Kukla Gibi Yönetiliyoruz.

Yok yeme içme olayını daha evlendiğim gün ayırdım ben.
Yemeğe gitme olayıda hiç istekli gitmedim ama dedeler amcalar hepsi olunca aykırılık yapmak istemedim nekadr isteksizde olsam, arkamızdan konuşulsun istemedim.

Boşver modunda. Ama bazen istemeyerekte olsa yapıyoruz.

Eşin dur diyemiyorsa sen yavaş yavaş taşınmanın yolunu ap istersen. İşe uzaksa filan bahanen olur. Çalışmıoyrsan işe filan gir. İstemedikleri şeyleri inadına gözüne soka soka ap. Napacak dövecek mi sanki seni kv.

gerçi bn şehir değiştirdim belki ondan
baştan desene

Konu sahibi arkadaşım , malesef bişey diyemedim. Sen ufaktan seviye koymaya başla o zmaan.
2sine git 1ine gitmeyerek başla işe. Daha sonra giderim vs. yoksa eşinlede bişey olmaz malesef..

İki kuruş kira dediğiniz 650-750 tl kiralar bundan haberiniz varmı ?
Evet bunu bile bile kabul ettim altlı üstlü oturmayı ama kendi himayeleri altına alacaklarını düşünemedim.
Kendi ailemden gördüğüm gibi olur sandım. Hata ettim.

Eşinizin işine öyle geliyor resmen göz göre göre birikim yapmak icin sizi ailesine ezdiriyor ve kusura bakamayin pısırığın teki huyunu bilmiyormusun deyip işin iconden cikiyor. Sende mutsuzsun niye takmiyor?3 milyarla en kral daireyi kiralarsin sacma.... tavrini koy sen böyle devam edersen birdaha o evden cikamazsin ztn

3 bin gelirim var diyorsun 650tl de mutlugun icin ver... ztn bastan kendiniz boyle dusunduguz icin su an bu durumdasin. Alti üstlü ayni ev gibi fark yok bir yatmadan yatmaya evine. Sen onlarin evinde oturuyorsun onlarin istedigini yapmak zorundasin böyle düsünen aileler cok .... takir diye kirami veririm ama huzurum olur. Konular hep ayni kim alti üstlü oturmusta kv desi karismamis?binde birdir böylesi

hala geç kalmış değilsin bir an önce koy ağırlığını.eşine kalırsa bu böyle gider.ona göre hava hoş.ailesi.inan bana az yerim ama o kafa rahatlığını hiçbirşeye değişmem.seninkilerden çok daha beter durumlar yaşamışlığım var evliliğin ilk yılında acemiliğime gelip.ama azcık kararlılkla hallolmayacak birşey değil

Evet 3 milyar gelirimiz var ama kredimiz, faturalar, yemegimiz devlet tarafından karşılanmıyor..
Kimseninki devletten karşilanmiyor hepimiz ödüyoruz ozaman cekmege devam et burda cözüm arama madem verilen cvplari begenmiyordun kukla hayatini devam yaşa...

Keske tavrinizi bastan koysaymissiniz. Benim KV ve KP de böyleler.
Sizin gibi alti üstlü oturmuyoruz ama bizde cok yakiniz (Camlarimiz birbirine bakiyor).
Ama ne olursa olsun onlar benim en son hesap verecegim kisiler!
Acik acik söyleyin onlara hesap vermek zorunda olmadiginizi.
Her yemege cagirdiklarinda gitmek zorunda degilsiniz.

KV ve KP bizdede aynisini yapmaya calistilar, ama cevaplarini aldiktan sonra birdaha citlari cikmadi.

Kimsenin hayatiniza müdahele etmesine izin vermeyin. Her cagirilan veya her denilen yerede gitmeyin.

Canım bak saygı çerçevesinde ve makul olarak hayır demeyi öğrenmelisin
Hayır dediğinde ne olacak? Dayak mı yersin yuvan mı yıkılır? Ezdirmeyin kendinizi bu denli lütfen ya! Siz bir bireysiniz evlisiniz eviniz var o evin eksiği gediği var işi gücü var hiç biri olmasa gezme tozma hakkınız var evde oturup birbirinizle zaman geçirme hakkınız var neden bu kadar müdahaleye izin veriyorsun verme İnan ki arkası kesilmez makul zamanlarda görün ve yaşantınıza devam edin evvela eşinize konuş ve sonra strateji belirleyin
Artık yüzünüz tutmaz bahane mi uydurursunuz
Yoksa mesafe koymanızı anlasınlar diye direk mi söylersiniz bilemem ama böyle giderse size o evi kapatın burda beraber yaşayalım demeleri an meselesi

Oradan taşınacaksınız net. Başka türlü rahat edemezsiniz.
Zaten iyi dayanmışsınız şimdiye kadar.

member: 681498"]şaşırdım kusura bakma bizimde gelirimiz 3300 kiradayız ama borcumuz yok Allaha şükür[/QUOTE]bi

Hem 40 milyar birikimim var diyor hem 3bin gelirim ee daha ne cik o evden konu sahibi... sacma senin yasadiklarin... sizde cikmaya cesaret yok kocan yapmaz onu babasindan korkuyor sende susacan yani ayni devam bosuna care arama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…