Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

hadı bakalım hayırlı olsun şimdiden güle gule kullanın parfümlerinizi
KIZLAR BENDEKI PARFUMLER
35ML BURBERRY WEEKAND
40ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM(MEN)
40ML GIVENCHY BE (türkiyede hiç bir yerde bulamazsınız hafıf ama kendını bellı eden bı koku)
90ML WıSH PURE (normal wısh ın gündüz versıyonu koku aynı fakat daha hafıf bunuda türkiyede bulamazsınız kızlar boşuna aramayın)

givenchy be nasıl bir parfümm, merak ettim..boshayallersmile

givenchy be nasıl bir parfümm, merak ettim..boshayallersmile
hafiften şekerlı gibi ama ben koklaıdıgım zaman hep pudra kokusu alıyıorum parfümden kimileride çiçek alıyo oyle hafıf ama kendını bellı eden bı parfum kafıf derken mesela coolwater gibi hafıf değil poison lar gibide ağır degıl tam ortası kendını bellı eden süper bi parfum

denemyi isterim aslındaa.. vedalaşabileceğim parfümlerime bi bakimm ben..
aslında makyaj malzemesi ile de takas yapabilsek..benim aldığım kutusunda duran çok malzemem var.. ben bi kaıcam parfümlerime, dönücem :1rolleyes:

he bu arada zatenmakyyaj takas topiği var orada bnm ürünlerım var sayfaların bıraz gerısıne gıdersen hepsıde marklı urunler eğer düşünürsen makyajda takas yapabılırıız

armani ile dior denk düşmezki canım, hem 45 mlmiş, benimkisi 50 ml

hem de sevilde pure poison 198 tl , armani code 149 tl cnm...

evet sevillerde boynerlerde tekin acarlarda fiyat farkı olabilir ama oralar gerçek fiatları mı yansıtıyor?... armani code da çok kaliteli bir kokudur armani de çok kaliteli bir markadır.. chepsmalls com da pure poison 51 sterin yani 120 tl canım..

yani bu işi pekte fiyat açısından değerlendirmemek gerekiyor.. ayrıca code u ancak 2 fıs falan sıkarsın ve buram buram kokarsın bu anlamda code daha fazla dayanır pure o kadar ağır değil.. ama neyse sen bilirsin.
herkese iyi takaslar..

Son düzenleme:
ayy hadi krizdeyim yine parfüm istiom kıslarsempatiksalakcinni

nina ricci ricci 45 ml
n.rodrigez her 75 ml
v.secret very sexy 50 ml
s.dali republic 25 ml
a.indencenses 50 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…