kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

hayal ettiğim çoğu şeyler gerçek oldu hemde hiç olmıcak dediklerim bile oyüzden kullanıcı adımı hayal koydum

her yerde kullandığım nickim...genelde üyeliklerde ismim zaten kullanılıyor oluyor. bende araya ilk aklıma gelen harfi sıkıştırdım. yıllardır bunu kullanıyorum...bööle işte..

benim oğlumun adı tuğrul ama yiğenim ona küçüklükten beri tutu der bizde öyle hayatım onunla başladı kilolarda tabi hayatımın dönüm noktası tutuile oldu o yüzden

emel müftüoğlunun zuzu adlı şiirine son derece hayranım birde 72 doğumlu olduğum için.............

resimde garfield onu da kocama benzettiğim için koydum rahatına pek düşkündür kızlar kocam hayatım olmuş imdattt

yunan mitolojisine oldum olası meraklıyımdır. üniversitede 1 yıl mitoloji görmüştüm.. ordan aklıma geldi.okypete ,bir harpya dır. yani kasırga tanrıçası. 2 tane dirler. biri aello. diğeri okypete.kuşlarla ve rüzgarlarla yarısan kadın yüzlü kuş vücutlu yaratıklardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kill Bill'de (film) Uma thurmanın oynadığı intikam peşindeki gelin karakteri. Kendisine film içinde zaman zaman "the bride" diye seslenilir...

saçlarım uzun - kıvırcık olduğundan ,hemde kıvırcık salatasını çok sevdiğimden babaannem beni hep kıvırcığım diye severdi.o yüzden kıvırcıksalata olsun istedim:)

keighburne güney amerikada bir koy ismi...
yeni yerler keşfetmeyi seven ve bir o kadar da gezgiç dostum gitmiş...geldiğinde öve öve anlatmıştı..her zaman aklımda...umarım bende bir gün giderim...çok istiyorum
...

eşimin ve benim ismim birde soyadımızın ortaya karışık çıkmışıııı

Benim Nickim Kendimin Ve Oglumun Adlarimizdan Olusuyoo.

X