Kullanıcıların yaş bilgisi

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Merhaba,
Ben kullanıcıların eğitim bilgileri, bulunduğu şehir gibi yaş bilgilerini de görmek istiyorum. Bu bilgilerin yanına bu ayrıntının da eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira paylaşılan konuların çoğunda, görüş almak/görüş bildirmek yaşımızın ne olduğuyla doğru orantılı.

İlginizi, bilginizi, görüşlerinizi rica ederim.

yasinin gorunmesini istiyenin yasi zaten gorunuyoki,benim oldugu gibi,,yerimseniben

heee anladim ,sen hemen acilan sayfada demek istiyosun,guzel bi fikir umarim dikkate alinir canim,,,yerimseniben

profiline baktım senin bulamadım yaşını mesela.
bu gerekiyor arkadaşlar, özellikle sağlık konularında. şeffaf olmalıyızki gerçekçi yazışabilelim. yetkikliler bu iş için varlar zaten, yorulmazlar merak etme.

bu konu daha önce açılmış ama bir gelişme olmamıştıoraya da yazmıştım, eğitim, şehir, meslek bilgileri de her zaman doğru verilmiyor ki yaş bilgisi de doğru verilsin(zaten bilgilerin doğru olması gibi bir zorunluluk yok)

yahu en azından yaşın kaç diye soru cevabı beklemeyiz. belirtilen yaşı doğru kabul ederiz.
hem bence eğitim, meslek braz daha farklı da, yaşını yalan yazan sayısı çok olmaz.

ne gerek varki böyle birşeye zaten samimi olan arkadaşlarımız bizimle ilgili bütün bilgilere sahipler
hem anlaşabilmek için yaşların denk olması hiç önemli değil önemli olan aynı frekanslarda olmak zaten çoğu kişi meslek ve yaşadığı yer bölümüne eğlenceli şeyler yazıyor

Eskiden dediğiniz gibi mesaj yazılan sayfalarda da üyelerin yaşları görülüyordu sonra getirilen yeniliklerle beraber kaldırırlar ama profil sayfasından bakabilirsiniz.

Yaşa bu kadar takılmayın yada bir tıkla öğreninyerimseniben

Arkadaşlar yaşa takılmadım, bakın şöyle anlatayım. Küçük göğüslerle ilgili topiklerde yazışırken bedenlerden, ölçülerden konu ediyoruz çoğunlukla ve bu göğüs ölçüsü büyümesi yaşla ilgili olduğundan yaşlarımızı sormak durumunda kalıyoruz her seferinde. isimleri karıştırırsak tekrar soruyoruz, tekrar tekrar.
bence yaşa asıl takılmak saklamaktır. herkes şeffaf olmalıki gerçek faydalar sağlayalım değil mi?

ben şimdiden söyliyeyim 16,5'tan henüz gün aldım..kaydirigubbakcemile3

ben de azelya55'e katılıyorum..
bir de bacak kadar boyunla konuya atlama lafı gezer ortalıkta..
profilinde görünüyor nasılda.:1closedeyes:

Evliler bazen bekarlara sen bekarsın bacım geri dur diyorlar ya,bu sefer de büyük-küçük muhabbeti çıkar.
Bence çok elzem birşey değil.Zaten profillerde yazıyor,yazmayan da hissetiği yaştadır herhaldeyerimseniben

:))))))))))))))
anlatamıyorum galiba, hormonal değerlerlerden bahsederken önemli mesela. mecburen yaş soruluyor herseferinde. bence diğer sağlık forumlarında daönemlidir.

ayrıca sen küçüksün geri dur diyen kişi, yaşını bilmiyorsada belki küçüktür diye düşünebilir. 40 yaşında birini 17 yaşındadır herhalde diye düşünmek dahamı doğru
? sahtecilik, hayalcilik daha kötü değilmi? neyse o, neyi saklamaya çalışıyorsun demezlermi? gerçek dışı olmazmı? hem böyle "bizbize" olan biryerde samimiyet önemli değilmi? burası flört forumları değilki yaşı saklayalım, tam tersine samimiyetle dertlere çare aramak için buradayız.

Yok estagfurullah ben anlamamışımdır.
Evet haklısınız olsun.
Olmalı.

bencede şehir-meslek-medeni durum nasıl görünüyorsa yaşta görülmeliki fazla yer kaplamaz...
zaman zaman kafama takıldığı oluyor acaba diyorum bu kullanıcı kaç yaşında...
bende sonuna kadar katılıyorum yaş olmalı.....

arkadaşlar profılde ısteyen yasını gosterıyor zaten buna gerek var mı kı? bence huzursuzluk cıkabılır..nacızane gorusumdurŞeniz

Yaş görünsün isteyenlerdenim ben de...Hem merak ediyorum yorum okurken:

"Acaba kaç yaşında, ne kadar da güzel bir yorum..." diyorum çoğu zaman...

Bazen de ;

" Ama kesin tecrübelidir, bu yorumu ancak tecrübeli, görmüş geçirmiş biri yazabilir" diyorum...Belki de yanılmış oluyorum...

Yani ben yaşın görünmesinin kötü bir durum oluşturacağını zannetmiyorum, burası özgür ve saygılı bir platform ... Kimse kimsenin yaşını görüp de densiz bir laf etmez, eden de zaten kendi

kaybeder...

Profile bakın denmiş , ne gerek var dolambaçlı yollara.. Profile bakacak olduktan sonra görünsün daha iyi, ne mahsuru olabilir ki yerimseniben

Son düzenleme:
Bence de yazılmalı, sonuçta burası samimi bir forum. Bunun yanında mesela ben 24 yaşındayım ve birine hitaben bişe yazacaksam muallakta kalıyorum, belki de benden çok büyüktür, ona göre hitap etmek gerekir die

http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar-konular/257185-mesaj-linkinde-uyelerin-yasida-gozukse.html

bencede yazmali yormayin bizi her merak ettigimiz üyenin profiline girmek gereksiz zaman kaybi olur a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…