Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

38 numara çizmenin yandan cepli datayı var,çok hiafif topuk,üst,alt deri,orta kısmı değişik bir modeli var
içi ekose desenli kaliteli çizme sadece 15 tl ye elimden çıkartacağım,eşofman alacağım çünkü.
Yarım bot da aynı şekilde çok rahat,kuş gibi cik cik ötmüyo ama..38 beden 15 tl

Eklentiler

• $SAM_1613.JPG
    88,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_1609.JPG
    79,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $SAM_1610.JPG
    85,6 KB · Görüntüleme: 47
Tunik elbise önü çapraz bağcık detaylı,eteği ince dantel siyah işleme
geçilmiş,kollar karpuz tayt ve mus çorap-çizme süpperrrrrrr oluyo
38/40 beden 8 tl

Eklentiler

• $SAM_1605.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 38
Tunik elbise önü çapraz bağcık detaylı,eteği ince dantel siyah işleme
geçilmiş,kollar karpuz tayt ve mus çorap-çizme süpperrrrrrr oluyo
38/40 beden 8 tl

Çantalar 4 tl pembe kumaş çanta diğeri süet boncuk işlemeli kovboy çanta

Eklentiler

• $SAM_1627.JPG
    191,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_1628.JPG
    94,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $SAM_1604.JPG
    115 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_1602.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 42
gİYSİ,saten yatak örtü takımı 1 kere serebildim,hamile kalınca kullanamadım,buyrun bakın

canım ürünlerin geldi.az kalsın vermiolardı.adımı nihal yazdın diye isimde yanlışlık olmuştu neyseki görevli sorun çıkarmadı.hepsi çok güzeldi.kotun ve etek biraz büyük geldi diğerleri oldu elbise ve trenccaoat.eşofmanı birine hediye ettim.güzel bi alışverişti canım tşkler.

Ay neysekşi sorun çözülmüi Nşlaycığım kız oğlum hastaydı inan nasıl verdim kargoya bilmiyorum:)
Güle güle giyin inşallah,keşke diğerleri de olsaymış kısmet işte canım..Ben de seninle alışverişten memnun kaldım canım.

pembe bi etek var onu beğendim şimdi sayfandan ne kadar bi de bedeni ne canım

valla ben ne satıldı elinizde ne kaldı anlayamadım karıştı hep bir toparlasanız keşke bedenimi aynı alırdım belki bir şeyler

valla ben ne satıldı elinizde ne kaldı anlayamadım karıştı hep bir toparlasanız keşke bedenimi aynı alırdım belki bir şeyler

canım 10.16.20. sayfaları yeni ekledim,eskilerden fazla bişey kalmadı olanları hep hediye veriyorum fazla fazla..eskilerden siyah kaşe dizde kaban,vizon trençkot,siyah kadife kışlık mont ceket,deri kısa siyah mont kaldı...bedenlerim hep aynı cnm 38/40,kabanlarım dar kalıp...sen sor bana cnm ben ayarllarım takas da olur..yalnız dediğim gibi ürünler fotodan açıuk renk kalıyo koyu olarak düşünün

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar üstteki duruşu fikir verebilir...38/40 /42 ye kadar olur,şuan 42 beden üzerinde duruşu

Eklentiler

• $SAM_1636.JPG
    156,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
leke tuluma talibim ama bazen 38 bazen 40 giyiyorum olurmu acaba?birde daha yükleyecekleriniz varsa belki farklı şeylerde alırım toplu yollarsınız olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…