- Konu Sahibi masalindunyasi
-
Geldom tatlim simdi ekledigim urunlerden kalan varmi.
canım yine siyah demezsen bu kadife kışlık kısa dar kalıp ama esnek ceket var,arka öne gçre biraz uzun ve esprli,hem etek hem pantolon üstünde hoş duruyo..sen al derim bunu
.....................................
........................................
Canm hepsi alt kullanilmis dimi
evet canım lacivert olan polar diğerleri diz yapmayan füme olan kaygan diğerleri pamuklu
Canm ben polarla gri adidasi alabilirmiyim fiyatlari nedir
........................................
canım fiyat belirlemedim yeni ekledim biliyorsun takasda biz fiyat belirlemiyoruz kafana göre bana bebk şeyleri ayarlarsın gerçi dün yapmıştık seçimler
Tamam canim ozaman sole yapsak olurmu kantaron yagimi buyuk kavoniza koysam senle yari yariya paylasmis oluyoruz olurmu ole kucuk siseye koymustum deistiriyim onu[/QUOTEcanım şimdi şçyle belirleyelim ona göre kantoron ayarlarsın ben benim seçtiklerimi senin sayfana atayım sen de benim sayfama kendi seçtiklerini
Ayhan elbise kışlık zebra dizüstünü biraz geçiyo,esnek 38/40 beden
haki yeşil sıfır yelek mont koyu haki(ben bu rengin delisiyim)36/38/40 a da olur bel kalın lastikli
bluz ben büzdüm ama yakasının detayı kendiliğinden büzgüsü var kayıkçı yaka öne doğru büzgüsü var duruşu süper
Tutya işte diğeri geldi fırından yeni çıktı:)
Koyu siyahtır s beden yazıyo ama M bedene rahatça olur,mont tarzında yelek leke den alınmıştır
Yeteeeeeeeer gosterme teve ya adam beni kapiya koyacak buda cok guzeeeeeeeeelben ne gondercem simdi sana sende sec biseylerde bunuda aliyiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?