- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.221
diorlarıma başka talip çıkmadı mı?
canım pure poison için sana özelden mesaj atmıştım almadın mı? çünkü senden cevap gelmedi de olumlu ve ya olumsuz? görüşürüz..
coco bende canımkaydirigubbakcemile3
yokmu takas yaa
fatma eğer düşünürsen 2 parfüme karsı burberry weekand la takas yapabılırızbende pur blanca var 45 cc civarı açılmamıi alis parfüm var 50 cc dore nin ürünü ilgilenlere duyurulur
hadı bakalım hayırlı olsun şimdiden güle gule kullanın parfümlerinizi
KIZLAR BENDEKI PARFUMLER
35ML BURBERRY WEEKAND
40ML ESTEE LAUDER BRASİL DREAM(MEN)
40ML GIVENCHY BE (türkiyede hiç bir yerde bulamazsınız hafıf ama kendını bellı eden bı koku)
90ML WİSH PURE (normal wısh ın gündüz versıyonu koku aynı fakat daha hafıf bunuda türkiyede bulamazsınız kızlar boşuna aramayın)
hafiften şekerlı gibi ama ben koklaıdıgım zaman hep pudra kokusu alıyıorum parfümden kimileride çiçek alıyo oyle hafıf ama kendını bellı eden bı parfum kafıf derken mesela coolwater gibi hafıf değil poison lar gibide ağır degıl tam ortası kendını bellı eden süper bi parfumgivenchy be nasıl bir parfümm, merak ettim..boshayallersmile
hafiften şekerlı gibi ama ben koklaıdıgım zaman hep pudra kokusu alıyıorum parfümden kimileride çiçek alıyo oyle hafıf ama kendını bellı eden bı parfum kafıf derken mesela coolwater gibi hafıf değil poison lar gibide ağır degıl tam ortası kendını bellı eden süper bi parfum
pekı bence kullananın pisman olmayacagı bı parfum bı bak bakalımdenemyi isterim aslındaa.. vedalaşabileceğim parfümlerime bi bakimm ben..
aslında makyaj malzemesi ile de takas yapabilsek..benim aldığım kutusunda duran çok malzemem var.. ben bi kaıcam parfümlerime, dönücem :1rolleyes:
cnm sende neler var pure'a denk gelebilecek?
he bu arada zatenmakyyaj takas topiği var orada bnm ürünlerım var sayfaların bıraz gerısıne gıdersen hepsıde marklı urunler eğer düşünürsen makyajda takas yapabılırıız
baktım baktım bulamadım yahu
armani code edp 45 ml kaldı orjinal kutulu boynerden alınma canım.. çok kalıcı çok güzel bir koku..
armani ile dior denk düşmezki canım, hem 45 mlmiş, benimkisi 50 ml
hem de sevilde pure poison 198 tl , armani code 149 tl cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?