Selamlar,
Hemen konuya girmek istiyorum. Yaklasik 4 yildir yurdisinda yasiyorum. Yine yabanci olan yakin bir arkadasim var burada, son zamanlarda biraz degisik olduguna karar verdigim.
2 ay once falan burada, yakin bir yerde bir tatil kentinde kafa dinlemek icin ev tutmustum. Bu arkadasim oraya 'ay aslinda benimde buradan uzaklasmaya cok ihtiyacim var, sen musait olunca soylermisin seni ziyarate geleyim hem gorusmus oluruz' falan dedi, bende seve seve onu davet ettim. Geldi 5 gun kaldi, ev1 oda bir salon, yanyana uyuduk o sure boyunca. Bircok zaman ben evde hic yokmusum gibi davrandi, yuksek sesle muzik dinlemeler, gecenin 2 sinde bagira bagira kendi dilinde arkadaslariyla telefonda konusmalar, kahkahalar falan. Yani misafir versiyonunu onun hic sevmedim.
O kadar geldi, gunluk evde ne varsa yemekler pisirdim falan, ama bir gun sabah kahve icmeye bi yere gittik 'ikimizde maasli calisiyoruz sonucta, para onemli, boluselim tabi ki hepsini sen odeme' dedi, hos onunkini odemeye niyetim yoktu zatende, o muhtemelen o benimkini odememek icin boyle bir aciklama yapti. Garibime gitti, bir kahve alt tarafi, ve zaten kartimi cikarmisim ortaya, onun benimkini odemesinide beklemiyordum ama yinede o kadar gelip kalip deniz tatili yapip, benim evimde ne varsa yiyip icip, bir kahveyi laf yapmasi.. Neyse.. Cokta takilmadim sonra normal arkadasligimiz devam etti. Ben ordan geri dondum, ara ara gorustuk.. Normalde iyi tatli saf bir kiz.
En son gecen hafta bulustuk disari falan ciktik, birseyler yedik ictik hesap geldi, 'sen ode ben sana transfer yapayim' dedi, tamam dedim. Sonra ordan kalktik, sigara alacaktim, sonra orada 'bi tanede sundan lutfen' dedi, eli cebine gitmedi onun sigarasini da benimkinide odedim. Herhalde toplu gondercek falan diye. Gecenin geri kalaninda da birseyler yedik ictik, hesap zamani ortadan kayboldu ben odedim sonrada 'ayyy cok tesekkur ederim' dedi. Bende 'sorun degil gonderirsin zaten' dedim. Simdi o gun 100 eur falan harcadim, ve ustunden 10 gun gecti gelen giden yok banka hesabima.
Asiri rahatsiz oldum zaten, o kizla dahada gorusesim yok ama 100eur burada az bir para degil, o benden bende ondan zengin degilim, ikimizde normal calisanlariz. Ve katakule laflar ile hicbirsey odememesine sinir oldum. Bunu nasil ona nazik bir sekilde soyleyebilirim yakinda? Yoksa bir soguk su icme zamani mi gelmis?