- Konu Sahibi masalindunyasi
-
leke tuluma talibim ama bazen 38 bazen 40 giyiyorum olurmu acaba?birde daha yükleyecekleriniz varsa belki farklı şeylerde alırım toplu yollarsınız olurmu
o zaman olur banada çünkü benim max 40 beden tamam o tulumu beğendim net göremedim ama üzerinizde duran resmi varmı sakıncası yoksa yada şöyle boydan bir çekiverseniz çok beğendim ben onu.
aralarda takas yaptığınız ürünlerde dar geldi dediğiniz gömlek vardı bide yarasa kol tunikle, onları görme şansım varmı hala duruyolarsa tabi
ok cnm gönderdim birde kısa ceket gibi bir şey vardı satıldımı o
duruyo canım arkadaşımdan almıştım
ne kadardan veriyosun canım onları bide gömleği çok seçemedim resmi varsa görebilirmiyim
bana en uygun pantolon olacak gibi canım botlarla takas yapabilriz istersen
teve canım yok ben sana ödiyim sen kargoya ver diye dedimde sorun değil. 5 dakikanın dolmasını bekliyorum. Dediğim gibi istersen hattına tl falan yükleyerekde yollayabilirsin ürünleri :) 5 dakika sonra adres bilgilerimi yazarım
canım benim kontörlü değil telim kopntrol sende paketi yani hatlıyım...ürünlerin yok mu takas yapalım ptt 4 tl havale parası alır banka eft olabilir vakıfbank
bana en uygun pantolon olacak gibi canım botlarla takas yapabilriz istersen
Cnm ben seni takipteyim tulumu bana ayir bir kac urun daha bakalim hafta icinde yollarsin.ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?