kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

burcum ve yükselenim başak
özelliklerinide fazlasıyla taşıdığım için bunu kullanmak istedim

saçlarım sarı ve çok uzun oldugu için bu nickimi seçtim
ama saçım artık uzun değil,çünkü kestirdim:eek:klava:

Üye olurken..Kullanıcı adını sorun amann boşwer diye içimden geçirdim.Sonrada boşwer yazdımmm

kızımın adı oldugu için bende bu niki kullanıyorum.adı gibi güzeldir benim canım kızım.

japonyaya gittiğimde sakura festivallerini öğrendim. isim olarak da kullanıyorlar bunu. ben de bayılıyorum onun için her yerde tercihimdir :-)

Bende nette gebelikle ilgili konu araştırırken k.k sitesinini buldum.gebelik bölümünde bazı yazıları okudum dedim bende üye olmak istiyorum .Bende akrabalarımın bebeklerini ve kapluşumu severken devamlı kullandığım bir sözcüktü.Balsurata bak derdim.hoşuma gitti.:roflol::roflol:

üye olurken msn de kuzenimle konuşuyoduk birbirimize kuzi deriz kısaca öyle koydum bendenaniknanik

Yüzümün bebek gibi olduğunu söylerler.O yüsden bende baby yaptım sonra adımı da ekledim oldu baby_dilay:roflol::roflol::roflol:

Yanlis hatirlamiyorsam üye olurken fonda Sibel Can´in LIMONI sarkisi caliyordu :roflol:

benim ve eşimin isimlerini karıştırınca ortaya tanrubeyf çıktı.:roflol:
ebru&tayfun

msn imde nickim aslinda.. esim beni cagirirken cerezim diye cagirir.. hani cekirdek bi tutku olur da bidaha vazgecemezsin ya.. o anlamdaymis.. benimde böyle cagrilmak hosuma gittigi icin cerez im iste şakkıdı

lise hazırlıkta starda camila diye öğleden sonra kuşağında pembe dizi çıkardı.onu izlerdim...ne bilem bi anda aklıma o geldi yazm bende.83 te kankimin doğum tarihi..

'nadirem' benim biricik ufacık tefecik canım kızım......adı nadire...benim nadirem....

int le ilk tanıştığım yıllarda ilk üyelik nikimdir,hala da yıllardır onu kullanıyorum heryerde
bu arada papri34 bir anda aklıma gelen ve tamamen benim uydurdurduğum bir niktir,çok sonra hatta ilk burada kk da bunun anlamının biber olduğunu öğrendim a.s

X