayan kullanıyo....yakında değiştirebilirim... neyse özetle kokoş arkidiş çok istiyoya poisonu o yüzden takıldım ona ben alıp vercem o olcek diye .... kuzum ööle yanii