heee anladim ,sen hemen acilan sayfada demek istiyosun,guzel bi fikir umarim dikkate alinir canim,,,yerimseniben
Bana ne, belkim ben komplexliyim :dilcikar: Yaş konusunda hassasım belkim :dilcikar:
Şaka bir tarafa, isteyen yaş bilgisini profiline yazıyor zaten.Merak ettiğimiz kişinin profiline bakabiliriz, yormayalım şimdi yetkilileri kaydirigubbakcemile3
bu konu daha önce açılmış ama bir gelişme olmamıştıoraya da yazmıştım, eğitim, şehir, meslek bilgileri de her zaman doğru verilmiyor ki yaş bilgisi de doğru verilsin(zaten bilgilerin doğru olması gibi bir zorunluluk yok)
Eskiden dediğiniz gibi mesaj yazılan sayfalarda da üyelerin yaşları görülüyordu sonra getirilen yeniliklerle beraber kaldırırlar ama profil sayfasından bakabilirsiniz.
Yaşa bu kadar takılmayın yada bir tıkla öğreninyerimseniben
Evliler bazen bekarlara sen bekarsın bacım geri dur diyorlar ya,bu sefer de büyük-küçük muhabbeti çıkar.
Bence çok elzem birşey değil.Zaten profillerde yazıyor,yazmayan da hissetiği yaştadır herhaldeyerimseniben
:))))))))))))))
anlatamıyorum galiba, hormonal değerlerlerden bahsederken önemli mesela. mecburen yaş soruluyor herseferinde. bence diğer sağlık forumlarında daönemlidir.
ayrıca sen küçüksün geri dur diyen kişi, yaşını bilmiyorsada belki küçüktür diye düşünebilir. 40 yaşında birini 17 yaşındadır herhalde diye düşünmek dahamı doğru
? sahtecilik, hayalcilik daha kötü değilmi? neyse o, neyi saklamaya çalışıyorsun demezlermi? gerçek dışı olmazmı? hem böyle "bizbize" olan biryerde samimiyet önemli değilmi? burası flört forumları değilki yaşı saklayalım, tam tersine samimiyetle dertlere çare aramak için buradayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?