Kullanıcıların yaş bilgisi

bence de yazılmalı...

her şey yazıyo zaten yaş mı fazla gelicek..

burda herkes en özel şeylerini paylaşıyo, ama hitap ederken birbirimize bazen muallakta kalıyoruz..

Evet sayın yönetim, sesimizi nasıl duyuracağız size acaba? Yaşları görmek istiyoruz, karanlığa gerek yok.
Hatta yaş gruplarına göre bile forumlar oluşturulabilir böylece.

Bence saĞlık konularında gerekebılır tabıı kı ama sadece orada...dıĞer konuları dÜŞÜnÜnce ne gerek var yaŞ bılgısıne dıyebılırız...zaten akıl yaŞta dııl baŞtadır dımı...bazan bı yorumu okuyorum sankı kırk gıbı gelıyo bakıyorum profılıne yırmılı bı yaŞ Çıkıyo...saĞlık olayı harıÇ bu dÜŞÜncelerımde tabıı kı...

kesinlikle katılıyorum

:lepi:alkisalkisalkisa.s.

bence gerekli değil, bazen eğitim bilgilerine bile saf söyleniyor sen ne biçim şusun busun diye, hem doğru olduğunu nerden bileceksiniz verilen yaş bilgisinin. eğitim ve şehir bilgilerini de dikkate almıyorum ben genelde, yanıltıcı çünkü.

bende katılıyorum arkadaşa evett yani insan yorumuna göre karşısındaki insanın yaşını düşünmüyor değil ne var sanki söylesekki örneğin ben 42 yaşındayım hanımlar 19 ve17 yaşlarında iki kız annesiyim

Görünse daha iyi olur. Saygı ve hitap açısından benim de tereddütte kaldığım oluyor. yerimseniben

kesinlikle haklısın .. samimi olduklarımızla herşeyimiz paylaşıyoruz ..gerisi bilse ne olurki...zaten bazıları şehir vs rutin bir şekilde hergün başka şehir ,ülke yapıyor..
birine yorum yaparken onun eğitimi ,mesleği,yaşı önemli değildir konusu önemlidir..
zaten sorunca söğler kendisi..
genede site yöneticileri daha iyi bilir olursada bişi diyemem..

Kesinlikle aynı fikirdeyim. örneğin ben 39 yaşındayım. ve bana görüşünü bildiren kişi 17 yaşında ise ona göre düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…